“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η χρεοκοπία της... σιωπής - Που πήγαν οι αγανακτισμένοι;

Ένας ολόκληρος λαός παρακολουθεί το σίριαλ «η διάσωση τη Ελλάδας» με τα χέρια σταυρωμένα - Η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο γκρεμό και οι Έλληνες περιμένουν υπομονετικά την οριστική συντριβή τους - Ολόκληρη η διεθνής κοινότητα αναρωτιέται «Γιατί ο λαός δεν εξεγείρεται;».

Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!

ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Ο ΡΩΣΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΕΣΒΗ ΒΙΤΑΛΙΝ ΤΣΟΥΡΚΙΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!

ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ… ΒΥΖΑΝΤΙΟ!

Θ.Π.: οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι πρέπει να αποφασίσουν τελικά, απόγονοι ποιων προγόνων είναι !!! Των Σελτζούκων, των Βυζαντινών, των Ατζέκων, των Αμερικανών, των Ανουνάκι, των Ντόγκον, ή των εξωγήινων; Άντε γιατί έχουμε μπερδευτεί λιγάκι… «αφερίμ» !!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μια μεγαλοπρεπή τελετή στις 16 Νοεμβρίου, εγκαινιάστηκε το μεγάλο τουρκικό … «Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών» στην Κωνσταντινούπολη, ένα Κέντρο που δίνει μεγάλη σημασία στην ανάδειξη του Βυζαντίου, δηλαδή της μεγάλης Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, σαν μια πολιτιστική κληρονομιά στην σύγχρονη Τουρκία, όσο και αυτό μας ακούγεται παράδοξο και ανιστόρητο.

ΞΕΦΥΓΕ η “διάλυση” στους δρόμους της Ευρώπης

Πριν “διαλύσουν” την Ελλάδα  μπορεί να “διαλυθεί” η ΕΕ
Μπορεί να ξεσηκωθούν πρώτα οι Ευρωπαίοι πριν ξεσηκωθούν οι Έλληνες με αυτά που γίνονται; Από τις πρώτες σταγόνες βροχής καταλαβαίνεις τι μπόρα έρχεται.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ – ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην πόλη Kilis στην νοτιοανατολική Τουρκία, λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα «ειδικός χώρος» όπου εκπαιδεύονταν οι Τζιχαντιστές για επιθέσεις αυτοκτονίας σε στόχους σε ευρωπαϊκές πόλεις. Την εντυπωσιακή αυτή αποκάλυψη κάνει η ίδια τούρκικη εφημερίδα, Cumhürriyet.
Ενώ ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, καυχήθηκε στην διάσκεψη της G-20 ότι η χώρα του σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος του πολέμου κατά του ISIS, η τουρκική εφημερίδα Cumhürriyet αποκαλύπτει από μια αποκλειστική συνέντευξη ενός ανωτάτου Διοικητού των Τζιχαντιστών που πρόσφατα αυτομόλησε, ότι στην πόλη Kilis της Τουρκίας, κοντά στα σύνορα με την Συρία, υπάρχει το μεγαλύτερο κέντρο ισλαμικής θεωρητικής κατάρτισης των Τζιχαντιστών στον ιερό πόλεμο, Τζιχαντ.

«Καὶ ἀποδώσει αὐτοῖς Κύριος τὴν ἀνομίαν αὐτῶν, κατὰ τὴν πονηρίαν αὐτῶν ἀφανιεῖ αὐτοὺς Κύριος ὁ Θεός»

Μὲ ἱερὴ ἀγανάκτηση καταφέρεται ὁ προφήτης καὶ βασιλιὰς Δαβὶδ ἐναντίον τῶν πανούργων ἐκείνων ἀρχόντων ποὺ μὲ πρόσχημα τοὺς νό­­μους, χωρὶς ἴχνος φόβου Θεοῦ, καταπίεζαν φρικτὰ τὶς ἀσθενεῖς μάζες τοῦ λαοῦ. 
Γι’ αὐτὸ συγγράφει τὸν 93ο Ψαλμό του καὶ στηλιτεύει τὴν ὑποκριτικὴ παρανομία τους, ὑπενθυμίζοντας ὅτι ὑπάρχει ­«δίκης ὀφθαλμός», ὁ ὕψιστος Θεός, ποὺ δὲν ἀ­­νέχεται τὴν πανουργία, ἀλλὰ τὴν πατάσσει μὲ βδελυγμία.