“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ρωσία: Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει!

Σοκ προκάλεσε η άποψη που κατέθεσε η Ρωσία στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι η Ελλάδα πρέπει να αφεθεί να πτωχεύσει και πως δεν πρέπει να λάβει ούτε ένα ευρώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του XrimaNews.gr. Οι εκπρόσωποι της χώρας τάχθηκαν εναντίον της συμφωνίας για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θεωρώντας το PSI+ πεταμένα χρήματα και ζήτησαν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να μη συμμετάσχει σε νέο πρόγραμμα παροχής δανείων προς την Ελλάδα. Η Ρωσία δεν είναι η μόνη χώρα που τάσσεται εναντίον ενός νέου δανείου στην Ελλάδα από το ΔΝΤ και τουλάχιστον άλλα τέσσερα μέλη του Ταμείου εξέφρασαν την άρνηση τους, μεταξύ των οποίων και η Βραζιλία.  Από την άλλη πλευρά, Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία ζήτησαν το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο και τάχθηκαν υπέρ των ελληνικών θέσεων καθώς έχουν και το μεγαλύτερο συμφέρον το PSI+ να προχωρήσει. Όσο για την εξαιρετικά αρνητική έως εχθρική στάση της Ρωσίας απέναντι στην Ελλάδα, υπάρχει εξήγηση την οποία καθένας μπορεί να σκεφτεί με λίγο κόπο.

Η γη τρέμει... Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Μεσόγειο.

Οι 27 υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν σήμερα το πλήρες εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο, καθώς και κυρώσεις στην Ιρανική Κεντρική Τράπεζα. Η απόφαση αυτή είναι στο πλαίσιο της πίεσης που ασκεί η παγκόσμια κοινότητα στο Ιράν για να επανεξετάσει το πυρηνικό του πρόγραμμα. Η απόφαση θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου του 2012, και προβλέπει την επαναξιολόγηση της στάσης της Τεχεράνης κατά τον Απρίλιο. «Θέλουμε να σκεφτούν», δήλωσε ευρωπαίος διπλωμάτης. Η αναβολή επιβολής της απόφασης έχει να κάνει με τις πιέσεις που άσκησαν στην Ε.Ε. οι νοτιοευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Με την αναβολή αυτή, «αγοράζουν» χρόνο οι χώρες που εξαρτώνται ενεργειακά από τα πετρέλαια του Ιράν. Από εκεί η Ευρωπαϊκή Ένωση προμηθεύεται το 20% των καθημερινών αναγκών της, κι αυτό καλύπτει κυρίως τις ανάγκες της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Ελλάδας.

Αμερικανικό αεροπλανοφόρο στα στενά του Ορμούζ. Καμία αντίδραση από το Ιράν

Το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln ολοκλήρωσε "τακτική ρουτίνας"...
Αμερικανικό αεροπλανοφόρο έπλευσε χθες μέσω των στενών του Ορμούζ και του Περσικού Κόλπου χωρίς να προκληθεί οποιαδήποτε αντίδραση από την πλευρά του Ιράν. Το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln ολοκλήρωσε "τακτική ρουτίνας... όπως είχε ήδη προγραμματιστεί" , σύμφωνα με την υπολοχαγό Ρεμπέκα Ριμπαριτς, εκπρόσωπο του πέμπτου στόλου. Το Ιράν μία μόλις ημέρα πριν είχε προειδοποιήσει την Ουάσινγκτον να μην επιτρέψει την επιστροφή αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην περιοχή, προκειμένου να αποφευχθούν αντιδράσεις.

Κίσινγκερ: Το χάος που επικρατεί στον κόσμο είναι μια ευκαιρία παγκοσμιοποίησης

Τα έλεγε ο γνωστός Παγκοσμιοποιητής και νεοταξικό λαμόγιο...Χένρι Κίσινγκερ από το 2009..... Το κύριο καθήκον του Μπαράκ Ομπάμα θα είναι να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια τάξη, γεγονός που υποδηλώνει ότι το χάος που ξεδιπλώνεται σε όλο τον κόσμο είναι μια ευκαιρία και όχι μια κρίση..

 Δείτε το βίντεο.....


Κοίτα ποιος μιλάει για μακελειό... οι μακελάρηδες ενός λαού!!!

Ανδρέας Λοβέρδος: «Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να προσβάλει τον Παπανδρέου με διάφορα θέματα, που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία. Από εκεί που πηγαίνει προς το να μη γονατίσει, θα γίνει μακελειό».
Ποιον απειλείς Αντρέα Λοβέρδο, τη δικαιοσύνη ή τον Ελληνικό λαό; Και ποιος είναι ο Παπανδρέου και ο κάθε Παπανδρέου, που πρέπει να είναι πάνω από το νόμο; Και ποιος είσαι εσύ, σε τελευταία ανάλυση, που...με περίσσιο θράσος μιλάς για «μακελειό» σε μια χώρα που εσύ και η παράταξή σας την έχετε «μακελέψει» στέλνοντας 11.000.000 Ελλήνων στην κόλαση της οικονομικής εξαθλίωσης. Ο Παπανδρέου και ο κάθε Παπανδρέου αν πρέπει να κριθεί για τις πράξεις του θα κριθεί… Το ίδιο κι εσύ Ανδρέα Λοβέρδο, αφού σ΄αυτό το στημένο «παιχνίδι του χαμού» ήσουν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ' ορά!

γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Το χαμένο VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την καταστροφή της Σμύρνης!

Αν και πολλοί θέλουν να μας πείσουν ότι δεν επρόκειτο για τίποτα περισσότερο από έναν απλό «συνωστισμό» στο λιμάνι, ένα χαμένο ντοκουμέντο ιστορικής αξίας από την καταστροφή της Σμύρνης αποκαθιστά τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση… Ο George Magarian, δημιουργός του «ντοκιμαντέρ» εποχής, γεννήθηκε το 1895 και σπούδασε στο «Αμερικανικό Κολλέγιο» στο Ικόνιο της Τουρκίας. Αργότερα, διατέλεσε διευθυντής στο παράρτημα του Ικονίου της ΧΑΝ (Χριστιανική Αδελφότης Νέων) και μάλιστα, την περίοδο των γεγονότων στη Μικρά Ασία το 1922, οργάνωσε δομές ανακούφισης για τα θύματα της τραγωδίας αυτής. Παράλληλα, με μια μηχανή 35 mm, κινηματογράφησε πολλές σκηνές της ανθρωπιστικής καταστροφής, στη Σμύρνη, στην Αθήνα και στον Πειραιά. Οι συγκλονιστικές αυτές εικόνες παρέμειναν επί 60 και πλέον χρόνια στο διαμέρισμα της συζύγου του, στη Νέα Υόρκη. Όλοι αγνοούσαν την ύπαρξή τους, έως ότου το 2008 ο εγγονός του Robert Davidian, κινηματογραφιστής ο ίδιος, βρήκε το μοναδικό αυτό ντοκουμέντο και το διέσωσε από τη φθορά του χρόνου, μετατρέποντάς το σε ψηφιακή μορφή, πριν την ολοκληρωτική του αποσύνθεση.
Δείτε το…

Smyrna 1922 from Davidian Video Productions on Vimeo.

Ρωσία: "Στόχος των πυρηνικών μας όπλων η Τουρκία λόγω αντιβαλλιστικού ραντάρ"!

Mε μία ανακοίνωση-κεραυνό, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς, την στοχοποίηση από βαλλιστικά πυρηνικά βλήματα του τουρκικού αντιβαλλιστικού ραντάρ που έχει εγκατασταθεί από το ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μαλάτειας, 400 μίλια νοτιοανατολικά από την πρωτεύουσα της χώρας Άγκυρα την 1η Ιανουαρίου 2012! Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Σε μια στιγμή που διεξάγονται συνομιλίες εξομάλυνσης των σχέσεων για το ζήτημα της αντιβαλλιστικής άμυνας γενικότερα, η εγκαινίαση του συστήματος παρακολούθησης του ΝΑΤΟ στην Τουρκία, δικαιολογεί τα μέτρα που ανακοίνωσε ότι θα λάβει ο Ρώσος Πρόεδρος, ως απάντηση στις κινήσεις του ΝΑΤΟ». Δηλαδή στοχοποίηση με τακτικά ή μεσαίου-μεγάλου βεληνεκούς πυρηνικά βλήματα, όπως ανακοίνωσε ο Ν.Μεντβέντεφ. Για την περιοχή που βρίσκεται κοντά στον ρωσικό θύλακα του Καλίνιγκραντ στη Ρωσία, τοποθετήθηκαν τακτικά βλήματα με πυρηνικές κεφαλές Iskander-M, για την Τουρκία, οι πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι θα στοχοποιηθεί με μεσαίου (MRBM) ή μεγάλο βεληνεκούς (ICBM) βλήματα ανάλογα με το τι θα κριθεί προσφορότερο από την ρωσική στρατηγική διοίκηση. Η Ρωσία από πέρσι είχε ανακοινώσει ότι θα τοποθετήσει βλήματα Iskander στο θύλακα του Καλίνινγκραντ με στόχο το αντιβαλλιστικό ρνατάρ της Πολωνίας και το ίδιο θα πράξει και για οποιαδήποτε άλλη χώρα θα πράξει το ίδιο.

ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ Π.ΓΕΡΟΝΤΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

Οι "δια Χριστόν σαλοί" φυσικά δεν ήταν αληθινά τρελοί, προσποιούνταν όμως ότι ήταν τρελοί αυτό τους εξασφάλιζε μια ζωή διαρκούς ταπείνωσης και εξευτελισμού κι έτσι, ελεύθεροι από ανθρώπινα πάθη και εγωισμούς μπορούσαν πλέον "να πετάξουν" στο Θεό. Δείτε πως: