“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η Ρωσία τινάζει τη Γερμανία στον αέρα – Διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 4 τρισ. ευρώ!

Την αλαζονεία της Γερμανίας αποφασίζουν να τιμωρήσουν οι Ρώσοι. Αφού η Γερμανία τους έφερε για δεύτερη φορά τον πόλεμο μέσα στη γη τους, στην Ουκρανία, τώρα η Ρωσία αποφάσισε να διεκδικήσει από τη Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ποτέ δεν κατέβαλε, αν και ηττημένη χώρα.

Αμερικανικό «καμπανάκι» από Stratfor: «Διώχνετε την Ελλάδα από το ευρώ και την στέλνετε στην αγκαλιά του Πούτιν»

Στις 11 και 12 Φεβρουαρίου θα κριθεί το μέλλος της Ελλάδας στην ευρωζώνη, υποστηρίζει σε ανάλυσή του το αμερικανικό think tank Stratfor. Οι υπουργοί Οικονομικών θα συνεδριάσουν στις 11 και οι αρχηγοί των κρατών στις 12. Όμως θα κριθεί και το μέλλον της Ευρώπης επισημαίνει το Stratfor.

Οι Ρώσοι έρχονται στη Λήμνο με πρόσκληση Π.Καμμένου

Ρώσοι στην Λήμνο με προτροπή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου. 
Μπορεί η παρουσία τους να μην είναι “αμιγώς στρατιωτική” αλλά έχει την σημασία της. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δίνει στους Ρώσους την δυνατότητα να έρθουν με ειδικά εξοπλισμένα πλοία και προσωπικό κα να βουτήξουν βοριοοανατολικά της Λήμνου ,στους Μέθωνες. Εκεί που βρίσκεται βυθισμένο έναρωσικό σκαρί που είχε ναυαγήσει είτε στην περίοδο των Ορλοφικών (1770) ,είτε κατά την διάρκεια του Κριμαϊκού πολέμου μεταξύ 1854-56. Πιθανότερη είναι η δεύτερη εκδοχή.

Ξαναγέμισαν οι πλατείες… “Πότε θα κάνει ξαστεριά” τραγουδούσε ο κόσμος σήμερα έξω από τη Βουλή