“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ξεσηκώθηκε ο Ουρανός, με αυτό που θα γίνει στην Αθήνα θα τρομάξει η Οικουμένη.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Όποιος ανοίγει τον λάκκου του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα.
Τελικά τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης  και αυτό των Αθηνών θα γίνουν εκδηλώσεις ΗΧΟΥ και ΦΩΤΟΣ για όλη την Οικουμένη για να θυμάται ότι εδώ σε αυτό το μέρος όταν το αδικούν σκύβει και το φιλάει ο Ουρανός.

Είχαμε  όλη την καλή διάθεση να αναλύσουμε  με βάση  τις τρέχουσες εξελίξεις αυτά που ετοιμάζονται να σκάσουν μέσα στην αυλή μας.

Δηλ. πως η παρουσία και οι δηλώσεις του  Πρόεδρου του Ισραήλ, Ρ. Ρίβλιν  στην επίσκεψή του στο Αρχηγείο Στόλου ως πρώτου ηγέτη ξένης χώρας που επισκέπτεται το ναύσταθμο της Σαλαμίνας εξόργισαν την αντίπερα πλευρά.

Για την απλότητα την επιστήμη και την μόρφωση

(Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης)
–Παλιά, Γέροντα, ήταν καλύτερος ο κόσμος;
– Όχι πως ήταν καλύτερος, μόνον που οι παλαιοί άνθρωποι είχαν την απλότητα και τον καλό λογισμό. Σήμερα οι άνθρωποι τα βλέπουν όλα με πονηριά, γιατί τα μετρούν όλα μόνο με το μυαλό. Το ευρωπαϊκό πνεύμα πολύ κακό έκανε. Αυτό είναι που σακάτεψε τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι τώρα θα ήταν σε πολύ καλή πνευματική κατάσταση, γιατί οι πιο πολλοί λίγο-πολύ είναι μορφωμένοι, και θα μπορούσες να συνεννοηθής. Αλλά τους δίδαξαν την αθεΐα, όλα αυτά τα σατανικά, οπότε τους αχρήστεψαν και δεν μπορείς να συνεννοηθής.