“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

26 Οκτωβρίου του 2018: ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ σώζει την Ελλάδα από τον μεγάλο ΣΕΙΣΜΟ των 6, 7 Ρίχτερ - ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ

Θα βγουν οι σεισμολόγοι και θα μας πουν το δικό τους επιστημονικό πόρισμα. Εμείς όμως θα πούμε το τροπάριο του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τους σεισμούς.
«Ὁ ἐπιβλέπων ἐπὶ τὴv γήv, καὶ ποιῶν αὐτὴv τρέμειν, ῥῦσαι ἡμᾶς τῆς φοβερᾶς τοῦ σεισμοῦ ἀπειλῆς, Χριστὲ ὁ Θεὸς ἡμῶν, καὶ κατάπεμψον ἡμῖν, πλούσια τὰ ἐλέη σου, πρεσβείαις τῆς Θεοτόκου, μόvε Φιλάνθρωπε»
Διαβάστε αδελφοί τον ΕΠΙΛΟΓΟ αυτού του κειμένου, είναι όλα τα πνευματικά λεφτά.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Την ώρα που γινόταν πανυχίδες αγρυπνίες στην μνήμη του εορτάζοντος ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε όλη την Ελλάδα ΞΥΠΝΗΣΕ το θηρίο ο ΛΥΑΙΟΣ και έδωσε με λίγα λεπτά της ώρας απόσταση τρεις μεγάλους σεισμούς 5, 1- 6, 8- 5,6 της κλίμακος Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Ζακύνθου σε υποθαλάσσιο χώρο.

ο Χριστιανός και το στάχυ

Είπε Γέρων: “Ο χριστιανός που προοδεύει, μοιάζει με το στάχυ. Όσο περισσότερο ωριμάζει, τόσο περισσότερο χαμηλώνει το κεφάλι.” πηγή

Αλλάζουν πλευρό και λένε “σκυλί που γαυγίζει η τουρκία, δεν δαγκώνει”. Μέχρι να τρέχουν για αντιλυσσικό ορό.

Ποια αιγιαλίτιδα ζώνη, ο τούρκος θέλει  κατάληψη νησιών στο ΑΙΓΑΙΟ  για αυτό και λυσσάει; Θέλει ο αγαρηνός αποστρατικοποίηση των νησιών του αφού πρώτα τα «στρατικοποίησε»  με ανθρώπινο προσφυγικό δυναμικό και πόνο  στα πλαίσια ενός ακήρυχτου υβριδικού  πολέμου που διεξάγεται από τον Αύγουστο του 2015.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ο τούρκος έχει πρόθεση στην καλύτερη των περιπτώσεων να δημιουργήσει μια αποστρατικοποιημένη ζώνη ασφαλείας στο ενεργειακό Αιγαίο  και να διεκδικήσει , στην χειρότερη να καταλάβει νησιά και να επεκτείνει την αιγιαλίτιδα της τουρκίας δυτικά μέχρι τον 25ον Μεσημβρινό.
Δεν έχει μόνο προθέσεις αλλά και το διατυμπανίζει.