“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ… ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Συνεχίζοντας τον παγκοσμιοποιητικό και πανθρησκευτικο το κατήφορο ο Πάπας της Ρώμης και τα τελευταία χρόνια επίτιμος… συνπροσευχητής του πατριάρχη Βαρθολομαίου, δήλωσε σε δημόσια συγκέντρωση ότι ο Ιησούς δεν ήταν τίποτα παραπάνω από… ένας απλός άνθρωπος!

ΣΕ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ… ΓΙΟΓΚΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η πανθρησκεία και η παγκοσμιοποίηση με την στήριξη της δυτικής παπικής εκκλησιάς σε όλο της το μεγαλείο.
Με τη πρωτοβουλία του Marc Andrus, παπικού επισκόπου του Σαν Φραντζίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, και την συμβολή των «μεγάλων» δασκάλων της γιόγκα, Pujya Swami, Chidanand Saraswati και Sadhvi Bhagawati Saraswati, από το Άσραμ Parmarth Niketan, οργανώθηκε μέσα στον καθεδρικό παπικό ναό της πόλης σεμινάριο Γιόγκα και επιδειχτήκαν κλασικές ασκήσεις αυτής της παραθρησκείας που τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας!

ΚΛΑΨΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ (Πώς θα βρούμε την άνωθεν βοήθεια)

Π. Μ. ΣΩΤΗΡΧΟΣ  - Η «ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ» 
Πηγαίνοντας σ’ ένα Μοναστήρι της Φθιώτιδος , συνάντησα στον δρόμο έναν παράξενο καλόγερο, με ανεμοδαρμένα γκρίζα γένια και αχτένιστα μαλλιά, που τον έλεγαν Ιωάννη. Τα ράσα του πολύ τριμμένα και όχι πολύ καθαρά κι ένα βλέμμα κοφτερό σαν αετίσιο που δεν βοηθούσε να λογαριάσης την ηλικία του. 

Οδομαχίες στην Κωνσταντινούπολη – Οι Κούρδοι καινε οχήματα της Αστυνομίας

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ Κούρδων νεολαίων και τουρκικής αστυνομίας.
Οργισμένοι οι Κούρδοι από την αεροπορική επιδρομή των Τούρκων τα ξημερώματα του Σαββάτου (στις 04.00) στο κουρδικό χωριό Ζεργκελέ (Zergele) στα όρη Καντίλ (Qandil) στο βόρειο Ιράκ, που σκότωσε αμάχους, γυναίκες και παιδιά (δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μακελειό πατώντας εδώ), τελούν σε κανονική κατάσταση εξέγερσης.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ 2015 (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εγκλήματα πολέμου από την Τουρκία με τον Ερντογάν να διεκδικεί πλέον με αξιώσεις τον τίτλο του “χασάπη”.
Οι φωτογραφίες που δημοσιευουν οι Κούρδοι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΕΣ. Όσο και η εξουσία της Άγκυρας.