“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΝΕΟ... ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ – ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΥΓΟΔΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
Νέο «χτύπημα» στην δικαιοσύνη που γεννά πολλά ερωτηματικά, μόλις λίγα 24ωρα μετά την ποινή - «σκάνδαλο» στον Παπακωνσταντίνου, αυτή τη φορά στην έναρξη της δίκης για το σκάνδαλο της Proton Bank.

Τι προφήτεψαν οι Πατέρες για τους κληρικούς των εσχάτων χρόνων

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είναι καταπληκτικές οι προφητείες των Αγίων Πατέρων για τους κληρικούς των εσχάτων χρόνων, προφητείες που απεικονίζουν δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό την σημερινή κατάσταση των ποιμένων που στην πλειοψηφία τους δυστυχώς μόνο ποιμένες δεν είναι! Οι περισσότεροι έχουν «πιαστεί» είτε από ιδιοτελές συμφέρον είτε από διαβολική πλάνη στα «δίχτυα» του Οικουμενισμού, της μεγαλύτερης σύγχρονης αίρεσης.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός : «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων» από το «Ο Πατροκοσμάς», Προφητεία 57η , σελ. 39.

"Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από αυτούς που την διαφυλάττουν"! Απάντηση στρατιωτικών για τη ΜΥΚ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ανέλαβε να σπάσει την “εκκωφαντική σιωπή” των ανωτάτων κλιμακίων της ιεραρχίας των ΕΔ για την φαρσοκωμωδία -όπως εξελίσσεται- με τους βατραχανθρώπους της ΜΥΚ και το σύνθημα που φώναξαν στην παρέλαση.
Ο καταιγισμός πυρών που δέχτηκαν οι ΕΔ από κόμματα και εκπροσώπους τους δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητος. Κι επειδή δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι η στρατιωτική ηγεσία έχει πρόθεση να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια του προσωπικού η ΠΟΕΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: Μία μόλις ημέρα μετά τη στρατιωτική παρέλαση, που φέτος έγινε χωρίς κιγκλιδώματα και τεχνητά φράγματα, προκειμένου ο λαός να έρθει σε επαφή με τις Ένοπλες Δυνάμεις του και τα στρατευμένα παιδιά του, να τα καμαρώσει και να νοιώσει υπερήφανος, ανακαλώντας στη μνήμη του την ιστορία του, καταλογίζεται σε άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων (και δη της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών) φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια αυτής της παρέλασης, επειδή τραγούδησαν ένα τετράστιχο.

Μετέθεσαν τον επικεφαλής των ΟΥΚάδων στην παρέλαση!

Το ένα λάθος μετά τ΄ άλλο στο ΥΠΕΘΑ με το θέμα του συνθήματος που φώναξαν οι άνδρες της ΜΥΚ κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος, μετατέθηκε στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας . Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα την ψυχολογία αυτών που έχουμε συνηθίσει να λέμε ΟΥΚάδες, είναι κατανοητό τι σημαίνει μια τέτοια μετάθεση. Η διάσταση που έχει δοθεί στο θέμα είναι δυσανάλογη του γεγονότος. Το οποίο έχουν σπεύσει να εκμεταλλευθούν με τρόπο υπερβολικό πολιτικές παρατάξεις. Δυστυχώς η ΜΥΚ μοιάζει να είναι απροστάτευτη από την φυσική της ηγεσία.

“Ἐπὶ σοὶ Χαίρει, Κεχαριτωμένη. Πᾶσα ἡ κτίσις”

Σχόλιο Θ.Π.: η συγκεκριμένη εικόνα της Παναγίας το “Ρόδον το Αμάραντον” αν δεν κάνουμε λάθος βρίσκεται στους Αγίους Τόπους και συγκεκριμένα στο Παρεκκλήσιο της Μαρίας της Μαγδαληνής (ή Mη Μου Άπτου). Κάποιοι (ίσως από λάθος) κυκλοφόρησαν την εικόνα αυτή στο διαδίκτυο ΑΝΑΠΟΔΑ, δηλ. την Παναγία δεξιοκρατούσα αλλά από τύχη διαπιστώσαμε ότι η Παναγία δεν είναι έτσι, καθώς πάνω από το στέμμα της είναι ευδιάκριτο το  ΜΡ - ΘΥ. Να έχουμε όλοι τη βοήθεια της…

Φώτης Κόντογλου
«Ὡς ἐμψύχῳ Θεοῦ κιβωτῷ ψαυέτω μηδαμῶς χεὶρ ἀμυήτων· χείλη δὲ πιστῶν τὴ Θεοτόκῳ ἀσιγήτως φωνὴν τοῦ ἀγγέλου ἀναμέλποντα, ἐν ἀγαλλιάσει βοάτω· Ὄντως ἀνωτέρα πάντων ὑπάρχεις, Παρθένε ἁγνή».