“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αγία Γραφή ομιλεί για τους ψευδοποιμένας οικουμενιστάς

Μοναχός Παΐσιος Αγιορείτης
Αγαπητοί αδελφοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όσοι αγωνιάτε δια την πίστην σας που την αισθάνεσθε ως τον πολυτιμότερων θησαυρών, όπως λέγει ο Κύριος «ομοία εστίν η βασιλεία των ουρανών θησαυρώ κεκρυμμένω…» (Μτ.13,44) και φοβείσθε να μη τον απολέσετε, διότι ο θησαυρός αυτός είναι ο Χριστός, τον οποίον δυστυχώς στις ημέρες μας οι υπεύθυνοι Ποιμένες της Εκκλησίας μας τον πωλούν χάριν προσωπικού κέρδους, όπως γράφει ο Απ. Πέτρος «εν υμίν έσονται ψευδοδιδάσκαλοι, οίτινες παρεισάξουσιν αιρέσεις απωλείας, και τον αγοράσαντα αυτούς δεσπότην αρνούμενοι και εν πλεονεξίᾳ πλαστοίς λόγοις υμάς εμπορεύσονται» (Β΄Πετ. 2,1).

Η «παγίδα άνοιξε» , τώρα περιμένουν την αλεπού στην Μέση Ανατολή

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Όλα μέλι –γάλα. Τέτοια εκκωφαντική σιωπή υφίσταται που σπάει κόκκαλα. Που είναι βρε τα γεγονότα και οι εξελίξεις την στιγμή που όλοι ως φαίνεται τα βρήκαν στην Συρία;
«Το γεγονός ότι η Τουρκία υποστήριξε τη συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για τη Συρία, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα. Η αλλαγή πολιτικής της Άγκυρας προς τη συριακή κρίση ανοίγει το δρόμο για μια ειρηνική διευθέτηση, λένε οι ειδικοί – όπως σημειώνει το Sputnik.

Απολυτίκιον τής Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού 14 Σεπτεμβρίου

ΝΑΤΟ: Επιστολή βόμβα Τούρκου πιλότου μαχητικών - "Δεν έχουμε δημοκρατία"

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
Γροθιά στο στομάχι της Τουρκίας αποτελεί η αποχαιρετιστήρια επιστολή Τούρκου αξιωματικού που κυκλοφόρησε σήμερα στο ΝΑΤΟ και καταγγέλλει τη χώρα του για έλλειψη δημοκρατίας.