“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η ΑΟΖ πίσω από το οικονομικό δράμα της Κύπρου

Ανοίγουν ένα–ένα τα στόματα όσο η Κύπρος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την τρόικα. Τώρα πολλοί είναι εκείνοι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που μιλούν σε ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και....εκφράζουν την εκτίμησή τους πως πίσω από το οικονομικό δράμα της Κύπρου που παρακολουθούσαμε τόσες ημέρες κρύβονταν ένα έντονο παρασκήνιο που αφορούσε την κυπριακή ΑΟΖ.

Έρχεται δήμευση ελληνικών καταθέσεων - Οι Γερμανοί συνδέουν Ελλάδα με Κύπρο

Έρχεται κύμα δήμευσης καταθέσεων (το οποίο "κομψά" αποκαλείται "κούρεμα" ή "φορολόγηση") στην Ευρώπη για την χρηματοδότηση των ελλειμμάτων, κάτι που το defencenet..gr είχε σημειώσει από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κυπριακή κρίση το περασμένο Σάββατο.
Και στην πρώτη κατηγορία των χωρών που θα δημευθεί ποσοστό καταθέσεων, όσο και να το διαψεύδουν είναι η Ελλάδα, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το δημοσιονομικό έλλειμμα το οποίο ήδη είναι εκτός τροχιάς, αφού υπολογίζονταν φορολογικά έσοδα από εκεί που δεν υπάρχει "ούτε σάλιο" για να συγκεντρωθούν.

Ἐπέτειος Ἐπανάστασης, ἢ ἐπέτειος ΝεοOθωμανοποίησης;

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Τὴν κατάσταση ἀποτύπωσε μὲ τὸν καλύτερο τρόπο ἡ τουρκικὴ ἐφημερίδα, Milliyet, σὲ δημοσίευμά της στὶς 23 Μαρτίου, ὅπου ἐμφανίζεται ὁ χάρτης τῆς  νέας Τουρκίας ποὺ περιλαμβάνει ἐκτὸς τῶν ἄλλων καὶ ὁλόκληρη τὴν Κύπρο, (μὲ κίτρινο χρῶμα), καθὼς καὶ τὴν βόρειο Ἑλλάδα μέχρι τίς… παρυφὲς τῆς Θεσσαλονίκης.

Η Μιλιέτ δημοσίευσε χάρτη της “μεγάλης Τουρκίας”

Έκαναν τουρκικές Κύπρο-Θράκη. Απαράδεκτος χάρτης κυκλοφορεί στη Τουρκία !!!
Ο Οτσαλάν καλεί τoυς Κούρδους αντάρτες να κατεβάσουν τα όπλα. Ο Νετανιάχου τηλεφωνεί στον Ερντογάν για να πει συγνώμη για το Mavi Marmara και οι τουρκικές εφημερίδες άρχισαν να δημοσιεύουν χάρτες της “μεγάλης Τουρκίας”. Όπως ο χάρτης της εφημερίδας Μιλιέτ. Στον οποίο όπως βλέπετε η Κύπρος και η Θράκη θεωρούνται τουρκικές, όπως και τμήματα της Συρίας και του Ιράκ! onalert.gr

Δείτε ποιο μουσικό κομμάτι απαγόρευσαν οι «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» του Ραδιοτηλεοπτικού!

Το ραδιοτηλεοπτικό (ΕΣΡ) τιμωρεί πλέον όποιον μεταδίδει αυτό το τραγούδι!!! Αν είναι δυνατόν...!!!
Η απάντηση του δημιουργού του, ηθοποιού Νίκου Καλογερόπουλου:
«Εγώ τα έχω τραγουδήσει και τα έχω πει ξανά και ξανά και με το τραγούδι για τον Καραϊσκάκη, που το έχω γράψει από την ψυχή μου και δεν έχω ζητήσει καν δικαιώματα». Το γνωστό «Καραϊσκάκης», το «Άμα γυρίσω θα τους γα...σω», που έχει επιτύχει κάποια εκατομμύρια χτυπήματα, είχε τραγουδηθεί από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και φέρνει στο μυαλό τον αθυρόστομο ήρωα της Επανάστασης που δεν μάσαγε μπροστά στους κατακτητές.

Η Μέρκελ βαρέθηκε να βλέπει τον εαυτό της ... Ναζί ! ! !

Η Άνγκελα Μέρκελ πρέπει να έχει βαρεθεί να βλέπει τα φωτομοντάζ όπου απεικονίζεται ως ναζί με στολή SS. Από το ξέσπασμα της ευρωκρίσης οι αντίπαλοι της γερμανικής διαχείρισης της κρίσης κάνουν λόγo για επιβολή όρων λιτότητας από το Βερολίνο και προχωρούν σε συγκρίσεις με το ναζιστικό παρελθόν της Γερμανίας. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Κύπρος, όπου τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν πολλές διαδηλώσεις κατά του κουρέματος των καταθέσεων. Πολλοί διαδηλωτές κρατούσαν πανό στα οποία έγραφαν: «Μέρκελ μας κλέβεις τις οικονομίες» ή «Μέρκελ τα χρήματά σου έχουν περισσότερο αίμα από οποιοδήποτε ξέπλυμα».

