“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

H ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ του Αγίου Όρους απέναντι από τους Τούρκους στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Οι πειρατές πάντα έψαχναν ανοικτές πόρτες ή κερκόπορτες για να μπουν και να συλήσουν.
Πάντα όμως απέναντι από αυτούς εδώ στην Πατρίδα μας στεκόταν αμείλικτη η Υπεραγία Θεοτόκος η Παραμυθία από το Αγιώνυμο Περιβόλι της.
Το σχετικό ιστορικό είναι στο χέρι μας και στην πρόθεση της μετανοίας μας να επαναληφθεί απέναντι στους σημερινούς πειρατές του Αιγαίου που λέγονται Τούρκοι. Προκειμένω να μας ¨μασήσουν¨ ζωντανούς δεν μασάμε τα λόγια μας απέναντι σε αυτούς που ανοίγουν πόρτες και κερκόπορτες στις ημέρες μας και ειδικότερα στο Αιγαίο της προσφυγικής κρίσης.

Πάντα ξημερώνει...

Να δίνουμε στο εαυτό μας το δικαίωμα να στεναχωρηθεί. Η θλίψη δεν είναι κατάρα. Τα συναισθήματα, οι πόνοι, οι καημοί πρέπει να εκφράζονται, αλλιώς όπως έλεγε και άγιος Πορφύριος γίνονται αρρώστιες. 

"Άλλος για το Αιγαίο"; Όποια οργάνωση θέλει έρχεται για να κάνει ...έρευνα και διάσωση!

Όποιος θέλει κάνει έρευνα-διάσωση στο Αιγαίο.Δεν είναι μόνο οι ΜΚΟ ισλαμιστών που ήδη δρουν στη Μυτιλήνη . Άλλη ΜΚΟ ανακοινώνει ότι στις 18 Δεκεμβρίου να κάνει επιχειρήσεις διάσωσης στο Αιγαίο.
Η ΜΚΟ moas.eu ανακοίνωσε ότι στις 18 Δεκεμβρίου έρχεται με δύο ταχύπλοες λέμβους για να προσφέρουν βοήθεια. Η οποία βεβαίως καλοδεχούμενη είναι. Το ερώτημα όμως είναι τι είναι όλες αυτές οι ΜΚΟ που σχεδόν κάθε μέρα εμφανίζοναι στην περιοχή. Τις ελέγχει κάποιος; Ζητάμε εμείς τη βοήθειά τους; Τι επιχειρούν να κάνουν και που στοχεύουν;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - Συνελήφθη Έλληνας καστανάς που το όνομα του ήταν στην λίστα Λαγκάρντ.

Θ.Π.: E BEBAIA!!! Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ. ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ… ΤΣΕΠΗΣ
Στην Αριστοτέλους γινόταν το αδιαχώρητο. Παρασκευή απόγευμα, η ατμόσφαιρα γιορτινή εν αναμονή του δημάρχου που σήμερα θα «ανάψει» το δένδρο της Πλατείας.
Γωνία Τσιμισκή με Αριστοτέλους όμως ο κόσμος παραήταν πολύς για να πιστέψεις ότι περίμεναν το πράσινο για να περάσουν. Μετά ξεχώριζες ανάμεσα στο πλήθος τα άσπρα κράνη των αστυνομικών. Πρέπει να ήταν 6-7, λες δεν μπορεί φονικό θα έχει γίνει.

Τα ρωσικά ΜΜΕ αναδεικνύουν τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο - Τι λένε για τους Ελληνες πιλότους

Παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας από τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος, με δύο ελληνικά F16 να το αναχαιτίζουν και να το «κλειδώνουν» ως πιθανό στόχο στα ραντάρ τους, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.
To Sputnik υπογραμμίζει την διαφορά Ελλάδας - Τουρκίας, με την Άγκυρα - όπως σημειώνει - να μην αναγνωρίζει τα 10 μίλια στο Αιγαίο.