“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου !!!!

Και έκραξε το όρνεο το φέρον το όνομα Τζιμ Ο’ Νιλ, ο αρχιτοκογλύφος πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management: «Ποιός νοιάζεται για την Ελλάδα; Είναι μια θαυμάσια χώρα, αλλά ως μεμονωμένη οικονομία με το συγκεκριμένο χρέος είναι ασήμαντη….» Και εμείς, στην ύβρη του ένοχου αλαζόνα για το κατά της Ελλάδος συντελεσθέν έγκλημα, απαντάμε διά στόματος του μεγάλου ήρωά μας, του Νικηταρά: «Πάλεψα με τα λιοντάρια, Νίκησα τις τίγρεις και με φάγανε οι κοριοί.» Ήρθαν αλήθεια οι καιροί που, κατά την λαϊκή έκφραση, σηκώθηκαν τα ποδάρια να χτυπήσουν το κεφάλι και τούτο με την συνδρομή απάτριδων μίσθαρνων «ηγετών» που, υπό τας διαταγάς του διεθνούς Σιωνισμού και των σκοτεινών Στοών, επέπεσαν επί του κορμού της Ελλάδος ως αιμοδιψή βαμπίρ ξοφλώντας τις οποιεσδήποτε συναλλαγματικές της προδοσίας τους για να γίνουν μεγάλοι και τρανοί και υπό το καθεστώς φόβου και βίας πασχίζουν να θεμελιώσουν την αδυναμία ανάκαμψης του φρονήματος της ελληνικής κοινωνίας οδηγώντας την σε αποσύνθεση.

Τι είπε ο Ομπάμα στον Μεντβέντεφ. Το κατέγραψε η κάμερα! Δείτε το βίντεο


Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα "συνελήφθη" από τα "ανοικτά" δημοσιογραφικά μικρόφωνα, να διαβεβαιώνει τον απερχόμενο Ρώσο ομόλογο του Ντμίτρι Μεντβέντεφ ότι θα έχει "περισσότερη ευελιξία" στο χειρισμό των θεμάτων που προκαλούν αμφισβητήσεις, όπως είναι αυτό της αντιπυραυλικής άμυνας "κατά τη μετεκλογική περίοδο, στις Ηνωμένες Πολιτείες". Ο πρόεδρος Μεντβέντεφ παραδίδει καθήκοντα την 7η Μαΐου και υποσχέθηκε στον αμερικανό ομόλογό του Ομπάμα να διαβιβάσει το μήνυμά του, "για περισσότερη ευχέρεια χειρισμών στο χρονικό διάστημα μετά την 6η Νοεμβρίου", γυρίζοντας στη Μόσχα στον εκλεγμένο Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν. Πιθανώς, οι δύο ηγέτες δεν είχαν καν τη βεβαιότητα ότι η συνομιλία τους θα καταγραφόταν από τα δημοσιογραφικά μικρόφωνα, που οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν αφήσει στην αίθουσα, όπου έγινε η συνάντησή τους, από κοινού πάντως με μια τηλεοπτική κάμερα σε λειτουργία, για λογαριασμό πολλών αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων.

Ο Παπακωνσταντίνου, οι Φάκελοι και τα πετρέλαια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ
Ποιος υπόγραφε χωρίς ούτε ένα όχι στην Τρόικα, τις πιο επαχθείς συμφωνίες για την Ελλάδα υποθηκεύοντας και το μέλλον των παιδιών μας; Ο τότε υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.
Ποιος μοιράζει τώρα την τράπουλα για τον ορυκτό πλούτο της χώρας σε ενδιαφερόμενους Ευρωπαίους και Αμερικάνους;  σημερινός υπουργός Ενέργειας Γ. Παπακωνσταντίνου υχαίο; Δεν νομίζω... Ποιος έβαλε στη θέση αυτή του υπουργού που χειρίζεται κολοσσιαία ποσά σχετικά με την ενέργεια και το περιβάλλον, έναν άνθρωπο πλήρως αποτυχημένο στην προηγούμενη υπουργική του θέση (και εννοώ τον Παπακωνσταντίνου). ΟΓ.Παπανδρέου που είπε σε όλα ναι στην Τρόικα. Τυχαίο και αυτό; Δεν νομίζω... Έβαλαν λοιπόν τον Παπακωνσταντίνου που ξεπούλησε τα πάντα στην Τρόικα να ξεπουλήσει τώρα τα πάντα από τον ενεργειακό μας πλούτο. ολιτική αφέλεια; Δεν νομίζω... Και το πάζλ με όλα αυτά τα περίεργα συμπληρώνεται με ένα εξίσου περίεργο σχόλιοστη στήλη Βηματοδότης στο Βήμα της Κυριακής που το μεταφέρω αυτούσιο:«Ορισμένοι υπουργοί/υφυπουργοί δείχνουν ιδιαίτερη... ΕΝΕΡΓΕΙΑ τελευταίως. Μοιάζει να επείγονται να τελειώσουν κάποιες δουλειές πριν από τις εκλογές. Ας γνωρίζουν πως ό,τι και να κάνουν, οι Φάκελοι θα μείνουν στις θέσεις τους και κάποιοι προσεχώς θα τους ανοίξουν...». πειδή το θέμα των πετρελαίων με αφορά ιδιαίτερα καθώς το ξεκίνησα πριν από 2 χρόνια με κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές ας γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενο άρπαγες του ορυκτού μας πλούτου ότι τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι και στην ομίχλη σε ότι αφορά αποφάσεις και συμφωνίες για τον ορυκτό μας πλούτο.

Πάνω από 500 εκατ. ευρώ εισέπραξε "παράνομα" η ΔΕΗ από τους καταναλωτές

Βόμβα στα θεμέλια της ΔΕΗ βάζει η αποκάλυψη ότι η επιχείρηση από τον Αύγουστο του 2011 έως σήμερα έχει εισπράξει ποσό πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, από τους καταναλωτές, μέσω του τέλους "Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας" που είχε θεσπιστεί από το 1999 με το νόμο 2773 άρθρο 29, χωρίς να νομιμοποιείται. Και αυτό γιατί με νόμο της κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2011 το συγκεκριμένο τέλος καταργήθηκε. Την ίδια ώρα και στο αρμόδιο υπουργείο έχει σημάνει συναγερμός, καθώς προσπαθούν να βρουν φόρμουλα που με την λογική της αναδρομικότητας θα νομιμοποιεί τις εισπράξεις . Το fpress.gr συνομίλησε με τον υπεύθυνο τύπου της ΔΕΗ, ο οποίος υποστήριξε ότι η υπόθεση έχει φτάσει στο ΣτΕ, μετά από καταγγελία των εταιρειών Energa και Hellas Power, χωρίς ωστόσο η απόφαση να έχει καθαρογραφεί έως σήμερα. Είναι θέμα του υπουργείου μας είπε και ότι σύντομα θα κατατεθεί η σχετική τροπολογία.

Οἱ Ἕλληνες δέν ἐλευθέρωσαν ἀκόμα τήν πρωτεύουσά τους!