“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Περιμένοντας τον άσπρο καπνό και το μαύρο Πάπα …

Στην «αιώνια πόλη» και την πλατεία του Αγίου Πέτρου στρέφονται σήμερα τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας και κατά βάση των 1,2 δισ. Ρωμαιοκαθολικών ανά την υφήλιο, καθώς...άρχισαν οι εργασίες του Κονκλαβίου που θα εκλέξει το νέο Πάπα, τον 266ο από το 67 μ.Χ και την ίδρυση της Εκκλησίας της Ρώμης από τον Απόστολο Πέτρο.

Συμφώνησαν Ρωσία και Γερμανία για την απόκτηση ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ από ρωσικές εταιρείες...

ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ
Ρωσία και Γερμανία έχουν συμφωνήσει στην απόκτηση των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ από τις ρωσικές εταιρείες και το ερώτημα απλώς είναι αν θα κερδίσει τον αγώνα δρόμου που λήγει ακριβώς σε ένα μήνα από σήμερα με τον άνοιγμα των δεσμευτικών προσφορών ο όμιλος της κρατικής Gazprom ή ο όμιλος της Sintez του μεγιστάνα Α.Λεμπέντεφ. Σε μία παράλληλη συνάντηση με αυτή του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Σαμαρά με τον ισχυρό άνδρα της Gazprom Aλεξέϊ Μίλερ, παρόντος του αντιπροσώπου της Gazprom στην Ελλάδα επιχειρηματία Δ.Κοπελούζου, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης συναντήθηκε με τον Γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ

Μπορεί εμείς να μη βλέπουμε τα θαύματα που γίνονται καθημερινά, αλλά το σίγουρο είναι ότι θαύματα γίνονται. Και όχι μόνο όσο ζούμε, αλλά και όταν έρθει η ώρα της κοιμήσεως μας γίνονται θαύματα. Παρακάτω θα δείτε μια φωτογραφία από ένα θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας τη στιγμή που ο ιερέας τελεί τρισάγιο στη μνήμη της. Ακόμη βρίσκεται στο κρεβάτι που άφησε την τελευταία της πνοή. Πίσω της ακριβώς εμφανίζεται κάτι σαν φωτεινός σταυρός ή άγγελος. Δεν είναι εξωτερικό φως του παραθύρου, διότι αν προσέξετε κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται ακριβώς πίσω και γύρω από τη φωτεινή λάμψη. 

ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ ΣΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ – ΤΟΚΟΛΓΥΦΩΝ (Αληθινή Ιστορία)

ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΒΑΡΒΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΟΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (ΑΡΚΑΔΙΑ), ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΡΟΠΑΠΠΟΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΡΩΜΙΟΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΣΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΖΗΛΕΨΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.

Νέες φωτογραφίες μὲ τὸν ΕΚΑΜίτη ποὺ προσεύχεται μὲ τὸ κομποσχοίνι στὸ χέρι!

Ἐπειδὴ οἱ δύο προηγούμενες φωτογραφίες ποὺ δημοσιεύσαμε προκάλεσαν "πάταγο" μὲ δεκάδες σχόλια καὶ χιλιάδες ἐπισκέψεις ἀλλὰ κυρίως ἐπειδὴ ὁρισμένοι ἰσχυρίστηκαν ὅτι οἱ φωτογραφίες εἶναι παραποιημένες καὶ ἐπεξεργασμένες, κρίναμε σκόπιμο νὰ δημοσιεύσουμε ἄλλες δύο ἀποκλειστικὲς φωτογραφίες ποὺ δείχνουν ξεκάθαρα τὸν ἄνδρα τῶν ΕΚΑΜ νὰ προσεύχεται κρατώντας στὸ ἀριστερό του χέρι ἕνα κομποσχοίνι. Θερμὲς εὐχαριστίες στὸν ἀναγνώστη ποὺ μᾶς τὶς ἀπέστειλε!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Το Ευαγγέλιο σκιαγραφεί τη γενιά που θα δει το τέλος του κόσμου

Η "συκιά" που ξαναβλαστάνει
Στα Ευαγγελικά κείμενα ο Χριστός αναφέρει τη σχετική παραβολή της «ξηρανθείσης συκής». (Ματθ. ΚΑ΄18-19). Η συκιά που την καταράσθηκε ο Κύριος και ξεράθηκε αμέσως, συμβολίζει σύμφωνα με τη διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας μας το γένος των Εβραίων (Αγ. Κύριλλος Ιεροσολύμων, Ισίδωρος Πηλουσιώτης κ.ά.). Ο Κύριος καταράσθηκε το λαό Του γιατί δεν βρήκε καρπούς (έργα πίστης) αλλά μόνο φύλλα (το γράμμα του νόμου). Βεβαιώνει όμως ότι η συκιά θα βλαστήσει ξανά, θα ξαναβγάλει φύλλα (το κράτος του Ισραήλ θα αναστηθεί και θα αναπτυχθεί) και ειδοποιεί ότι όταν θα δούμε να γίνονται αυτά πρέπει να ξέρουμε ότι το τέλος είναι κοντά, ότι ο ερχομός Του (η Δευτέρα Του Παρουσία) έχει σχεδόν φθάσει, «είναι_στην_πόρτα», όπως λέει χαρακτηριστικά! (Ματθ. ΚΔ΄32-33, Λουκ. ΚΑ΄29-31).

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΗΜΙΤΗ

Ιδού η "θαμμένη" απόρρητη έκθεση της ΔΕΠ με τα κοιτάσματα Ιονίου και Κρήτης του 1997
To έγκλημα κατά της ελληνικής οικονομίας, αλλά και γενικότερα κατά της Ελλάδας, το οποίο διέπραξε η κυβέρνηση Σημίτη με την απόκρυψη των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που είχαν εντοπιστεί στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης τώρα με την δημοσιοποίηση απόρρητης έκθεσης της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου του 1997. Στην έκθεση περιλαμβάνονται χάρτες στους οποίους αποτυπώνονται αντίστοιχες σεισμικές καταγραφές με αυτές που προέκυψαν κατά την πρόσφατη έρευνα της νορβηγικής εταιρείας PGS.