Σαν σήμερα οι Έλληνες ύψωσαν το λάβαρο της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! Όσο η δουλεία θα υφίσταται…Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία του κόσμου, στην Κάλυμνο

H μεγαλύτερη σημαία στο κόσμο - Ελληνική- (500τμ - 30χ16μ. και βάρους 150 κιλά!!!) βρίσκεται στην Κάλυμνο..Παραχωρήθηκε από την Ζάκυνθο στην Δημοτική Φιλαρμονική Καλύμνου. Βέβαια δεν εχει σημασία το μέγεθος της σημαίας, αλλά η αγάπη προς αυτήν και την Πατρίδα μας την πολύπαθη Ελλάδα. Οι Ελληνορθόδοξοι Καλυμνιοι ακρίτες, εχουν αγαπη και για την Ορθοδοξία μας και για την Ελλάδα μας και δίδουν την δική τους απάντηση σε πολλούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.

"Ο δυτικός κόσμος καταρρέει - ΕΕ χωρίς Ρωσία δεν υπάρχει" -ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η "ΠΡΑΒΝΤΑ"

Τα πρόσφατα μέτρα που ελήφθησαν για τη διάσωση της Κύπρου από την ΕΕ δείχνουν ότι τα θεμέλια της ιδεολογίας του δυτικού κόσμου που στηρίζεται στον καθολικισμό και προτεσταντισμό έχουν υπονομευθεί, αναφέρεται στην Αγγλική ιστοσελίδα της Ρωσικής εφημερίδας «Πράβντα»....
Δυστυχώς, σημειώνεται, η ΕΕ διαλύεται χωρίς τη ρωσική συμμετοχή. «Δεν υπάρχει ενότητα πουθενά, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής. Εκτός από την αντιπολίτευση του «σκληρά εργαζόμενου Βορρά» και του «οκνηρού και ανεύθυνου Νότου», υπάρχουν κι άλλες συγκρούσεις όπως οι χώρες πιστωτές ενάντια στις χρεωμένες χώρες, όπως και αντιθέσεις μεταξύ των ηγετών», προστίθεται.

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Λένε: «Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες». 
Η Ναύπακτος λόγω των ισχυρών οχυρώσεων της έμεινε στα χέρια των Τούρκων και ήταν η στρατιωτική τους βάση στην περιοχή. Η Ναύπακτος παραδόθηκε στις 18 Απριλίου 1829. δεν έγινε καμία σφαγή . Φεύγοντας οι Τούρκοι και οι Εβραίοι , άφησαν πίσω τους ελάχιστες οικογένειες Ελλήνων, οι οποίες, μάλιστα, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους Μποτσαραίους, και τους Τζαβελαίους , στούς οποίους το νεοσύστατο ελληνικό κράτος παραχώρησε τα τουρκικά αρχοντικά, ως αντιστάθμισμα για την προσφορά τους στον Αγώνα. 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ;

Προσοχή το άρθρο είναι βαρύ και επικίνδυνο. Για όσους γνωρίζουν ή υποψιάζονται είναι σταθμός.
Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης”The Australian” στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα… ψιλά όπως λέγονται οι “μικρές” στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε …μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας! Το δημοσίευμα μιλάει για κάποιον νεαρό, γύρω στα 32, ο οποίος προετοιμάζεται απο την… μυστική λέσχη Bilderberg ως ο… επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ! 

Βάζουν την Τουρκία στο φυσικό αέριο ΗΠΑ-Γερμανία.

Οι στρατιωτικοί είχαν προειδοποιήσει!

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Τα σημάδια ότι κάτι αλλάζει στην συμπεριφορά των Ισραηλινών απέναντί μας είχαν γίνει ορατά εδώ και αρκετό καιρό και οι πολιτικές ηγεσίες του ΥΕΘΑ, από την περίοδο Αβραμόπουλου και μετά τουλάχιστον, είχαν ενημερωθεί -και εγγράφως- γι΄ αυτά τα σημάδια.

Ισραηλινή απολογία «made in the US» στον πασά Ερντογάν…

Χοντραίνει το «παιχνίδι» στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και η Ελλάδα οφείλει να έχει την προσοχή της τεταμένη, καθώς η εξέλιξη στις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ θα έχει επιπτώσεις στα ζητήματα ελληνικού ενδιαφέροντος…Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, λίγη ώρα προτού ο Αμερικανός πρόεδρος αναχωρήσει από το Τελ Αβίβ για την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, Αμάν, οι ηγέτες της Τουρκίας και του Ισραήλ είχαν τηλεφωνική συνομιλία, προφανώς με αμερικανική διαμεσολάβηση, με τον Νετανιάχου να αποδέχεται «επιχειρησιακά σφάλματα» και να απολογείται για τους νεκρούς από την επιδρομή. Ο Ερντογάν δέχθηκε τη συγνώμη και οι δυο πλευρές θα προχωρήσουν σε συμφωνία αποζημίωσης των οικογενειών των θυμάτων.