“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Το φυσικό αέριο κλειδί για «κύμα» ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα

Μήνυμα της Μόσχας προς την Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί το ρεπορτάζ της ρωσικής εφημερίδας Moscow Today, αφού τονίζει ότι μία ενδεχόμενη νίκη ρωσικής εταιρίας στην δημοπρασία για το φυσικό αέριο, θα ανοίξει το δρόμο για σειρά επενδύσεων στη χώρα μας… «Το φυσικό αέριο έγινε το κέντρο μιας σκληρής μάχης μεταξύ ρωσικών εταιρειών που έχουν έτοιμα τα μετρητά και ευρωπαίων αξιωματούχων οι οποίοι διστάζουν να συμβάλλουν στην αύξηση της επιρροής της Μόσχας στα χωράφια τους» αναφέρει η ρωσική εφημερίδα.

Κοίτα ποιος μιλάει για υψηλούς κατώτατους μισθούς... ο άνθρωπος που παίρνει πάνω από 8 χιλιάδες ευρώ τον μήνα...

Κοίτα ποιος μιλάει για υψηλούς κατώτατους μισθούς... ο άνθρωπος που παίρνει πάνω από 8 χιλιάδες ευρώ τον μήνα...

Ανοικτή Επιστολή ΙΝΚΑ στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες

«Ας μην αποδεχθούμε κανένα «αρραβώνα» με τον Ολοκληρωτισμό, ας μη δεχτούμε την «αχρήματη εποχή» που ανακοινώνουν για το 2013, ας πολεμήσουμε για τη Βιοτική Αξιοπρέπεια και την Ελευθερία μας, με τη δική σας αρωγή»

ΙΝΚΑ-ΔΤ 388/17.01.2013

Τράπεζα εκτέλεσε πλειστηριασμό σε ετοιμοθάνατο καρκινοπαθή

Τα όρια του θράσους αλλά και της παράνοιας ξεπερνά, σύμφωνα με την  καταγγελία του πρόεδρου της Εθνικής Ομοσπονδίας προστασίας πολιτών καταναλωτών δανειοληπτών Βαγγέλη Κρητικού, η στάση τράπεζας που εξέδωσε εντολή πλειστηριασμού οικίας σε ετοιμοθάνατο καρκινοπαθή. 

Π. ΕΛΠΙΔΙΟΣ: «ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ – ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ»


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ Ο π. ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ !!! Ακούστε με προσοχή τα όσα λέει για τον τωρινό Πάπα που παραιτήθηκε, τον επόμενο και τα επερχόμενα γεγονότα. 

Πρόσθες Αυτοίς Κακά ΚΥΡΙΕ, Πρόσθες Αυτοίς Κακά Τοις Ενδόξοις Της Γής

TOY ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY ΒΑΡΔΑΚΑ
((Τα πάντα ρει  μηδέποτε κατά  τ αυτό μένειν)) αλλά και αυτός ο μεγάλος φιλόσοφος  Ηράκλειτος θα έθετε εξαίρεση από τον κανόνα του  αν άκουγε το παρακάτω διάγγελμα που σηματοδότησε πορεία εθνικής δυστυχίας …Ούτε και αυτός θα μπορούσε να ξεχάσει την κατραπακιά που δέχθηκε η πεφιλημένη πατρίδα του… (Με διάγγελμά του προ ολίγου από το Καστελόριζο ο Πρωθυπουργός  δήλωσε: «Ανάγκη εθνική να ζητήσουμε και επισήμως την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης που από κοινού αποφασίσαμε με τους εταίρους μας. Έχω ήδη δώσει εντολή στον υπουργό οικονομικών για τις αναγκαίες ενέργειες».

ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ή...ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ;

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!!
Και για να μην κουράζονται κάποιοι να μιλάνε για "μοντάζ", ορίστε και ο σχετικός σύνδεσμος της φωτογραφίας. Φυσικά, όλα αυτά φαίνονται υπερβολικά και "τυχαία" στον σύγχρονο, αποχαυνωμένο από τον υλισμό άνθρωπο. Όμως, όπως έλεγε και ο Γέροντας Παϊσιος«Ο διάβολος έχει τα σχέδιά του και ο Θεός τα δικά του»...!