“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ : ΝΥΦΗ … ΕΞΙ ΕΤΩΝ !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η παιδεραστία στο Ισλάμ έχει την μορφή του γάμου, ενός ισλαμικού γάμου όπου παρατηρείται συχνά το άθλιο φαινόμενο η νύφη να είναι πολύ μικρής ηλικίας, μέχρι και… έξη ετών, όπως το περιστατικό που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο μουσουλμανικό Σουδάν. Άλλωστε, όπως κηρύττει το Κοράνι, (το οποίο τελευταία έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα), οι γυναίκες θεωρούνται σαν τα «χωράφια» του άντρα και όποτε αυτοί γουστάρουν, τα σπέρνουν σύμφωνα με τις ορέξεις τους.

Από την “βροχή” των Εκλογών…. ξεμύτισαν και οι “γυμνοσάλιαγκες”

Σκληρή προειδοποίηση από Σόιμπλε προς... όλους - Με συνέντευξή του στη Bild στέλνει μήνυμα βασικά προς ΣΥΡΙΖΑ
Κάθε νέα κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις των προκατόχων της - Αν διαλέξει άλλη κατεύθυνση θα είναι μια δύσκολη κατάσταση, λέει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών – Να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις ακόμη και αν γίνουν πρόωρες εκλογές, ζητά ο Σόιμπλε
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κάλεσε την Ελλάδα, να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, σημειώνοντας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα Bild ότι «κάθε νέα κυβέρνηση» πρέπει να «σεβαστεί» τις δεσμεύσεις των προκατόχων της.

Από τα έσχατα “ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ”

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΓΑΜΟΣ: ΤΕΛΕΤΗ… ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ"
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην σημερινή Ευρώπη των παπικών και των πάσης φύσεως προτεσταντών, των οπαδών παντός είδους ανατολικών θρησκευτικών μορφωμάτων, των παγανιστών, των άθεων και των «προοδευτικών» αγνωστικιστών, το ιερό μυστήριο του γάμου έχει υποβιβαστεί σε παντρολογήματα με.. σκύλους και με…όνους. Στην σημερινή Ευρώπη της ψυχικής διαστροφής, της λατρείας όλων των παρά φύση ανωμαλιών, ο γάμος έχει γίνει τηλεοπτικό θέαμα και η γαμήλια παράσταση κερδοφόρα επιχείρηση για τα αδίστακτα νεοταξικά συμφέροντα που δεν έχουν κανένα ιερό και όσιο. 

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σοβαρό επεισόδιο έγινε το πρωί, 27/12, στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας της τουρκικής εφημερίδας, Radikal.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, δυο πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής πλησίασαν στην περιοχή των Ιμίων όπου τρία τουρκικά αλιευτικά αλίευαν παράνομα μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Τα τουρκικά αλιευτικά αναγκάστηκαν με την πίεση των πλοίων της ελληνικής ακτοφυλακής να οπισθοχωρήσουν και να προσαράξουν στην τουρκική βραχονησίδα, Çavuş adası, ενώ είχαν ειδοποιηθεί τα πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής που έσπευδαν στο επίμαχο σημείο.

Μπαρμπαρός: Αποχωρεί από ΑΟΖ και πάει Καστελλόριζο

Παιχνίδια στη βάση ακυβερνησίας που ενδεχομένως να προκύψει στην Ελλάδα παίζουν οι Τούρκοι. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν στα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δεν θ' ανανεωθεί η παράνομη ΝΑVTEX στην Κυπριακή ΑΟΖ και το Barbaros θα βάλει πλώρη για το Καστελλόριζο  αμφισβητώντας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Το ρευστό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, συνεπεία της δυσκολίας που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση Σαμαρά στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, ενδεχομένως να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.