“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τι άλλο θα δούμε; Το Mega διαφημίζει τον Αλβανικό εθνικισμό !!!

Τα 3/4 της βοήθειας στην Ελλάδα κατέληξαν στις τράπεζες

Ότι τα 160 από τα 207 δισεκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν για το ελληνικό πρόγραμμα στήριξης κατέληξαν στις τράπεζες και τους πλούσιους κατήγγειλε η οργάνωση υπέρ τη φορολόγησης των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών για τη βοήθεια των πολιτών, Attac (Association pour la Taxation des Transactions financieres et l'Aide aux Citoyen) σε έκθεσή της, η οποία δημοσιεύεται στη "Sueddeutsche Zeitung" τη Δευτέρα.

ΦΩΤΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ!

Aξιωματικός του τουρκικού ναυτικού "περιεργάζεται" τις βραχονησίδες Λέβιθα και Κίναρος επί ναυτικού χάρτη.. Πρόκειται για ακόμα μια εξόχως συμβολική φωτογραφία που έδωσαν στην δημοσιότητα οι "φίλοι και σύμμαχοι" μετά το πέρας της ναυτικής άσκησης Denizkurdu του περασμένου μήνα, η οποία προβλέπει τον ναυτικό αποκλεισμό νήσων του Ανατολικού Αιγαίου από ισχυρή δύναμη του TDK, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του ΠΝ..

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!

Γιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!! -  Διαβάστε  τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού.
Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα. Η μεγάλη σφαγή του ελληνικού λαού είναι μπροστά και -ως συνήθως- θα γίνει μετά τα «μπάνια του λαού». Τα δύσκολα είναι προ των πυλών και ο πάτος του βαρελιού δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμα.

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ: H ΝΕΑ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΕΡΚΕΛ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

της Στέλλας Μεϊμάρη
O  Αγιορείτης μοναχός Παΐσιος στο "Αγιορείτικο Βήμα" σχολιάζει την οικονομική κρίση και την παγκόσμια υποδούλωση της χώρας μας που επιχειρείται από τους σύγχρονους "κατακτητές" της.  Προτρέπει να πούμε ένα μεγάλο "όχι" στη νέα αυτή μορφή δουλείας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν και να υψώσουμε το εθνικό ανάστημα μας όπως οι πρόγονοι μας,έχοντας πίστη ότι ο Θεός, όπως και τότε, έτσι και τώρα, δεν θα μας εγκαταλείψει.  Διαβάστε όσα είπε χαρακτηριστικά ο αγιορείτης μοναχός Παΐσιος:

Στο αέρα της Κύπρου πάνω από 40 Ισραηλινά μαχητικά ...Ενώ στα λιμάνια της Κύπρου Ρώσικα πολεμικά !

Μεγάλη αεροπορική άσκηση εντός του FIR Λευκωσίας πραγματοποιείται απόψε απο την πολεμική αεροπορία του Ισραήλ  που έχει σηκώσει  πάνω απο 40 μαχητικά !
Ενώ δεκάδες είναι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που  επιτηρούν   τα οικόπεδα στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πανταχόθεν. Το Ισραήλ έχει απογειώσει και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου ενώ έχει απογειώσει  πέντε αεροσκάφη εναερίου εφοδιασμού  με σκοπό να κρατήσει στον αέρα όλα τα μαχητικά χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψουν στο Ισραήλ ! Σίγουρα θα έχουμε και προσγειώσεις στο Πολεμικό αεροδρόμιο της Πάφου !