“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Toύρκοι ακινητοποίησαν ελληνικό τρένο
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μιλιέτ με τίτλο «Σκάνδαλο στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη» μια ομάδα Τούρκων που είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθούν στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ για να τιμήσουν την ημέρα μνήμης για τον θάνατο του, σαν σήμερα το 1938, ακινητοποίησαν το τρένο επί ελληνικού εδάφους στις 9:05 το πρωί σήμερα και έψαλαν τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας (σ.σ. κάθε τέτοια ημέρα οι Τούρκοι την ώρα που πιστεύεται ότι έφυγε από τη ζωή ο Ατατούρκ κάθονται σε στάση προσοχής όπου κι αν βρίσκονται, ό,τι κι αν κάνουν).

ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.......

ΑΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ
—Είχα όραμα. Είδα τον Κύριο Σαβαώθ. Στα χέρια Του κρατούσε μια σφαίρα με έναν μεγάλο σταυρό πάνω της. Και από εκεί άκουσα:
«Στους έσχατους χρόνους, η ταπείνωση, η καλοσύνη και η αγάπη θα σώσει τους ανθρώπους. Η αγάπη πεθαίνει χωρίς καλές πράξεις. Η αγάπη είναι η μοναδική δύναμη με την οποία ο άνθρωπος θα μπορέσει ν' αντέξει τις παγίδες του Αντίχριστου. Η μισή κόλαση είναι στη γη. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και προσπαθεί να μπει. Εσείς θα ζήσετε για να δείτε τον Αντίχριστο. Ο Αντίχριστος θα βασιλεύει παντού, και θα υπάρξουν διωγμοί.

ο Τρομοκράτης και ο ΕΘΝΟΥΡΓΟΣ

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Η Ελληνική μαθηματική γλώσσα αποκαλύπτει πολλές φορές τις πραγματικές έννοιες που κρύβονται  στην καθομιλούμενη καθημερινότητα. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ λοιπόν είναι αυτός που προξενεί  Τρόμο στο Κράτος. Ουσιαστικά δηλ. είναι  αυτός που διαχειρίζεται τον Τρόμο μέσα στο Κράτος. Είναι ο βομβιστής; είναι ο εμπρηστής; είναι ο δολοφόνος; τι άλλο μπορεί να είναι που  να κάνει το Κράτος να “τρέμει” στην κυριολεξία; Έχουμε λοιπόν και λέμε…