“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Πανηγυρίζει η Άγκυρα για την εκλογή τεσσάρων μειονοτικών βουλευτών σε Ξάνθη και Ροδόπη

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεΐν μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την τρίτη ημέρα της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ
Χαράς ευαγγέλια για την Τουρκία αποτελεί η εκλογή τεσσάρων μειονοτικών βουλευτών σε Ξάνθη και Ροδόπη, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει απαραιτήτως, ότι οι εν λόγω βουλευτές θα υποστηρίζουν “τυφλά” τις θέσεις της Άγκυρας. 

Το Ύπουλο Σχέδιο Ακιντζί κατά της Κύπρου και του Ελληνισμού

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν τον Τουρκοκύπριο ηγέτη των κατεχομένων ως έναν ειρηνιστή που τον ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον της Κύπρου και μπροστά σε αυτό θα μπορούσε να συγκρουσθεί ακόμα και με τα Τουρκικά συμφέροντα.
Πρόσφατες όμως δημόσιες δηλώσεις του, φαίνεται να προβληματίζουν, ως προς την αγνότητα των προθέσεων του. Τάχθηκε λοιπόν υπέρ της μεταφοράς του κυπριακού, ισραηλινού και αιγυπτιακού φυσικού αερίου, μέσω Τουρκίας, υποστηρίζοντας ότι αυτή είναι η πλέον λογική λύση (ΑΠΕ).

Το «ΝΕΟ και το ΠΑΛΙΟ μαζί»… !!! Άλλος το είπε ΑΛΛΆ… άλλος το εφαρμόζει !!!!

Το «νέο»: Η αναπαλαίωση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ…
Η πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη συντελεστεί προ πολλού…
ΤΩΡΑ αυτή η αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ των ανδρεικέλων (ΓΑΠ και CIA) βαπτίζεται από τους «αριστερούς» κατασκευαστές-καρατομητές της Γλώσσας σε «ΝΕΟ»: Το «ΝΕΟ που παραμερίζει το ΠΑΛΙΟ»!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Φίλης...των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας!

Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε ο Αλέξης Τσίπρας προς τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού που δεν αρέσκονται να δηλώνουν άθεοι, αλλά αντιθέτως βαπτίζουν τα παιδιά τους Χριστιανούς Ορθόδοξους και θέλουν αυτά να μαθαίνουν Θρησκευτικά στα σχολεία, αφού έδωσε το χαρτοφυλάκιο της Παιδείας και των Θρησκευμάτων στον Νίκο Φίλη. Τον άνθρωπο ο οποίος προκάλεσε όσο κανείς την Εκκλησία στην επτάμηνη θητεία του ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση του τόπου με αφορμή την υπόθεση των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας! 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ;;;

Η διπλωματική αντιστοιχία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας σε επίπεδο πρεσβειών και προξενείων είναι η ακόλουθη :
Τουρκική πρεσβεία της Αθήνας, αντίστοιχη της Ελληνικής πρεσβείας στην Άγκυρα.
Τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης, αντίστοιχο Ελληνικού προξενείου Κωνσταντινούπολης.
Τουρκικό προξενείο της Ρόδου αντίστοιχο Ελληνικού προξενείου Σμύρνης.
Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής αντίστοιχο Ελληνικού προξενείου Αδριανούπολης.

Αποκατάσταση αλήθειας περί σεισμού από το Γέροντα Γαβριήλ τον Αγιορείτη

Ιερά Καλύβη Ζωοδόχου Πηγής, Ιερά Σκήτη Αγ.Παντελεήμονος
Κουτλουμουσίου
17.09.2015 Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος, Αγάπης των Μαρτύρων
Προς δόξαν Θεού έπρεπε να λάμψει η αλήθεια. Για να αρθεί κάθε παρεξήγηση περί τον άγιο γέροντα Γαβριήλ τον Αγιορείτη.
Την παρελθούσα Δευτέρα 14.09.2015 σε γενομένη συζήτηση μεταξύ αγιορειτών Πατέρων και προσκυνητών του Αγίου Όρους, ακούστηκε ότι ο γέροντας Γαβριήλ του κουτλουμουσιανού ιερού κελίου Αγ. Χριστοδούλου είπε ότι: «θα γίνει μεγάλος και καταστροφικός σεισμός στην Αθήνα». 

“…δεν είναι ωφέλιμο στον άνθρωπο να γνωρίζει τον χρόνο της Δευτέρας Παρουσίας”

ΦΩΤΟ από τον εξωνάρθηκα του καθολικού της Ι.Μ. Ιβήρων Αγίου Όρους.
Απάντηση Mοναχών της Όπτινα, σε ερώτηση για την Συντέλεια του κόσμου
Υπάρχουν άνθρωποι, που ασχολούνται συνεχώς με την Συντέλεια κι ολοένα ψάχνουν να βρουν Σημεία, για το τέλος του κόσμου. Δεν νοιάζονται όμως για τις ψυχές τους, τους ενδιαφέρει μόνο να κάνουν εντύπωση στους άλλους, να μεταδώσουν νέα, που θα προκαλέσουν αίσθηση. Αλλά, δεν είναι ωφέλιμο στον άνθρωπο να γνωρίζει τον χρόνο της Δευτέρας Παρουσίας. ''Γρηγορείτε και προσεύχεστε'', είπε ο Σωτήρας μας. 

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ;

«Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι»
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το “ψηφιακό μελάνι” του άρθρου της 21  Σεπτεμβρίου.
¨Αν συμβεί κάτι τέτοιο το επόμενο διάστημα με μεθοδευμένες πιέσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ - ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  χροιάς… η οποιαδήποτε προτροπή για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ώστε να εφαρμοστεί το νέο μνημόνιο και αυτά που έπονται με τους εφαρμοστικούς νόμους θα προσβάλει κατάφορα ακόμη μία φορά την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Δορυφορικές φωτογραφίες: Ρωσικά μαχητικά Su-25 εγγύς υποστήριξης στη Συρία – Ετοιμάζονται για "μεγάλα πράγματα" οι Ρώσοι στην Μέση Ανατολή

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ISIS
των Πάνου Σπαγόπουλου και Βασίλη Καπούλα
Σοκ και δέος προκαλεί η Ρωσία στη Μέση Ανατολή σε ότι αφορά το μέγεθος της ανάπτυξης δυνάμεων μακριά από το έδαφός της που δεν έχει όμοιά της στην ιστορία της. Ούτε επί τσαρικής Ρωσίας, ούτε επί Σοβιετικής Ενωσης, ούτε μέχρι σήμερα στην εποχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είχε μέχρι στιγμής πραγματοποιηθεί τέτοια μεταφορά δυνάμεων μακριά από τα σύνορά της (το Αφγανιστάν ήταν όμορο κράτος).

Πρόκληση Μέρκελ: "Η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορά της, χρειάζεται τη Τουρκία"!

Η Μέρκελ δεν λέει τίποτα τυχαία. Και γι’ αυτό η δήλωσή της σύμφωνα με την οποία “η Ελλάδα δεν μπορεί μόνη της να φυλάξει τα σύνορά της και θα χρειαστεί τη Τουρκία”, πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέρκελ μας υποδεικνύει πως πρέπει να φυλάμε τα σύνορά μας.