“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Η δύναμις του Σταυρού

Όταν ο Μέγας Κωνσταντίνος ξεκίνησε τον πόλεμον έξω από την Ρώμη κοντά στον Τίβερη ποταμό κατά του Μαξεντίου, βλέποντας τον στρατό των εχθρών του περισσότερο από το δικό του, ευρίσκετο σε απορία και φόβο. Ξαφνικά προς το μεσημέρι βλέποντας προς τον ουρανό είδε να σχηματίζεται ο Τύπος του Σταυρού με αστέρια. Γύρω δε από αυτόν τον Σταυρό φάνηκαν γράμματα και αυτά με αστέρια με ρωμαϊκά (Λατινικά) γράμματα, που έλεγαν: «Εν Τούτω Νίκα».

Όταν εμφανίσθηκε ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός στην Αγιά Σοφιά και έστειλε το Σταυραναστάσιμο Μήνυμα (8 Δεκ.2013) (Ενημερωμένο)

Αναγνώστης μας απέστειλε  σημερινές φωτογραφίες από την Αγία Σοφία οι οποίες ελήφθησαν μέσω της κάμερας www.earthcam.com
Κατά την λήψη των φωτογραφιών αυτών που έγινε γύρω στο μεσημέρι εμφανίσθηκε στην εξωτερική τοιχοποιία της Αγίας Σοφίας  ένας σχηματισμός σε σχήμα σταυρού. Δείτε τις εικόνες αυτές όπως ακριβώς ελήφθησαν  και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα !!!

Ήρθε η ώρα. Με μία κίνηση η Ελλάδα προαναγγέλλει επέκταση των μιλίων στο ΑΙΓΑΙΟ;

ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μια του κλέφτη – δύο του κλέφτη – Τρίτη και  δεν παρέκει.
Γιατί  Λαός και  Στρατός είναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ; Το ξέρουν οι ανέκαθεν δειλοί και ψεύτες τούρκοι που με μπαμπεσιά απήγαγαν τα παλληκάρια μας στον  Έβρο.
Για αυτό μετά την 1η Μαρτίου  και το συμβάν στον Έβρο σταμάτησαν να σουλατσάρουν με στόμφο πέριξ των βραχονησίδων του ΑΙΓΑΙΟΥ παρά μόνο με παράνομες NAVTEX ονοματίζουν το Καστελόριζο ως δήθεν τουρκικό.