“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ!! ΑΛΛΑΖΕΙ Η “ ΩΡΑ” ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ!! ΩΡΑ ΠΟΥΤΙΝ!

Σάρωσε ο Πούτιν στα exit-polls. Τα αποτελέσματα έως τις 23:11 έχουν ως: (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

Σε τι νόμισμα θα είναι το περιεχόμενο της ΑΟΖ, αν υπάρχει;

Δεν ξέρω εάν η Ελλάδα έχει ή δεν έχει πετρέλαιο ή αέριο στην ΑΟΖ της χώρας. Ξέρω ότι κάπως έχει γίνει μαύρη τρύπα το θέμα της ΑΟΖ. Ξέρω ότι χάρη στον σοσιαλισμό και τα ευρωπακέτα χρεωκοπούμε. Ξέρω ότι δήθεν για να μην καταστραφεί ο κόσμος είμαστε σε γύψο και τα ομόλογά μας τα πήραν αυτοί που μας πουλούσαν με δανεικά. Εικάζω ότι αυτό σημαίνει ότι αν έχει κάτι η ΑΟΖ μας, θα ανήκει πρώτα στους Γερμανούς.
Ποιοί το ψήφισαν αυτό; Ξέρω ότι έχουν γίνει 2-3 παγκόσμιοι πόλεμοι για τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής και του Καυκάσου. Τους πρώτους δύο τους κέρδισε η Δύση. Τον τρίτο δεν είμαι σίγουρος ποιός τον κέρδισε. Μάλλον αυτός που πήρε άφεση αμαρτιών για τους δύο προηγούμενους, χάρη στην αντισοβιετική του τοποθέτηση. Αν η ΑΟΖ μας έχει αέριο, και εάν ανήκει και στους Γερμανούς, θα νομίζουν ότι τους έφεξε. Εάν έχει και πετρέλαιο ποιός την χάρη τους. Αλλά μπαίνουμε σε άλλα.

1) Η Κρήτη είναι εκεί που είναι και έχει την ιστορία και την σημασία που έχει (και είναι ενθουσιασμένα τα παιδιά με τις γαλλογερμανικές ΑΠΕ.

2) Αν η ΑΟΖ μας έχει …περιεχόμενο, σε τι νόμισμα θα είναι; Στο νόμισμα αυτού που με θεωρεί τεμπέλη και κλέφτη και που με έχει φέρει ως εδώ;

Αν είχε περιεχόμενο η ΑΟΖ, και εάν ήταν σε… δραχμές, πόσο πολύ θα φοβόμαστε; Ή φοβόμαστε γενικώς και αορίστως μετά το 1974;

archaeopteryxgr.blogspot.com

Γιατί δεν θα γίνουν εκλογές ... ή γιατί θα παραμείνει ο Παπαδήμος πρωθυπουργός..

Σας δίνουμε την απάντηση στο ερώτημα του τίτλου του άρθρου με τέσσερις εικόνες ... με χρονολογική σειρά. Τι λένε οι παρακάτω φωτογραφίες..
ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ (1η φωτογραφία)
Ο Παπαδήμος λέει το ΒΗΜΑ στις επαφές με την τρόικα, θα επικαλεστεί το γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη κοιτασµάτων υδρογονανθράκων...Οι δανειστές όμως (λέει το ΒΗΜΑ) θα ζητήσουν, τη µεταφορά της κυριότητας των κοιτασµάτων στο Ταµείο ∆ηµόσιας Περιουσίας... Άρα ξεπούλημα.. Αλλά στην συνέχεια θα ζούμε μέσα στην χλιδή...μεγαλύτερη απ την φούσκα του Χρηµατιστηρίου το 1999 !!! (τόσο καλά)

ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ !!!

