“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Χαμός έγινε σήμερα το απόγευμα στην τουρκική βουλή, καθώς άναψε συζήτηση για τα ελληνικά νησιά και νησίδες του ανατολικού Αιγαίου που οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι είναι τουρκικά.
Συγκεκριμένα την συζήτηση άναψε η βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης, Tanju Özcan, και συνέχισε ο βουλευτής της περιοχής Tekirdağ, (Ραιδεστού), Emrew köprülü, που επιτέθηκαν στην τουρκική κυβέρνηση καταγγέλλοντας την ότι παρέδωσε… «πεσκέσι» τα νησιά αυτά που είναι τουρκικά στην Ελλάδα.

Η ΕΛΛΑΔΑ απαιτεί ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ παλληκάρι μου για την ΠΑΤΡΙΔΑ. 
25 Φεβρουαρίου 2013-σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα-η ίδια και η χειρότερη μιζέρια αντάμα με πόνο και δάκρυ.
¨Πρωί-πρωί  με την τσίμπλα στο μάτι ανεβοκατεβαίνω στην Λεωφόρο Κηφισίας για να διεκπεραιώσω καθημερινές δουλειές.
Στα μανταλάκια όμως ενός περίπτερου κοντοστέκομαι και το αγουροξυπνημένο μάτι μου πέφτει στους πηχυαίους τίτλους των εφημερίδων που διαλαλούν στην παγωμένη Λεωφόρο ένα ακόμη εφιάλτη για τον καταβασανισμένο λαό.

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΕΩΡΕΙ "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ” ΤΙΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ" ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΜΑΔΩΝ

Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και τις απόψεις τους περί παιδοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια , οι εκδόσεις Ίκαρος έκδοσαν ένα βιβλίο με τίτλο: "Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες". Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη "οικογένειες Ουράνιο τόξο"... για τις οποίες έχουμε αναφερθεί στην Αθέατη γνώση.

Αποδοχή νόθων δογμάτων με πρόσχημα την αγάπη

‘’Ἀνάγκη πυκτεύειν καί μάχεσθαι’’ (Αγ. Ι. Χρυσόστομος)

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ, ιατρός
Με πρόσχημα την ‘’αγάπη’’ και με ευθύνη αποκλειστική συγκεκριμένων μελών της Εκκλησιαστικής μας ηγεσίας, τα τελευταία χρόνια ανοίχτηκαν πάμπολλες κερκόπορτες στην καλοφυλαγμένη από τους Αγίους μας Ορθοδοξία.(1)