“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!! Και οι στάνες με …Wi-Fi

Σε μια κανονική χώρα, με κανονικό πρωθυπουργό και κανονική δημοσιογραφία, προφανώς είναι «είδηση» μια συνέντευξή του. Το γεγονός ότι η εμφάνιση Σαμαρά στην εκπομπή του Πρετεντέρη δεν έκανε κανέναν Έλληνα σοφότερο περί του τι μέλλει γενέσθαι, αντανακλά την αλήθεια πως δεν ισχύει κανένας από τους παραπάνω όρους κανονικότητας.

Δωρεάν γουάϊ-φάϊ… !!! Το υπόσχεται ΚΑΙ ΤΟ EΧΕΙ ΨΑΞΕΙ !!!

Θ.Π: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ Κ. ΣΑΜΑΡΑ; TO WI-FI;
ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΝΕΩΝ -ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ- ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΎΝΤΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ; 

6 τουρκικά μαχητικά πάνω από ελληνικό έδαφος

ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΥΨΟΣ 180 ΜΕΤΡΩΝ!
Έξι τουρκικά μαχητικά πέταξαν σε απόσταση μέχρι και 180 μέτρων επάνω από το ελληνικό έδαφος λίγα λεπτά πριν από τις 16.00 το απόγευμα! Όπως αναφέρουν πηγές του ΓΕΕΘΑ, τέσσερα τουρκικά μαχητικά κρούσης F-4E Terminator και δύο F-16 πέρασαν μεταξύ 15.48 και 15..52 επάνω από τα νησιά Μακρόνησος και Στρογγύλη του συμπλέγματος των Φούρνων πραγματοποιώντας εικονικές αποστολές κρούσης και κλειστής υποστήριξης απόβασης.

Πατέρας Νεκτάριος στον Hellas FM

ΕΝΟΤΗΤΕΣ και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ από την ομιλία του ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ της Καλύβης ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ, ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, Ι.Μ. ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ στο ομογενειακό ραδιόφωνο Hellas FM στις ΗΠΑ:

Τουρκία: Άρχισε η άσκηση «Ανατολική Μεσόγειος 2013»

Η ναυτική άσκηση που άρχισε στις 4 Νοεμβρίου θα περατωθεί στις 14 του μήνα. Στην άσκηση συμμετέχει η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Στην πράξη η άσκηση είναι μια πρόβα παρέμβασης σε περίπτωση κρίσης με κύριο μέτωπο τη Συρία. Από τις τουρκική πλευρά συμμετέχουν στην άσκηση, τρεις φρεγάτες, δύο κορβέτες, τέσσερα αντιτορπιλικά, τρία υποβρύχια, δύο σκάφη τεχνικής υποστήριξης, δύο περιπολικά σκάφη, το πρώτο αμφίβιο πλοίο, ένα ρυμουλκό, πέντε ελικόπτερα θαλάσσης, συμπεριλαμβανομένων της συμμετοχής μεγάλου αριθμού μικρών σκαφών. Για πρώτη φορά οι ναυτικές δυνάμεις θα προβούν σε άσκηση με σενάριο απειλής από όπλα μαζικής καταστροφής.

Το θύμα σπαράσει τις σάρκες του και ο θύτης ξερογλύφεται

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Και δύσκολες και δραματικές και αποκαλυπτικές είναι οι στιγμές που διερχόμαστε. Αν κάποιοι θα διαφωνούσαν θα τους θεωρούσαμε “τυχερούς” μέσα στην παγωμένη αδιαφορία τους. Ουσιαστικά πέρασε ανεπιστρεπτή η φιλολογική περίοδος της κινδυνολογίας γιατί με τα μούτρα πλέον μπήκαμε σε μεγάλα γεγονότα που μας αγγίζουν όλους. ΟΛΗ  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΓΙΝΕ  ΕΝΑΣ  ΠΟΝΟΣ.