“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΝΤ: Επιστρατεύει Γερμανούς συνταξιούχους εφοριακούς στην Ελλάδα

Ειδική αποστολή αναλαμβάνουν, κατόπιν εντολών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνταξιούχοι εφοριακοί από τη Γερμανία, σε μια προσπάθεια να ελέγξουν και να προτείνουν ένα νέο λειτουργικό φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση «Wirtschaftswoche», την οποία επικαλείται η «Deutsche Welle» «σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να επανεκκινήσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς στην Ελλάδα, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ θέλει να επιστρατεύσει και Γερμανούς συνταξιούχους. Προκειμένου να δημιουργήσει μια «εσωτερική δεξαμενή ειδικών», το ΔΝΤ αναζητεί εμπειρογνώμονες με μακροχρόνια εμπειρία στο πεδίο της φορολογίας.

Γεωτρύπανα στην Καβάλα...ήρθαν να πάρουν το πετρέλαιο και να δώσουν καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς !!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!! ΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΤΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ!!! ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

Μέρκελ: “Το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας”!

Η διάλυση των Ευρωπαϊκών εθνών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τα φερέφωνα του παγκόσμιου ληστρικού κεφαλαιοκρατικού και τοκογλυφικού Σιωνισμού που έχουν τοποθετηθεί για να κυβερνούν τα κατεχόμενα από αυτόν κράτη. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τηλεδημαρχείο» η καγκελάριος της κατεχόμενης από τον Σιωνισμό Γερμανίας μίλησε χθες το βράδυ τηλεφωνικά σε 7.000 μέλη του CDU, ζητώντας «περισσότερη ανοχή για τα τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους που ζουν στην Γερμανία». «Ας είμαστε ειλικρινείς: το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας», δήλωσε. . Η Μέρκελ κάλεσε ακόμη τους Γερμανούς «να υποδέχονται όσους έρχονται στη χώρα με διαφορετική πίστη, λέγοντάς τους: είστε ευπρόσδεκτοι». Σκοπός τους είναι η πλήρης διάλυση των κοινωνικών και εθνικών ιστών ώστε να μην αντιμετωπίζουν αντιστάσεις για την παγκόσμια κυριαρχία τους , η δημιουργία εντός της Ευρώπης εκατοντάδων εκατομμυρίων ανασφάλιστων θέσεων εργασίας με μισθούς αντίστοιχους με χώρες του τρίτου κόσμου και η αύξηση της ανεργίας των Ευρωπαίων κάτι που συμπιέζει ακόμη περισσότερο τους μισθούς προς τα κάτω.

Λαός και κυβέρνηση...

ΜΑΚΡΑΝ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ........ exomatiakaivlepo.blogspot.com

"Πραξικόπημα-γιαλαντζί"! Ο πρώην διευθυντής του Μπεγλίτη τινάζει τα σενάρια στον αέρα!

Επιστολή βόμβα του υποστράτηγου εα Νίκου Τόσκα, ο οποίος υπήρξε Διευθυντής του γραφείου του Πάνου Μπεγλίτη στο ΥΕΘΑ. Ο Ν.Τόσκας έστειλε επιστολή στο Βήμα στην οποία επισημαίνει:
•από το 1974 ουδέποτε υπήρξε κίνδυνος πραξικοπήματος’’ 
•δεν πιστεύω σε τέτοια σενάρια ούτε για την περίοδο της αλλαγής της στρατιωτικής ηγεσίας τον Νοέμβριο του 2011
•Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά από το Μνημόνιο και από την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μας στην Τρόικα, από την εξαθλίωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού
Όλη η επιστολή βόμβα του Νίκου Τόσκα:

«Είμαστε Ακρίτες του Ελληνισμού»: Συνέντευξη με τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Ορθοδόξου Κόμματος του Λιβάνου.

Εἴμαστε ἐδώ ὑπερήφανοι γιὰ τὴν Ἑλληνική καταγωγή μας. Νὰ μὴν ξεχνάτε ὅτι ἔχετεἝλληνες ἀδελφούς ἐδώ,στὴν ἀνατολή...καὶ σάς ἀγαπάμε..Συνέντευξη με τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Ορθοδόξου Κόμματος του Λιβάνου, Ροντρίγκ (Δημήτρη) Ελ Χούρι με την Αντωνία Πατσίδου 

1)    Η Ελληνική Ορθόδοξη κοινότητα του Λιβάνου, απαριθμεί 3.000 Έλληνες εξ Ελλάδος. Οι ελληνόφωνες περιοχές της χώρας συγκεντρώνονται κυρίως στην πρωτεύουσα Βηρυτό, και στην Τρίπολη, στο Βόρειο Λίβανο. Δώστε μας περισσότερες λεπτομέρειες για την Ελληνική κοινότητα του Λιβάνου.
Ροντρίγκ Ελ Χούρι
Η λίστα της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας στο Λίβανο με τους 3.000 Έλληνες που ζουν στο Λίβανο, δίνει μια λανθασμένη καταμέτρηση. Ο πραγματικός αριθμός είναι περίπου 300.000 και είναι 7-8% του πληθυσμού, και η τέταρτη μεγαλύτερη κοινότητα του Λιβάνου, μετά από τους σουνίτες, Σιίτες, και Μαρωνίτες. Ο αριθμός 3.000 αντιπροσωπεύει εκείνους που έχουν την «ελληνική ιθαγένεια» από το σύγχρονο ελληνικό κράτος ... και εκείνων που ήρθαν από την Μικρά Ασία στο Λίβανο μετά το 1920. Αλλά εκείνοι που έχουν «ρίζες ελληνικές», εκείνοι που μιλούσαν κάποτε ελληνικά, εκείνοι που ονομάζονται «Ρουμ» (στην αραβική γλώσσα) είναι σήμερα περισσότερο από 300.000.

