“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

"Τῶν οὐρανίωv στρατιῶν Ἀρχιστράτηγοι..."

Απολυτίκιον Σύναξης Παμμεγiστων Ταξιαρχών

Μισό-μισό με την εφορία το σπίτι !!!

10% ως 45% ο φόρος για εισόδημα από ενοίκιο – Τέλος το αφορολόγητο και φόρος από το πρώτο ευρώ 
Αυτοτελώς θα φορολογούνται τα εισοδήματα από ενοίκια - Φόρος-φωτιά για όσους έχουν πολλά ακίνητα που νοικιάζουν. Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ουσιαστικά… ποινικοποιεί την ιδιοκτησία ακινήτων προς εκμετάλλευση προσθέτοντας στον νέο φόρο για τα ακίνητα τσουχτερούς φόρους και στα εισοδήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που φαίνεται να έχει “κλειδώσει” οριστικά.

Συγκλονιστικό: Δεῖτε δημοσίευμα «Ἑλληνικῆς» ἐφημερίδας τῆς Γερμανικῆς κατοχῆς! Ὑποτέλεια τότε, ὑποτέλεια καί τώρα !!!

Τό παρακάτω δημοσίευμα ἀποδεικνύει ὅτι ἡ νοοτροπία τῶν ἐγχώριων παπαγάλων-διαμορφοτῶν τῆς κοινῆς γνώμης, ὅσα χρόνια καί ἄν περάσουν δέ πρόκειται νά ἀλλάξει…Εἶναι λίγο ἀνατριχιαστικό, ἀλλά πραγματικά ἀξίζει νά τό διαβάσετε. Εἶναι ἕνα ἀπόκομμα ἀπό ἐφημερίδα τή περίοδο τῆς Κατοχῆς. Τῆς Γερμανικῆς Κατοχῆς. Καί ἡ ἐφημερίδα ἦταν ἑλληνική(;;;). Διαβάστε λοιπόν τί ἔγραφαν γιά τούς Γερμανούς κατακτητές, μέ τί ἐπιχειρήματα καλοῦσαν τό κόσμο νά «συνεργαστεῖ» καί θά καταλάβετε γιατί χαρακτηρίζεται «ἀνατριχιαστικό»

Τσίρκο η λειτουργία της Βουλής!

Σε ένα απίστευτο τσίρκο εξελίσσεται η σημερινή ψήφιση του μεσοπρόθεσμου στη Βουλή. Προκειμένου με κάθε τρόπο να περάσουν οι επιταγές της τρόικας, η φαίνεται ότι κάποιοι δε διστάζουν μπροστά σε τίποτα! 
Είναι χαρακτηριστικό ότι επιχείρησαν να προχωρήσουν στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, σα να μη συμβαίνει τίποτα, την ώρα που κήρυξαν απεργία οι υπάλληλοι της Βουλής. Να ψηφίσουν, δηλαδή, τα επαχθέστερα μέτρα στην Ιστορία του τόπου, ενώ δε μπορούσαν καν να βγάλουν φωτοτυπίες! Οι τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο έρχονταν η μία πίσω από την άλλη, ουσιαστικά εν κρυπτώ, αφού οι βουλευτές της συγκυβέρνησης καλούνταν να τις ψηφίσουν χωρίς καν να γνωρίζουν τι αφορούν, αφού η απεργία δεν επέτρεπε να τις πάρουν στα χέρια τους! Μιλάμε, δηλαδή, για τον ορισμό της κατάργησης κάθε έννοιας δημοκρατίας. Τι συνέβη με τους υπαλλήλους;

Η ψηφοφορία για την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου !!!

Απίστευτοι διάλογοι στη Βουλή

Κασιδιάρης σε Γεωργιάδη: «Άντε πούλα καμία εγκυκλοπαίδεια» !!!
Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή των Ελλήνων ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, και στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη για τον μισθό των βουλευτών. Οι διάλογοι που αναπτύχθηκαν ανάμεσα στους δύο πολιτικούς είναι απίστευτοι, όταν στις 16.00 ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας ο βουλευτής της Χρυσής λέγοντας: «Εχω το δικό μου εκκαθαριστικό μισθοδοσίας και μετά τις κρατήσεις 20% προς κόμμα κ.α. λέει ότι παίρνω πάνω από 8.000 ευρώ και θα μειωθεί ελάχιστα μετά τα μέτρα…». Ο Αδωνις Γεωργιάδης αμέσως ανταπάντησε λέγοντας «πού τα βρήκες και τα λες αυτά;» με τον Ηλία Κασιδιάρη να του λέει: «Αν δεν βγαίνεις να πας να πουλήσεις καμία εγκυκλοπαίδεια».