Άρθρο 30 του κώδικα είσπραξης δημοσίων εσόδων.
Νομοθετικό διάταγμα 356/5 Απριλίου 1974 υπογράφει ο στρατηγός Γκιζίκης. Με το ανωτέρω άρθρο η κατάσχεση εις χείρας τρίτου ενεργείται για πληθώρα λόγων. Π.χ. εγώ οφείλω στο δημόσιο 100.000 ευρώ, ωστόσο εισπράττω από των Κώστα ενοίκιο 500 ευρώ μηνιαίως. Προσέξτε διότι η εφορία πηγαίνει στον νοικάρη μου και του κοινοποιεί κατάσχεση εις χείρας τρίτου με χρηματικό κατάλογο δικό μου, δηλαδή με τις οφειλές των 100.000. Επομένως ο νοικάρης μου πλέον γνωρίζει όλα τα στοιχεία μου, και το  σύνολο των χρεών μου!! Ερώτηση: που πάνε τα προσωπικά δεδομένα; Μετά από αυτό, ο νοικάρης πρέπει εντός 10 ημερών να προσέλθει ή στην Δ.Ο.Υ. ή στον ειρηνοδίκη και να αποδεχθεί την κατάσχεση και να ενημερώσει πότε θα πληρώνει το μίσθωμα στο δημόσιο. Αν ο νοικάρης λείπει σε ταξίδι και ο εφοριακός κάνει επίδοση στο σπίτι και επιστρέψει από το ταξίδι μετά το 10ήμερο, οφείλει εις ολόκληρον το ποσό που χρωστά ο ιδιοκτήτης, δηλαδή 100.000. Δηλαδή αν αρρωστήσουμε ή λείπουμε σε ταξίδι, θα βρεθούμε να χρωστούμε τα κερατιάτικα τρίτου. Άπειρη προσοχή και στις καταθέσεις σας, καθώς με το άρθρο 32 & 33 του ΚΕΔΕ μπορούν να δεσμεύσουν και τις καταθέσεις μας σε τράπεζες ακόμα και σε κοινούς λογαριασμούς (π.χ. με μητέρα ή σύζυγο), ακόμα και επί παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων και το περιεχόμενο των τραπεζικών θυρίδων!!!(Νομικό Συμβούλιο του κράτους αρ. γνωμοδοτήσεως:521/2006). 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ

ΠΗΓΗ

Economist-Ελλάδα: Κατάρρευση πολιτικού συστήματος…

«Οι Έλληνες πολιτικοί σπάνια υπήρξαν τόσο αντι-δημοφιλείς», σημειώνει σημερινό δημοσίευμα του Economist, που σχολιάζει το γεγονός πως τα δύο μεγάλα κόμματα βυθίζονται σε ιστορικά χαμηλά. Όπως παρουσιάζει το θέμα η εφημερίδα «Το ΠΟΝΤΙΚΙ», το βρετανικό περιοδικό αναφέρει πως οι «εξαγριωμένοι ψηφοφόροι» έχουν «βαφτιστεί» ως κλέφτες, αλήτες και προδότες τους πολιτικούς, ενώ προσθέτει πως ακόμη και οι απλοί βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κατηγορούνται για την εμβάθυνση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας. Συνάμα, υπογραμμίζεται και η μεγάλη άνοδος της Αριστεράς. Επίσης, το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση τα έχει καταφέρει καλύτερα από το αναμενόμενο και κάπως έτσι κάποιοι από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες θέλουν να παραμείνει ο «τεχνοκράτης Παπαδήμος» μέχρι τον Οκτώβριο του 2013. Ωστόσο, ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το περιοδικό το χαρακτηρίζει ως «ευσεβή πόθο», δεδομένου των προβλημάτων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και την τελευταία ελπίδα με την επιλογή ενός νέου ηγέτη που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ από την άλλη και ο Αντώνης Σαμαράς, γίνεται ολοένα και πιο ανυπόμονος να αναλάβει τη χώρα. Παράλληλα, ο συντάκτης εκτιμά πως η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ένας λόγος πτώσης της δημοτικότητας, ενώ αναφέρει πως ο Βενιζέλος προηγείται στη σχετική διαδικασία. Το δημοσίευμα, επίσης, κάνει λόγο για μεγάλη πιθανότητα πρωτοφανών ποσοστών αποχής των αγανακτισμένων πολιτών από τις επερχόμενες εκλογές. Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, ο αρθρογράφος τονίζει ότι πολλοί σκεπτικιστές φοβούνται ότι κάτι τέτοιο, χωρίς την εξισορροπητική παρουσία του Λουκά Παπαδήμου, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη μεταρρυθμιστική προοπτική της χώρας.

