“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Τελειωμένος τζιχαντιστής ο Ερντογάν (δηλαδή τελειωμένος Πρόεδρος σε μια τελειωμένη χώρα) Βίντεο

Ο Γκουλμπουντίν Χεκματιάρ (Gulbuddin Hekmatyar) είναι ο ιδρυτής του «πολιτικού κόμματος» Hezb-e Islami και φιγουράρει στην κορυφή της επίσημης λίστας των ΗΠΑ με τους παγκόσμιους τρομοκράτες. Ο Ερντογάν επίσημα είναι ο Πρόεδρος της Τουρκίας και ανεπίσημα ο βασικός υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους που επίσης είναι μια τρομοκρατική οργάνωση.

Ύποπτη κεραία στην Πάρνηθα "τύφλωνε" τους έλληνες πιλότους

Κεραία, μέσω της οποίας γίνονταν παρεμβολές στο ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκεται στην περιοχή Καραβόλα της Πάρνηθας, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις να τυφλώνονται τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη που επιχειρούσαν στο Αιγαίο, εντόπισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ).

Οδοιπορικό στην Αθωνική γη

Υπό Δημητρίου Π. Λυκούδη,
Θεολόγου – Φιλολόγου, Υπ. Δρος Παν/μίου Αθηνών
Καυχιόμασταν συχνά στους συνοδοιπόρους και συνταξιδιώτες μας και υποστηρίζαμε ότι το  Άγιον Όρος το ¨περπατήσαμε¨. Θεωρούσαμε και πιστεύουμε ακόμη, ότι έχει και προσδίδει αλλοτινή ευλογία ο κόπος της οδοιπορίας, ν΄ ακολουθήσεις τα μονοπάτια εκείνα, πάντοτε βέβαια με κάποιον έμπειρο-οδηγό  προσκυνητή, να κουραστείς έως ότου φθάσεις στο μοναχικό σου προορισμό: «Αν δεν ιδρώσεις και δεν πονέσουν τα πέλματά σου, Άγιον Όρος δεν εγνώρισες», συνήθιζαν να συμβουλεύουν οι παλαιότεροι Αγιορείτες! 

Στο μάτι έχουν βάλει οι ισλαμιστές τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης…

Η Ελλάδα πρέπει να διεθνοποιήσει το θέμα
Tου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΗ 
Συμβούλου Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Κάιρο
Την εμπλέκουν σε σενάρια συνωμοσιών για να εξαλείψουν τα κοπτικά μοναστήρια
Η Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης είναι ένα από τα παλαιότερα μοναστικά ιδρύματα στον κόσμο και ιδρύθηκε την εποχή του αυτοκράτορα Ιουστινιανού, 527-565 μ.Χ. Οι μοναχοί της Αγίας Αικατερίνης, μετά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών, αρνήθηκαν να συνεργασθούν με τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής.

Ανησυχία Τουρκίας: Όπλα για τους Κούρδους στη Συρία στην σελίδα του Λευκού Οίκου

Επίσημη εκστρατεία έχει αρχίσει να υποστηρίζεται, στη σελίδα του Λευκού Οίκου,  για την παροχή όπλων  στους Κούρδους στη Συρία  και συγκεκριμένα στο PYD,  αφού πρόσφατα είχε δημοσιευθεί άλλη μια αναφορά για την αφαίρεση του PKK ως τρομοκρατικής οργάνωσης από τον κατάλογο των οργανώσεων τρομοκρατίας, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Από καθηγήτρια σε δημόσιο σχολείο στο τμήμα Ηλεκτρολόγων του Πολυτεχνείου!

Ωραία η Αριστερά και η επίκληση των ιδεών της, αλλά όταν φτάνει η ώρα της προσωπικής αποκατάστασης, όλα πάνε περίπατο.
Χαρακτηριστική η περίπτωση της συντρόφου (με σύμφωνο συμβίωσης) του Αλέξη Τσίπρα Περιστέρας Μπαζιάνα, η οποία ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή δασκάλα Πληροφορικής Δημοτικού Σχολείου, έχει αποσπαστεί -και μάλιστα με τις υπογραφές δύο υπουργών- στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.