Βασίλης Μαρκεζίνης: Αναγκαία η εθνική συμφιλίωση

Η ανάγκη αλλαγής πλεύσης στην πολιτική της χώρας, εθνικής συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και παύσης των εξοντωτικών για την ελληνική κοινωνία μέτρων καθώς και των ιδεοληπτικών άκρων με απώτερο σκοπό την εθνική συμφιλίωση είναι κάτι, για το οποίο και εμείς μεταξύ πολλών άλλων, φωνάζουμε, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Διαβάστε την παρακάτω δήλωση του κ. Βασίλη Μαρκεζίνη στο«Αντίβαρο» που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και εγείρει τις ανησυχίες μας. 
Ερώτηση: Αγαπητέ κ. Μαρκεζίνη, έχετε παραμείνει σιωπηλός για μεγάλο διάστημα, όμως οι εξελίξεις τρέχουν και η χώρα παραμένει σε επικίνδυνη ακροβασία σε πολλά μέτωπα. Θα ήτανε μεγάλη τιμή για το Αντίβαρο αν, ακόμη μία φορά, μας εμπιστευόσασταν με ένα άρθρο ή μία σύντομη απάντηση στην κατωτέρω ερώτησή μας.

Έλληνες μην αυτοκτονείτε. Αυτοκτονείστε τους πολιτικά !!!

Το προηγούμενο μόνο 24ωρο, αυτοκτόνησαν πέντε Έλληνες και Ελληνίδες. Την τελευταία εβδομάδα συνολικά δέκα. Σχεδόν όλοι τους με ανήλικα παιδιά και σχεδόν όλοι τους είτε νέοι άνεργοι, είτε από το χώρο των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικροεπιχειρηματιών. Οι Έλληνες δεν αντέχουν ακόμα και στο άκουσμα των νέων μέτρων και προτιμούν να φύγουν από τη ζωή παρά να εξαθλιωθούν. Αναλογιστείτε τι θα συμβεί όταν....έρθει και η ώρα της εφαρμογής των μέτρων και της πραγματικής φτωχοποίησης. Στην πραγματική κρίση δεν έχουμε μπει ακόμα. Μας πήραν τη χαρά, μας πήραν τα εισοδήματα, σε λίγο θα πάρουν ωμά τις περιουσίες μας ή θα τις πουλήσουμε για λίγα δυσεύρετα ευρώ. Μετά θα ζητήσουν την ελευθερία μας και τις ζωές μας. Ο ελληνισμός είναι σε κίνδυνο.

Η μετά θάνατον ζωή

Απέραντη και απαρηγόρητη θα ήταν η θλίψη μας για τους αποβιώνοντες οικείους μας, εάν ο Κύριος δε μας είχε δωρίσει αιώνια ζωή. Η ζωή μας θα ήταν άσκοπη εάν τελείωνε με το θάνατο. Ποιό όφελος θα είχαν τότε η αρετή και οι καλές πράξεις; Σε τέτοια περίπτωση θα αποδεικνύονταν σωστοί όσοι λένε: «Ας φάμε και ας πιούμε, γιατί αύριο θα πεθάνουμε!».Ο άνθρωπος, όμως, δημιουργήθηκε για να  ζήσει αιώνια, και ο Χριστός με την Ανάστασή του άνοιξε τις πύλες της Βασιλείας των Ουρανών, της αιώνιας μακαριότητας για όσους έχουν πιστέψει σε Αυτόν και έχουν ζήσει σύμφωνα με τις εντολές Του. Η παρούσα ζωή είναι μία προετοιμασία για τη μελλοντική ζωή, προετοιμασία που λήγει με το θάνατό μας. «Οι άνθρωποι μία φορά πεθαίνουν και ύστερα έρχεται κρίσις». Τότε ο άνθρωπος εγκαταλείπει όλες τις εγκόσμιες φροντίδες, το σώμα αποσυντίθεται, προκειμένου να εγερθεί εκ νέου κατά τη γενική Ανάσταση.

Στο Harvard ο Παπανδρέου αποδέχτηκε τον Γκιόργι Ιβανόφ ως Μακεδόνα;

Πολύς ντόρος αλλά και πολύ μελάνι χύθηκε για το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου διδάσκει στο Harvard. Είναι ένα ζητούμενο αυτό, ωστόσο δεν είναι το σημαντικότερο. Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε στο αμφιθέατρο του διασημότερου πανεπιστημίου στον κόσμο για την εμπειρία του ως Πρωθυπουργός στο θέμα της κρίσης (Former Prime of Greece George Papandreou shares his unique experience of the Eurozone Crisis and takes a look at the future of the Global Economy).
Ως πρώην Πρωθυπουργός, σίγουρα θα παρουσίασε από την δική του οπτική το ζήτημα της κρίσης, μακριά από την χώρα, και πως ένας ολόκληρος λαός βιώνει την κρίση, εξαιτίας και της δικής του πολιτικής. Όμως το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά το πρόγραμμα των ομιλιών του Πανεπιστημίου, θα διαπιστώσει κανείς, ότι την ίδια ημέρα,  και μόλις  4 ώρες νωρίτερα, ομιλητής στο Πανεπιστήμιο είναι και ο Γκιόργκι Ιβανόφ, πρόεδρος της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.