“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ. Θα “σωριαστούν” οι πλειστηριασμοί και οι τοκογλύφοι;

Εκτός από το manual book των ανθρώπων υπάρχει και το “manual book” των πνευματικών νόμων του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ;

Σας φαίνετε όλα να πηγαίνουν με ένα manual book ή όχι ;

Πολυτελής θαλαμηγός μετέφερε στη Μυτιλήνη περισσότερους από 300 μετανάστες – 3.000 ευρώ το κεφάλι

Με πολυτελή θαλαμηγό μεταφέρθηκαν σήμερα στη βόρεια Λέσβο από τα απέναντι μικρασιατικά παράλια, περισσότεροι από 300 μετανάστες και πρόσφυγες.
Το σκάφος εντοπίστηκε στην περιοχή της Σκάλας Συκαμνιάς και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην παραλία Τσόνια, όπου από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και διασώστες μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στην ακτή.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΟΙ ΗΠΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για πρώτη φορά από το 1974, όταν έγινε η αιματηρή τουρκική εισβολή στην Κύπρο με επακόλουθο την κατοχή του βορείου τμήματος της μεγαλονήσου, οι Αμερικανοί τίμησαν επίσημα την παρουσία του τουρκικού κατοχικού στρατού.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ… ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΡΩΣΣΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ AEGIS.ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ..

“ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ να κάθετε στο θρονί του”


Σήμερα λίγα μέτρα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο σαν να βλέπαμε τον ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ.

Σήμερα στον Πανηγυρικό εσπερινό του  ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ επισκόπου Πενταπόλεως του  Θαυματουργού στον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ της Ριζαρείου Σχολής  στην λεωφόρο της Βασιλίσσης Σοφίας λίγα μέτρα βορειότερα  από το Ελληνικό Κοινοβούλιο εκεί όπου ωδινάτε  η Ελλάδα των ημερών μας… ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ να κάθετε στο θρονί του

Σήμερα παραμονή του Αγίου Νεκταρίου έξω από την στάση του μετρό του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ στη Ριζάρη σχολή έγινε ένα πανηγύρι μεταξύ γης και ουρανού.