“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ !!!

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ "ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ" ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Τίποτα τυχαίο δεν υπάρχει στον κόσμο! Και πολύ περισσότερο τίποτα δεν υπάρχει τυχαίο σε ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, τη μικρή χώρα που κρατά επί αιώνες, εν μέσω θηρίων, υλισμών, εισβολών, διωγμών και μαρτυρίων, την Κιβωτό της Καινής Διαθήκης! Την Ορθόδοξη Εκκλησία του ίδιου του Χριστού μας!

Έπεσε πολύ τηλεοπτικό «ξύλο» στον ΣΚΑΪ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο Θ.Π.: έπεσαν και οι μάσκες….  Δείτε το βίντεο

Της πνευματικής ζωής τα μυστικά

Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης
Αν καταλάβει κανείς τα μυστικά της πνευματικής ζωής και τον μυστικό τρόπο με τον οποίο εργάζεται ο Θεός, παύει να στεναχωριέται για ό,τι του συμβαίνει, γιατί δέχεται με χαρά τα πικρά φάρμακα που του δίνει ο Θεός για την υγεία της ψυχής του. Όλα τα θεωρεί αποτελέσματα της προσευχής του, αφού ζητάει συνέχεια από τον Θεό να του λευκάνει την ψυχή.
Όταν όμως οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις δοκιμασίες κοσμικά, βασανίζονται. Αφού ο Θεός όλους μας παρακολουθεί, πρέπει να παραδίνεται κανείς εν λευκώ σ’ Αυτόν. Αλλιώς είναι βάσανο” ζητάει να του έρθουν όλα, όπως εκείνος θέλει, αλλά δεν του έρχονται όλα όπως τα θέλει, και ανάπαυση δε βρίσκει.

Και ο Νταβούτογλου θέλει να "σώσει" την Ελλάδα!

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεπεράσει η Ελλάδα την οικονομική κρίση, και ό,τι χρειάζεται στους τομείς του τουρισμού και του εμπορίου» δήλωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. Προηγήθηκε ανάλογη δήλωση του Τούρκου υπουργού Ενέργειας. Η περί Ελλάδας συζήτηση στην Τουρκία εξελίσσεται με αφορμή χτεσινή δήλωση βουλευτή του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP) «να αναλάβει η Τουρκία το χρέος ύψους 1,6 δισ. ευρώ της Ελλάδας προς το ΔΝΤ».

Ερντογάν: "Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα αν μας το ζητήσει"!

Επιμέλεια :Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Δήλωση για παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, αν ζητηθεί, έκανε ο Εκπρόσωπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Ιμπραχήμ Καλίν.
Μετά και την δήλωση του πολύ γνωστού Τουρκου αριστερού βουλευτή του HDP κ. Ερτουγρούλ Κιουρτσού ( έγραψε εκτενώς ήδη το ONALERT.GR), ότι η Αγκυρα θα μπορούσε να πρέπει να καταβάλει ή να δανείσει άτοκα την Ελλάδα 1,6 δις ευρώ για να πληρωσει την δόση στο ΔΝΤ, οΕκπρόσωπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας της Τουρκίας Ιμπραχήμ Καλίν, και απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, είπε «Εμείς επιθυμούμε να παράσχουμε κάθε είδους υποστήριξη στον ελληνικό λαό. Δεν ήρθε κανένα αίτημα για πίστωση. Με την Ελλάδα έχουμε καλές σχέσεις. Εάν υπάρξει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς, επιθυμούμε να το κάνουμε».