“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ γιορτάζει μετά του ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ και έχει ήδη “παραλύσει” τους Τούρκους με φόβο…

Και τι μας νοιάζει εμάς αν οι Τούρκοι είναι φοβητσιάρηδες…
Το “ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ” το έχουν μπροστά τους και  αντιλαλεί ήδη μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ  από τις ψηφίδες του “χιλιόχρονου Ρωμαίικου πολιτισμού”. Και αν φοβούνται να τους ¨δώσουμε¨ ακόμη λίγο φόβο¨. Δεν κατάλαβαν οι ¨μπουνταλάδες¨ ότι η Ορθόδοξη Ρωσία ¨Ανέστη¨ σαν Υπερδύναμη στρατιωτικά  και οικονομικά  ενώ οι νεοποχίτες  την είχαν επί Γέλτσιν «εν τω μνήματι της δυστυχίας και της ανέχειας¨.

Ανεκδιήγητος ο Νταβούτογλου: "Είναι ρατσισμός της ΕΕ να αναγνωρίζουν την γενοκτονία των Αρμενίων"!

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου καταδίκασε έντονα σήμερα το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο ζητά από την Τουρκία να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων του 1915.
Ο τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε πως το ψήφισμα αυτό συμβολίζει την άνοδο του «ρατσισμού» στην Ευρώπη. «Αν θέλει να συμβάλλει στην ειρήνη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν θα πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις που υποκινούν στο μίσος απέναντι σε μια συγκεκριμένη θρησκεία ή σε μια συγκεκριμένη εθνοτική ομάδα», δήλωσε ο Νταβούτογλου σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που δεν μπορεί να διαψευσθεί! Εκατοντάδες πύρινοι σταυροί εμφανίστηκαν στην τελετή του Αγίου Φωτός του 2015!

Εκατοντάδες πύρινοι σταυροί εμφανίστηκαν πάνω από τις αναμμένες λαμπάδες των πιστών στην πρόσφατη τελετή του Αγίου Φωτός του 2015. Το μοναδικό αυτό φαινόμενο αποτυπώνεται σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε μέσω iphone από μία νεαρή νηπιαγωγό αρμενικής καταγωγής, την Hasmig Kalaydjian, η οποία είναι μόνιμη κάτοικος της Ιερουσαλήμ. Πάνω από τις αναμμένες λαμπάδες διακρίνονται πύρινοι φωτεινοί σταυροί, οι οποίοι βγαίνουν μέσα από τις φλόγες των λαμπάδων και έχουν ύψος 2-3 μέτρα. 

International Business times: “Η Αγία Σοφία θα μετατραπεί σε Τζαμί γιατί την φοβούνται οι Τούρκοι”

Κύριο θέμα των ξένων ΜΜΕ έγινε «αιφνιδιαστικά» ο μεγαλοπρεπής και περίλαμπρος  ναός ολόκληρης της χριστιανοσύνης  η Αγία Σοφία. Ένας ναός...
Κύριο θέμα των ξένων ΜΜΕ έγινε «αιφνιδιαστικά» ο μεγαλοπρεπής και περίλαμπρος  ναός ολόκληρης της χριστιανοσύνης  η Αγία Σοφία. Ένας ναός που υμνήθηκε όσο κανένας άλλος, και που μέσα του «περικλείει» το «μήνυμα»  των ουρανών επί γης.