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ

Μ. Νετανιάχου: "Υπόσχομαι "να πατήσω το κουμπί" της επίθεσης κατά του Ιράν" !!!
Στην τελική φάση εισέρχεται από σήμερα το δράμα της Μέσης Ανατολής και το μόνο ερώτημα είναι αν η σύγκρουση θα περιοριστεί στην Συρία ή θα επεκταθεί και στον Κόλπο σε έναν πόλεμο που δεν έχει καμία σχέση με όλες τις μέρχρι στιγμής συγκρούσεις μετά τον Β'ΠΠ: Το Ιράν είτε το θέλουν είτε όχι, είναι μεγάλη δύναμη, ίσως όχι τόσο στρατιωτικά, όσο σε στρατηγικό επίπεδο: Τεράστιος πληθυσμός, φανατισμός και στρατηγική θέση. «Εγγυώμαι πως εάν επανεκλεγώ ως πρωθυπουργός δεν πρόκειται να επιτρέψω στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε τηλεοπτικό σταθμό λίγο πριν τα αποτελέσματα των ΗΠΑ και είναι σαφές το μήνυμα που έστειλε στον Μ.Ομπάμα: "Εγώ θα επιτεθώ, εσύ κάνε ότι θελεις".

HMAΡΤΟΝ ΠΙΑ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ CARREFOUR ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

Δεν υπάρχει κράτος; Μα τι λέμε; Ποιο κράτος; Το κατοχικό;
Δεν υπάρχει τσίπα; Μα τι λέμε; Από τους ξετσίπωτους;
Δείτε τη φωτογραφία καταγγελία που αναρτήθηκε στο twitter. Στο πολυκατάστημα Carrefour έχουν στήσει πάγκους «αργυραμοιβών» και αγοράζουν το χρυσό του κοσμάκι! Θα μας πείτε, αυτό σας πείραξε; Που έχουν ξεφυτρώσει ανταλλακτήρια σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά; Όλα μας πειράζουν! Και η ξεφτίλα που δεν έχει όρια! Πρώτα αλλάζεις το χρυσό σου και μετά πας για ψώνια! 

ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ...
Ἀνεξάρτητα ἀπό τό πῶς θά ἀντιδράσει ὁ καθένας μας στίς κρίσιμες αυτές στιγμές γιά τήν Πατρίδα καί τό  Ἔθνος μας, ὁ πρώτος  καί πιό ἀποτελεσματικός τρόπος εἶναι ἡ μετάνοια, ἡ καταφυγή μέ πίστη στόν Θεό καί ἡ θερμή προσευχή μας, ὥστε Ἐκεῖνος νά  "ἀναλάβει"  νά μᾶς προστατεύσει καί νά μᾶς καθοδηγήσει. Ξεκίνησε στίς 6.11.12 μία ἀλυσίδα προσευχῆς καί ἱκεσίας στόν Κύριο ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστό: ὁ καθένας μας διαβάζει μόλις μπορέσει τον παρακάτω ἱκετήριο κανόνα,  ὧστε κάθε στιγμή τοῦ 24ώρου η εὐχή τοῦ καθενός μας νά συνθέτει μαζί μέ αὐτές τῶν ἄλλων συμπατριωτῶν μας, μία  ἀδιάκοπη  κραυγή πρός τόν Οὐρανό: 

«Τούρκοι» Θράκης: Όχι αναγνώριση, όχι ΑΦΜ, όχι φόρους!

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αντιληφθεί το ένδοξο ελληνικό κράτος τη γελοιότητα και ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει του δίνει η αποκαλούμενη ως «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» (GTGB), γνωστή «γιάφκα» πρακτόρων της τουρκική ΜΙΤ και βραχίονας αποσταθεροποίησης και αμφισβήτησης της ελληνικότητας της περιοχής…
Σε έλεγχο που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ στα παράνομα γραφεία της (έχει κριθεί παράνομη η οργάνωση με δικαστική απόφαση η οποία δεν εκτελείται μην και ενοχληθούν κάποιοι…) διαπιστώθηκε ότι το κυλικείο που διατηρεί στον χώρο δεν κόβει αποδείξεις καθώς δεν έχει ταμειακή μηχανή. Η δικαιολογία ήταν έτοιμη επί πολύ καιρό: Δεν μας αναγνωρίζετε, άρα πως να πάρουμε ΑΦΜ και να πληρώνουμε φόρους; Εμείς θέλουμε, εσείς δεν μας αφήνετε…