Βεστερβέλε: Οι Γερμανοί συμπάσχουμε με τους Έλληνες

Να ρίξει τους τόνους μεταξύ Αθήνας-Βερολίνου επιχειρεί ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε. Σε μια πρωτοφανή επίθεση φιλίας, ο Βεστερβέλε εκφράζει τη στήριξή του στη χώρα μας, ενώ κρατά σαφείς αποστάσεις από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Φρίντριχ, που ζήτησε να δοθούν κίνητρα ώστε η Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ. «Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και είναι μέρος της ευρωζώνης.Θέλω να εκφράσω το μεγάλο σεβασμό γι αυτό που κάνει η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός και οι έλληνες πολιτικοί τους τελευταίους μήνες», τόνισε ο Βεστερβέλε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Βέβαια, ο γερμανός υπουργός υπεραμύνθηκε του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, εξηγώντας ότι «το καλό φάρμακο είναι μερικές φορές πικρό», ενώ έδωσε έμφαση στις δομικές μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν σε ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Επίσης, ο Βεστερβέλε κάλεσε τους πάντες σε Γερμανία και Ελλάδα να είναι μετριοπαθείς και να σταθμίζουν καλά τα λόγια τους. «Οι Γερμανοί εκτιμούν τους Έλληνες και στην Ελλάδα εκτιμούν τους Γερμανούς», επισήμανε, ζητώντας και από τις δύο πλευρές να σταματήσουν τα κλισέ, αφού «η εποχή των προκαταλήψεων στην Ευρώπη θα έπρεπε να έχει ξεπεραστεί προ πολλού». «Συμπάσχουμε με τους Έλληνες πολίτες», σημείωσε, εκφράζοντας την πίστη του ότι οι Έλληνες θα τα καταφέρουν. Μάλιστα, ο Βεστερβέλε δεν παρέλειψε να εξάρει την παλιά δημοκρατία της Ελλάδας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον καθηγητή του στο διδακτορικό, Δημήτρη Τσάτσο, μέσω του οποίου ήρθε σε επαφή με τη χώρα μας.

Η προειδοποίηση της FEMA!!! Περιμένουν κάτι ;;;

Το βίντεο είναι μια διαφήμιση της FEMA. Η FEMA είναι ο οργανισμός που θα αναλάβει την διοίκηση των ΗΠΑ σε περίπτωση μιας εκτεταμένης καταστροφής...Όπως καταλαβαίνετε η διαφήμιση μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού αυξάνονται οι φωνές που μιλούν για μια παγκόσμια καταστροφή.. Οι εικόνες της διαφήμισης δείχνουν τα πάντα να γυρίζουν ανάποδα...και αυτό συνδέεται σίγουρα με απότομη μεγάλη καταστροφή...

Το βίντεο μεταφορτώθηκε από τον χρήστη  ellinesfoitites 

προσέξτε δύο λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο βίντεο:

1.   Γιατί το βίντεο ξεκινά με την εικόνα του δεινόσαυρου;; Ένα ζώο που έζησε αρχικά επάνω στη γη αλλά εξαφανίστηκε ξαφνικά πιθανότατα μετά από μια βίαιη καταστροφή όπως λεν οι επιστήμονες….θέλουν να μας προειδοποιήσουν για κάτι ή είναι μια απλή σύμπτωση;;
2.  Γιατί στο βίντεο άνθρωποι και αντικείμενα πετούν;; Υπάρχει η πιθανότητα να μηδενιζόταν στιγμιαία η βαρύτητα επάνω στη γη;;; θα μπορούσε να ήταν αυτό το αποτέλέσμα μια βίαιης αντιστροφής των μαγνητικών πόλων της γης;;;