“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΚΑΙ ΑΛΛΟ «ΘΕΡΜΟ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο ακήρυκτος πόλεμος στο Αιγαίο καλά κρατεί ενώ στην Αθήνα όλοι κοιμούνται τον «ύπνο του δικαίου» σα να μην συμβαίνει τίποτα. Έτσι ενώ καθημερινά στον εναέριο χώρο του Αιγαίου σε όλο το μήκος και το πλάτος γίνεται το… «έλα να δεις», με τα ελληνικά και τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη σε καθημερινές επικίνδυνες αερομαχίες παράλληλα δεν σταματάνε και τα «θερμά» επεισόδια στον θαλάσσιο χώρο.

Όταν “αρθρογραφούν” από μόνες τους οι εικόνες

Η  Συρία στο εκτελεστικό απόσπασμα

φωτο  από dimpenews.wordpress.com

“παρελάσεις υπερηφάνειας” ή Λιτανείες - “παρελάσεις ταπείνωσης”;

Φώτο από fdathanasiou. wordpress.com
Οι πρώτες δηλ οι παρελάσεις της υπερηφάνειας  έγιναν και γίνονται υπέρ “του δικαιώματος στην ισότητα και του σεβασμού της διαφορετικότητας”.
Οι πρώτες  γίνονται με χαμόγελα…  οι δεύτερες δηλ  οι Λιτανείες- ¨παρελάσεις  της ταπείνωσης¨ θα γίνονται με δάκρυα  σαν ¨έκτακτη  πνευματική ανάγκη επιβίωσης του Έθνους ¨  που θα πρέπει να  διαχειριστεί αποκαλυπτικά και επικίνδυνα γεγονότα που μαύρισαν ήδη τον ορίζοντα του.

Κουίζ: Πόσοι Έλληνες Πρωθυπουργοί χωράνε μέσα σ’ ένα πλάνο;

Μήπως υπάρχει πράγματι “πολιτική ανωμαλία”; Ούτε το Πρωτόκολλο αλλά ούτε και... το "φωτογραφικό πλάνο", προβλέπουν δύο εν ενεργεία Έλληνες Πρωθυπουργούς !!!
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες οι οποίες είναι από την επίσκεψη του Πρόεδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ στο Μέγαρο Μαξίμου

"Ερντογάν μαζέψου"

Ποιοι του το είπαν και ποιοι τον παρουσιάζουν ως Σουλεϊμάν!!!
Επιμέλεια :Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
Σαφή προειδοποίηση προς τον Τούρκο πρωθυπουργό, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να μη διχάσει την κοινωνία κατά τις ομιλίες του σε τουρκικό ακροατήριο στη Βιέννη, όπως έκανε στη Γερμανία, απηύθυνε ο αυστριακός υπουργός Εξωτερικών, προκαλώντας την αντίδραση της Αγκυρας, αλλά και ...χτύπημα χάκερ που εμφάνισαν σε επίσημη ιστοσελίδα τον Τούρκο Πρωθυπουργό ως  τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή!