“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Επεισόδια μεταξύ Χρυσής Αυγής & αντιεξουσιαστών στη Λιβαδειά. Τουλάχιστον 26 προσαγωγές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της Λειβαδιάς, μεταξύ μελών της  Χρυσής Αυγής και αντεξουσιαστών. Ειδικότερα, μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια, όταν οι αντεξουσιαστέςαντελήφθησαν την παρουσία τους και τους επιτέθηκαν. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και σημειθηκαν σοβαρές συμπλοκές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα μέλος της Χρυσής Αυγής. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, και προχώρησε σε 26 προσαγωγές.

(πηγή: newpost)

thivarealnews

Ν.Παπανδρέου: «Υπογράψαμε το μνημόνιο χωρίς να ξέρουμε τι υπογράφαμε»

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου σύμφωνα με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε με το ΔΝΤ χωρίς τα κατάλληλα στελέχη. Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Ν. Παπανδρέου στην «Οικονομική Επιθεώρηση» Μαΐου 2012, η ΤΡΟΙΚΑ είχε στείλει στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση οικονομολόγους και εμείς διαπραγματευτήκαμε με … δικηγόρους. Ουσιαστικά από αυτά που αναφέρει ο Ν. Παπανδρέου η κυβέρνηση του αδελφού του, παρέδωσε την χώρα αμαχητί στην ΤΡΟΙΚΑ αφού δεν υπήρχαν τα κατάλληλα στελέχη από ελληνικής πλευράς για να διαπραγματευτούν προς όφελος των ελληνικών συμφερόντων. Και συνεχίζει ο Ν. Παπανδρέου, «δεν υπήρξαν οι άνθρωποι εκείνοι που θα μπορούσαν να απαντούν με στοιχεία και να αντιπαρατίθενται, όταν προκύπτει η ανάγκη, προς τις ξένες ομάδες οικονομολόγων από το ΔΝΤ και την Ευρώπη, που μας ‘‘επισκέπτονται’’».

Έγγραφο Βόμβα που αποδεικνύει ότι πράγματι η Ρωσία επιθυμεί την παρουσία παρατηρητών στις Εκλογές !!!

Πολλοί ..μα πάρα πολλοί αμφισβήτησαν την ύπαρξη αιτήματος από την Ρωσία για παρατηρητές στις εκλογές. Από το δελτίο τύπου του Πατριωτικού μετώπου και τον Στρατηγό Βιτάλη διατυπώθηκε σαφέστατα ότι η Ρωσία θέτει αίτημα παρατήρησης των Ελληνικών εκλογών! Διάφοροι βγήκαν να διαψεύσουν η να χρησιμοποιήσουν την πληροφορία σαν ενδιάμεσοι για να επιτευχθεί αυτό (ίσως για να ανεβάσουν το κοινό τους) !!!! Άλλα το ερώτημα είναι τι γίνεται αν είναι αλήθεια? Τι γίνεται αν σε πείσουν ότι δεν έγινε ποτέ ..ώστε να μην σου πουν ότι δεν θέλουν να δεχτούν τα γραβατοπρεζακια που έχεις για εξουσία, μιας και τα παγκόσμια αφεντικά έδωσαν εντολή ..να μην δεχθούν!! Άρα εσύ Έλληνα πολίτη δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτή την πληροφορία ...γιατί αν είσαι σίγουρος θα ρωτήσεις γιατί δεν τους αφήσατε να έρθουν? μιας .. και εμείς πήγαμε στην Ρωσική δουμα ως παρατηρητές και μάλιστα ήμασταν και πολύ σκληροί, ο επικεφαλής των Ελλήνων Πέτρος Ευθυμίου κατακεραύνωσε τότε την χαλκιδευση των αποτελεσμάτων!!! Η αρχή της αμοιβαιότητας λοιπόν παραβιάζετε ασύστολα αν εμείς δεν δεχτούμε, Ποιος ο λόγος να πιστέψεις λοιπόν Έλληνα ότι δεν έγινε ποτέ αυτό το αίτημα? Μήπως επειδή υπήρχε και το θέμα ότι κινδυνεύουμε άμεσα από δική μας χαλκιδευση αποτελεσμάτων?

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΨΗΛΑ !!!

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ..!!!
Ένα εκπληκτικό βίντεο για την ιστορία της 341 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας, που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι της Π.Α σε ένα βίντεο που περιλαμβάνει πάρα πολλές πληροφορίες από το παρελθόν της Μοίρας. Οι Έλληνες δεν είναι ο μίζερος λαός που προσπαθούν να μας μετατρέψουν, είναι αυτός που άνω – θρώσκει, αυτός που του αρέσει να κοιτάζει αχόρταγα στον ουρανό! Αυτό μας θυμίζουν κάθε ημέρα οι αγνοί Έλληνες πατριώτες πιλότοι μας, που κυριολεκτικά προσφέρουν το υπέρτατο αγαθό της ίδια τους της ζωής για την δική μας ασφάλεια και υπερηφάνεια, καθημερινά, παρά την εγκατάλειψη της Πολιτείας σε έμψυχο και άψυχο υλικό. Το ρητό στο σήμα της 341 Μ δεν είναι τυχαίο και μας θυμίζει πως «Έσσεται ήμαρ»!

Θα ψύξει ο …’Ήλιος την Γη από τον άλλο μήνα;

To ενδεχόμενο έχει …προϊστορία : Μια αλλαγή στους πόλους  του Ηλίου, που αναμένεται να αρχίσει να δρομολογείται  από τον …άλλο μήνα, ίσως προκαλέσει …ψύξη της Γης! Τέτοια φαινόμενα στον Ήλιο συνέβαιναν και στο παρελθόν, για παράδειγμα τον 17-18ο αιώνα. Τότε αυτό συνέπεσε με μια σημαντική ψύξη της Γης. Η σχετική  -επιστημονική – ανταπόκριση  είναι για λίγο …διαβασμένους, αλλά  μας ενημερώνει επαρκώς: Η ανάλυση ξεκινά από το ότι στον ΄Ηλιο το αμέσως επόμενο διάστημα μπορεί να δημιουργηθούν τέσσερις μαγνητικοί πόλοι, σύμφωνα με πρόβλεψη   του ιαπωνικού Εθνικού Αστεροσκοπείου και του Ινστιτούτου  Φυσικών Επιστημών. Στον Ήλιο οι μαγνητικοί πόλοι συνήθως αλλάζουν θέσεις κάθε 11 χρόνια. Κατά κανόνα συμπίπτουν παρ’ όλ’ αυτά με τους γεωγραφικούς πόλους. Η επόμενη τακτική στροφή αναμενόταν το Μάιο του 2013.

Η "Μαύρη επέτειος" του Τσερνομπίλ - Ένα σοκαριστικό βίντεο.

Στις 26 Απριλίου, στη 01.23.40, η καρδιά της Ευρώπης σταμάτησε να χτυπά. Στην Ουκρανική πόλη Τσερνομπίλ, (Πρίπριατ) ο πυρηνικός αντιδραστήρας εκρήγνυται. Ασύλληπτες ποσότητες ραδιενέργειας σαρώνουν την γηραιά ήπειρο από βορά σε νότο και από ανατολή σε δύση. Η Σοβιετική Ένωση είναι ανίκανη να αντιδράσει, να προλάβει να συμμαζέψει ... Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν τις πρώτες ημέρες στην Ουκρανική πόλη, χωριά εκκενώνονται, ο στρατός προσπαθεί να σώσει ότι σώζεται. Η ραδιενέργεια όμως δεν είναι ένας εχθρός που μπορείς να δεις, να τον βάλεις στο στόχαστρο και να τον πυροβολήσεις. Η ραδιενέργεια χτυπά ύπουλα, χτυπά εκ των έσω και αργά η γρήγορα σε σκοτώνει. Έχουν γραφτεί χιλιάδες, εκατομμύρια αράδες για το “τις πταίει”. Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για τους αθώους ανθρώπους που πέθαναν τους επόμενους μήνες. Έχει τονιστεί η προσπάθεια των ηρώων στρατιωτών που από αέρα και ξηρά, μπήκαν στη μάχη για να βουλώσουν τις τρύπες του αντιδραστήρα, και να τον σφραγίσουν, με μοναδικό τους εφόδιο μια πλαστική στολή, τα φτυάρια τους και μια ...αντιασφυξιογόνα μάσκα στην καλύτερη περίπτωση, ή μάσκες χειρουργού στην πλέον συνηθισμένη.

TEE: Τα Έργα θα Βγάλουν τη Χώρα από το Οικονομικό Αδιέξοδο !!!

Άμεση παρέμβαση υπέρ της πραγματικής οικονομίας για την έξοδο της χώρας από τη κρίση μέσω της χρηματοδότησης των δημοσίων έργων, ζήτησε από τον πρωθυπουργό το ΤΕΕ. Με δύο επιστολές του προς τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο και τον υπουργό Υποδομών Μ. Βορίδη, το ΤΕΕ διά του προέδρου του Χρήστου Σπίρτζη τονίζει ότι «χωρίς την ύπαρξη συγκεκριμένων όρων, και όχι προφορικών δεσμεύσεων για χρηματοδότηση των δημόσιων έργων, η ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος δεν θα βγάλει τη χώρα από την ύφεση». Ο κ. Σπίρτζης καλεί τον κ. Παπαδήμο και τον κ. Βορίδη να παρέμβουν άμεσα «και να λύσουν το γόρδιο δεσμό της απραξίας, αναβλητικότητας και ανυπαρξίας στρατηγικού σχεδίου στον τομέα των δημόσιων υποδομών, των μόνων που μπορούν να έχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα στο σύνολο της οικονομίας και ταυτόχρονα να διασφαλίσουν ότι θα επανακάμψει το επενδυτικό ενδιαφέρον για τη χώρα μας».

«Ο αγών μου» του Χίτλερ ξανά στη Γερμανία !!!

Το γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας σκοπεύει να εκδώσει την αυτοβιογραφία του Αδόλφου Χίτλερ, «Ο Αγών Μου» (Mein Kampf) πριν εκπνεύσουν τα πνευματικά δικαιώματα που αφορούν την έκδοση του βιβλίου. Αν και το βιβλίο δεν απαγορεύεται διά νόμου στη Γερμανία, η Βαυαρία έχει χρησιμοποιήσει την ιδιοκτησία των πνευματικών δικαιωμάτων του βιβλίου, για να εμποδίσει την έκδοσή του στη χώρα από το 1945. Τα πνευματικά δικαιώματα λήγουν στα τέλη του 2015, 70 χρόνια μετά τον θάνατο του Χίτλερ. Από το 2016 δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός στην έκδοση του βιβλίου. Με την έκδοση που ετοιμάζει η Βαυαρία, ελπίζει να κάνει τις μελλοντικές εκδόσεις μη ελκυστικές. Το κρατίδιο ετοιμάζει μια έκδοση για μαθητές, η οποία θα περιλαμβάνει και κριτικές αναλύσεις.

Η Άννα αδειάζει τον Βενιζέλο: «Αν έχει μόνο συγνώμη να πει, καλύτερα να αποχωρήσει»!

Δέκα ημέρες πριν τις κρίσιμες εθνικές εκλογές και παρά τις συνεχείς προσπάθειες του Ευάγγελου Βενιζέλου να διατηρήσει ακέραια τη συνοχή στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, στελέχη του κόμματος με δηλώσεις τους «αδειάζουν» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τις επιλογές του προέδρου, προκαλώντας «πυρετό» στην Ιπποκράτους. Τελευταίο κρούσμα ασυνεννοησίας στο ΠΑΣΟΚ είναι οι δηλώσεις της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84, στις οποίες η ίδια εξέφρασε ανοικτά τη διαφωνία της με την πολιτική προσέγγιση του κ. Βενιζέλου. Οι δηλώσεις της κυρίας Διαμαντοπούλου ήταν τόσο αιχμηρές, που οδήγησαν σε αιχμηρά σχόλια επιτελείς της Ιπποκράτους-σχόλια του είδους… «η φωτοτυπία τρελάθηκε»!

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΡΕΠΟΥΣΗ! "ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ"!


hellas-orthodoxy

Κυκλοφόρησαν μπλουζάκια FREE AKIS !!!

Υποβρύχιο (βανίλια...) Άκης.
Προσοχή, το κουταλάκι  
… γέρνει!!!
Για πολλά μπορούν να μας κατηγορήσουν. Αλλά ότι μας λείπει το χιούμορ όχι. Ακόμη και την υπόθεση Τσοχατζόπουλου μπορούμε να την αντιμετωπίζουμε με πολύ ελαφριά διάθεση, ακόμη κι αν αποδειχτεί ότι τη πληρώσαμε όλοι μας πανάκριβα. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν ήδη τα μπλουζάκια με σύνθημα FREE AKIS. Δείτε τα και διαλέξτε ποιο σας πάει…

Ένα καινούριο ξεκίνημα...

Κλιμακούμενη η επιθετικότητα των Τούρκων σε Αιγαίο και Κύπρο

Έντονη ήταν και σήμερα η παρουσία της τουρκικής Αεροπορίας στο Αιγαίο με παραβιάσεις και παραβάσεις. Πιο συγκεκριμένα 2 σχηματισμοί της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας με 10 στο σύνολο αεροσκάφη – εκ των οποίων τα 4 έφεραν οπλισμό- πραγματοποίησαν 2 παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών και 4 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Η τουρκική δραστηριότητα εκδηλώθηκε σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο. Την ίδια ώρα έντονη διαμαρτυρία της κυπριακής Κυβέρνησης για τις συνεχιζόμενες τουρκικές παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου της Κύπρου εκφράζει με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Kυπριακής Δημοκρατίας, Πρέσβης Νικόλαος Αιμιλίου. Οι παραβιάσεις αυτές σημειώθηκαν από 1 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2012 και στην επιστολή του ο κ. Αιμιλίου καλεί την Τουρκία όπως αυτές τερματιστούν άμεσα.

Η «Χρυσή Αυγή» και τα «Χρυσά Αυγά»

Υπήρχε περίπτωση να έβλεπε άνοδο η Χρυσή Αυγή, αν όλο αυτό το συνονθύλευμα πολιτικών και δημοσιογράφων, δεν υπέκυπτε σε επιχειρηματίες και τοκογλύφους;
Καθημερινά βλέπω τον ... θρήνο, τον πόνο και τον οδυρμό των πολιτικών αλλά και των δημοσιογράφων, για την δημοκοπική άνοδο της «Χρυσής Αυγής» και αναρωτιέμαι: Τι είναι χειρότερο στο νου του μέσου Ελληνα; Nα μπει η «Χρυσή Αυγή» στη Βουλή ή να παραμείνει Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος με την ... φαντασμαγορική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου; Ποιον θα φοβάται άραγε η Ελλάδα μετά τις εκλογές; Την απάντηση την ξέρετε όλοι! Προσωπικά, δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι περισσότερες θέσεις της «Χρυσής Αυγής»! Ούτε οι πρακτικές της και κυρίως τα σύμβολά της! Αλλά, γιατί ξαφνικά έπιασε ο φόβος τους δήθεν προοδευτικούς πολιτικούς; Αυτοί δεν ήταν που με την ανοχή τους και την ψήφο τους, στήριζαν τον Ακη Τσοχατζόπουλο ; Αυτοί δεν ήταν που επί χρόνια «ξεπουλούσαν» την Ελλάδα και επέτρεπαν στους κλέφτες να κάνουν πλιάτσικο στη χώρα; Αλλά γιατί ξαφνικά έπιασε ο φόβος τους δήθεν προοδευτικούς δημοσιογράφους; Αυτοί δεν ήταν που εξυμνούσαν επί χρόνια τις πολιτικές των Κυβερνώντων; Αυτοί δεν ήταν που ξεροστάλιαζαν έξω από πολιτικά γραφεία, για να τους ψιθυρίσουν οι πολιτικοί στο αυτί, τι πρέπει να πουν και να γράψουν; Αυτοί δεν ήταν που επί χρόνια κατηγορούσαν όποιον ξέφευγε από τις «γραμμές» του δημοσιογραφικού κατεστημένου κι έλεγε αλήθειες;

"Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι πατριώτης - Την Ελλάδα την πούλησε"!

Νέες αποκαλύψεις "φωτιά και λάβρα" από τον ομογενή Ρώσο βουλευτή Ιβάν Σαββίδη κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Μόσχα το Φεβρουάριο του 2010, όταν κατά την διάρκεια της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Β. Πούτιν ο Ρώσος πρωθυπουργός του είχε προτείνει την χρηματοδότηση των ομολόγων που έληγαν το Μάϊο των 15 δισ. ευρώ, με χαμηλότοκο δάνειο ύψους 25 δισ. ευρώ. Σε συνέντευξή του στην Κρήτη ο Ιβάν Σαββίδης μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε προταθεί στον Γιώργο Παπανδρέου η έκδοση ομολόγων στη Ρωσία για να χρηματοδοτηθεί το ελληνικό χρέος και αυτός ούτε καν απάντησε, αλλά προτίμησε να βάλει τη χώρα στο ΔΝΤ!