“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Το σαμποτάζ που ένωσε τις αντιστασιακές ομάδες

Εβδομήντα χρόνια από την ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοπόταμου
Εβδομήντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου, που αποτέλεσε την κορυφαία ενέργεια της ενωμένης Εθνικής Αντίστασης. Μια υποδειγματική από στρατιωτικής σκοπιάς αποστολή, η οποία εγκλωβίστηκε τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό μετεμφυλιακό παραλογισμό, που ήθελε Έλληνες, που τα καταφέρνουν ενωμένοι επί ισχυρότερου αντιπάλου στη διάρκεια του πολέμου, να αποτυγχάνουν να συμφωνήσουν σε περίοδο ειρήνης.

Το πολύ απλό σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ελλάδα.

Το σχέδιο είναι πολύ απλό και βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Πρώτα ο σκοπός τους ήταν να αφήσουν τους Έλληνες να ξοδεύουν περισσότερα από όσα ήταν το επιτρεπτό όριο στο κατα κεφαλήν εισόδημα ανα οικογένεια. Άφησαν επίτηδες τους Έλληνες να υπερ-καταναλώνουν, να ξοδεύουν αλόγιστα, να γίνουν τεμπέληδες (όχι όλοι..αναφέρομαι σε συγκεκριμένη κάστα νεοελλήνων)...για να μπορέσουν μετά να δικαιολογήσουν όλα τα απάνθρωπα μέτρα που είχαν σκοπό να εφαρμόσουν εις βάρος του Ελληνικού λαού, μέχρι να τον απομονώσουν από την υπόλοιπη Ευρώπη.  Ταυτόχρονα δούλευε το σχέδιο του εποικισμού της χώρας μας από φτηνό ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό,κακοποιά στοιχεία,αλλά και ανθρώπους χωρίς μόρφωση οι οποίοι όμως είναι φανατικοί ισλαμιστές και ταυτόχρονα αντιδημοκράτες.

Καλύτερα νερουλάς στη Elliniki Βουλή!

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει και τα ίδια λεφτά πλέον με τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!! 
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή! 1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής!

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ .

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΠΑΤAI ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.    ΗΤΟΙ, ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΕΡΓΑΜΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΕΛΕΥΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ. ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΕΛΕΥΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΤΟ 281 Π.Χ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΕΛΕΥΚΙΔΩΝ. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ , ΤΟ 279 Π.Χ , Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΟΣ. (ΒΛΕΠΕ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ).

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Γιορτάζουμε σήμερα 25 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, ας πούμε λίγα λόγια: Η Αγία Αικατερίνη γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ο πατέρας της, ονομαζόταν Κώνστας ή Κέστος, και ήταν άρχοντας της περιοχής όπου και διέθετε πολλά πλούτη. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε η Αγία Αικατερίνη μαθητεύοντας δίπλα στους καλύτερους δασκάλους λόγω της οικονομικής ευμάρειας του πατέρα της και του ανεξάντλητου πνεύματός της. Έτσι γνώρισε την ελληνική φιλοσοφία, εμαθε γλώσσες και σπούδασε την ιατρική επιστήμη. Το καλλιεργημένο πνεύμα της, η μεγάλη της ομορφιά και τα πλούτη της οικογένειάς της, την κατέστησαν μια από τις πιο περιζήτητες νύφες της περιοχής της. Θέλοντας να παντρευτεί κάποιον ισάξιό της δεν έκανε δεκτά τα προξενιά που της πήγαιναν.

ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ

Η ΕΛΛΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...

Ἐκκλησία μέ Ἀποστολική Διαδοχή θεωρεῖ τούς μονοφυσίτες Κόπτες ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαῖος

Ἔντονη δυσαρέσκεια καὶ προβληματισμό, προκαλεῖ γιὰ ἀκόμη μία φορὰ ὁ Οἰκουμενικὸς Πατριάρχης Βαρθολομαῖος μὲ τὰ ἀπαράδεκτα οἰκουμενιστικὰ του «ἀνοίγματα». Καὶ ἡ σιωπὴ κλήρου καὶ λαοῦ συνεχίζεται….  Ὁ Θεὸς νὰ μας ἐλεήσει.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!

ΦΕΡΝΟΥΝ 50.000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!
Η βόμβα και το φυτίλι έχουν τοποθετηθεί και αναμένεται η... πυροδότηση. Ανθελληνικό γεωπολιτικό πόκερ εις βάρος της Ελληνικότητας της Θράκης !!!
Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο.Αποκαλύπτοντας πλέον τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκοφρόνων» μουσουλμάνων και των οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.

«Κι ὅμως, τὸν Κόσμο τὸν ἀλλάζουν οἱ λίγοι Τρελλοὶ κι Ὀνειροπόλοι!»

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ! (21 ΦΕΒΡ. 2009)

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ  ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΕΚΕΙ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ , ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ 1929 - 30. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.    ...    ( ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  !!!! ).

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ "ΜΑΣΚΕΣ"

Ο Ο.Η.Ε διαφημίζει την Agenda 21! (vid)
Βρισκόμαστε στην εποχή που οι μάσκες πέφτουν, και πλέον όλα τα κάνουν μπροστά στα μάτια μας, περισσότερο τους ενδιαφέρει να έχουμε μεγάλο χρόνο αντίδρασης, ώστε να προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Εφόσον φτάσαμε στο σημείο ένας διεθνής οργανισμός όπως τα Ηνωμένα Έθνη να βγάζει διαφήμιση για την Ατζέντα Απομείωσης του Πληθυσμού (Ατζέντα 21).. τα πράγματα έχουν λάβει άσχημη τροπή... Στο ανατριχιαστικό βίντεο που ακολουθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα αναφέρει ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην αύξηση του πληθυσμού της γης και πιο συγκεκριμένα στον «αριθμό των νέων ανθρώπων που γεννιούνται».