“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οι εξελίξεις οδεύουν ολοταχώς προς μια γενική σύγκρουση μεταξύ κυρίως της Ρωσίας και της Τουρκίας μέσα στο συριακό έδαφος, καθώς οι μεν Τούρκοι ετοιμάζονται να εισβάλουν μαζικά στην Συρία, ενώ από την άλλη μεριά συγκεντρώνονται δυνάμεις με κύριο στόχο την συντριβή όποιων τολμήσουν να περάσουν τα σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Συρίας.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Ἀνακοίνωση τῆς Ἑνωμένης Ρωμηοσύνης
Σύμφωνα μὲ κυβερνητικὲς ἐξαγγελίες καὶ διαρροὲς σὲ δημοσιογραφικὰ μέσα, ἐντός τοῦ 2016 πρόκειται νὰ ἀρχίσει νὰ ἐφαρμόζεται ἡ κατάργηση τῶν μετρητῶν καὶ ἡ ἀντικατάστασή τους μὲ ἠλεκτρονικὲς συναλλαγὲς μέσῳ καρτῶν.
Ἐπίσης θὰ κληθοῦμε ὅλοι μας νὰ ἀλλάξουμε τὶς ταυτότητές μας μὲ μία κάρτα γνωστὴ ὡς Κάρτα τοῦ Πολίτη, ποὺ θὰ περιέχει ἠλεκτρονικὸ πλινθίο (chip) καὶ στὴν ὁποία θὰ ἐνσωματωθοῦν διάφορες πληροφορίες καὶ ἀριθμοὶ συναλλαγῆς μὲ τὶς Κρατικὲς Ὑπηρεσίες, ὅπως ὁ ΑΦΜ, ὁ ΑΜΚΑ, ὁ ἀριθμὸς Ταυτότητος κ.ἂ. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ «ΑΠΟΘΗΚΗ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την ίδια στιγμή που στην ευρύτερη περιοχή μας γίνονται πολύ σημαντικές εξελίξεις, την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη επίθεση των συριακών δυνάμεων με την συμμέτοχη και των Ρώσων με την κατάληψη του Χαλεπιού και την προέλαση προς βορρά στα σύνορα με την Τουρκία, την ίδια στιγμή που νέα κύματα εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων κατευθύνονται προς την Δύση, την ίδια στιγμή που η Τουρκία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα, η κ Μέρκελ και ο κύριος Νταβούτολγου επισφράγισαν τις άριστες σχέσεις τους στην Διάσκεψη για τους πρόσφυγες, ενώ ανακοίνωσαν ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος πάει την Δευτέρα στην Τουρκιά για έκτακτες συνομιλίες.

Κι αν ο Πούτιν θέλει πολύ να “υποστεί” τις συνέπειες κ. Ερντογάν; Μία τουρκική “ματιά”…

Του Burak Bekdil
Το Su-24 είναι ένα αεροσκάφος κρούσης της σοβιετικής εποχής. Το Su-34, το αεροσκάφος διάδοχός του, είναι υπερσύγχρονο με ικανότητα αεροπορικής μάχης. Την 29η Ιανουαρίου υπήρξε μια σοβαρή διαφοροποίηση. Η Τουρκία μπορούσε να καταρρίψει ένα Su-24, όπως έπραξε τον περασμένο Νοέμβριο. Δεν μπορεί όμως να καταρρίψει ένα Su-34, (γράφει ο αρθρογράφος στην εφημερίδα Χουριέτ). Και υπογραμμίζει:
Όταν το καταρρίφθηκε το ρωσικό Su-24 ο Τούρκος πρωθυπουργός Νταβούτογλου είχε δηλώσει ότι κατερρίφθη διότι παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο.

DeutscheBank: Το γερμανικό κτήνος ετοιμάζεται να καταρρεύσει και να σπείρει τον όλεθρο…

Tην ίδια στιγμή που κούναγαν το δάχτυλο στην Ελλάδα για 80 δις, το γερμανικό τέρας έφτιαχνε την φούσκα της χιλιετίας, ύψους 73 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε παράγωγα! Aποσύρουν τα λεφτά τους μεγαλοκαταθετες και επενδυτές σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα της τράπεζας

Γ. Γαβριήλ: “Μετά από αυτήν την ταυτότητα, θα ‘ρθει το σφράγισμα”

hggiken.pblogs.gr

Το ΝΑΤΟ τρέμει στην επαλήθευση των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ «ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη»

Τι και αν πέρασαν μερικές δεκαετίες. Οι Πατέρες της Εκκλησίας πληροφορήθηκαν από πριν  πνευματοκίνητα αυτά τα γεγονότα που έρχονται και σήμερα απασχολούν την επικαιρότητα.
ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ο Αγιορείτης   «Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ».
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ  «ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη».