“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός"

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΤΡΕΜΟΥΝ» ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη ανησυχία έχει αρχίσει να επικρατεί στην Άγκυρα καθώς τα πρώτα μηνύματα από τους παραδοσιακούς συμμάχους της Τουρκίας  στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, δεν είναι αυτά που περίμενε.
Συγκεκριμένα η Γερμανία διαμήνυσε στην Τουρκία ότι θα πρέπει να επιδείξει… σύνεση στο πρόβλημα, ενώ οι ΗΠΑ μέχρι στιγμής έχουν κρατήσει μια ουδέτερη στάση γεγονός που έχει εκνευρίσει την Άγκυρα.

“τα έκανε επάνω της” η γάτα της Άγκυρας μετά την κατάρριψη του μαχητικού

ΕΛΛΗΝΕΣ έρχεται η σειρά μας για να δοκιμαστούμε σφόδρα από τους δολοφόνους –γενοκτόνους των λαών.
Putin "Δεχθήκαμε μια μαχαιριά στην πλάτη από συνεργούς της τρομοκρατίας". Βγήκαν τα μαχαίρια και πάγωσαν οι τρομοκράτες –δολοφόνοι των λαών και τα τσιράκια τους .

ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ ο Αχμέτ Νταβούτογλου ανακοίνωνε την σύνθεση της νέας τουρκικής κυβέρνησης, ο τουρκικός τύπος ανακοινώσε με πηχυαίους τίτλους ότι ο Ρώσος πρόεδρος συγκαλεί εκτάκτως το Εθνικό Συμβούλιο της Ρωσίας, ενώ οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών συγκεντρώνουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το ρωσικό αεροσκάφος καταρρίφτηκε από πύραυλο εδάφους αέρος στον συριακό εναέριο χώρο, από τους Τουρκομάνους της Συρίας.

Το κράτος τρομοκράτης που λέγεται Τουρκία κατέρριψε το SU-24 και πήρε 3 δις από την ΕΕ!

Απίστευτη σύμπτωση! Την ώρα που η Τουρκία αποσταθεροποιούσε όλη την περιοχή με την ανεξήγητη κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους SU-24,η Ευρώπη ενέκρινε οικονομική στήριξη 3 δις ευρώ στην Άγκυρα!
Οικονομική στήριξη, ύψους 3 δισ. ευρώ, ενέκρινε σήμερα το Κολέγιο των Επιτρόπων για τους πρόσφυγες στην Τουρκία! 

Αν δεν υπήρχε η ΚΡΙΜΑΙΑ δεν θα υπήρχε και η ΣΥΡΙΑ για τους Ρώσους

Αν δεν υπήρχε η ΚΡΙΜΑΙΑ δεν θα υπήρχε και η Συρία για τους Ρώσους γιατί η αλυσίδα στρατιωτικής υποστήριξης στην ματωμένη αυτή χώρα γίνεται πιο εύκολα από την Ελληνική Χερσόνησο της Ταυρίδας δια μέσου των ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου.
Αναρωτιέται κανείς γιατί θέλουν να πάθουν κάποιοι  ¨ηλεκτροπληξία¨ και βραχυκύκλωμα και να σβήσουν και  τα  δικά τους φώτα. Τι παίζει τα τελευταία 24ωρα  στην Κριμαία ενώ η Ρωσία ετοιμάζεται για σαρωτικές χερσαίες επιχειρήσεις στην Συρία;

Η Παναγία και οι Αγιορείτες στην Δευτέρα παρουσία

Θ.Π.: ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ
Διήγηση Γέροντος Μαρκέλλου Καρακαληνού
Υπάρχει μία διήγηση για ένα συγκλονιστικό όραμα Σχετικά με τούς Αγιορείτες πατέρες και την Ύπεραγία Θεοτόκον, ή οποία εικονίζεται πολλές φορές και ως Ηγουμένη, ως Γερόντισσα του Αγίου Όρους, με την ράβδο και τον μανδύα Της. Αυτή επιστατεί, αυτή επαγρυπνεί, αυτή φροντίζει για τα παιδιά Της.  Είχε έλθει, λέει, ή Δευτέρα Παρουσία, ή Μέλλουσα κρίσις. Ή Παναγία ως Ηγουμένη περνούσε από τα κοιμητήρια των ιερών μονών, από τις σκήτες, από τα ερημητήρια, απ’ όπου υπήρχαν τάφοι πατέρων. Καθώς περνούσε από τον τόπο της αναπαύσεως των πατέρων, κτυπούσε με την ράβδο Της τα μνήματα και ανασταίνονταν οι πατέρες!