“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των «κυβιστήσεων» του ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: Πέταξαν αυγά στον Λαπαβίτσα - «Είστε όλοι ξεφτίλες» φώναζε ο «δράστης»
Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του «δράστη» και των δύο πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με βαρείς λεκτικούς χαρακτηρισμούς και από τις δύο πλευρές
Επίθεση με αυγά δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Καβάλα οι τέως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξάνδρα Τσανάκα και Κώστας Λαπαβίτσας, λίγο πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση της νεοσύστατης παράταξης Λαϊκή Ενότητα, όπου έχουν πλέον ενταχθεί και οι δύο, στην πλατεία Καπνεργάτη.

Ο Σκουρλέτης ούτε καν άνοιξε τις προσφορές για τους υδρογονάνθρακες

Σχόλιο Θ.Π.: Γιατί να τις ανοίξει; Αφού τους Υδρογονάνθρακες τους έχουν τάξει «προίκα» στους δανειστές για να μείνουμε στο ευρώ!!! Αυτό δεν υπέγραψαν;;; Ξέρει τι κάνει ο Σκουρλέτης !!!
Οι προσφορές για τα «οικόπεδα» σε Ιόνιο και Κρήτη έχουν κατατεθεί από τις 14 Ιουλίου - Οι φάκελοι δεν ανοίχτηκαν λόγω... άλλων προτεραιοτήτων αναφέρουν πηγές από το υπουργείο
Άλλο ένα πλήγμα στην οικονομία κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πριν αποχωρήσει καθώς όπως αποκαλύπτεται «ξέχασε» το θέμα των υδρογονανθράκων.

«Οι Άθλιοι» κτυπάνε την πόρτα της Ελλάδος

Μία ιστορία του μεγάλου Γάλλου συγγραφέα Βίκτωρ Ουγκώ που γράφτηκε το 1862 η οποία έχει ως επίκεντρο την αποτυχία συμφιλίωσης μεταξύ κοινωνικού και ηθικού καθήκοντος και η οποία γράφτηκε για όλα τα έθνη. Όπου ο άνθρωπος ζει αμόρφωτος και απελπισμένος, όπου η γυναίκα πουλάει το κορμί της για μια μπουκιά ψωμί, όπου το παιδί υποφέρει από έλλειψη πραγματικής παιδείας. Το βιβλίο των «Άθλιων» κτυπά τώρα την πόρτα όλων μας, τώρα και την πόρτα της Ελλάδος, φωνάζοντας δυνατά: «Ανοίξτε με. Έρχομαι για εσάς!»

ΒΟΜΒΑ Πούτιν: Θα σταματήσω τις σφαγές των Χριστιανών ακόμα και με... πόλεμο !!!

Ο Πούτιν δείχνει διατεθειμένος να υπερασπιστεί και να προστατέψει τους Χριστιανούς στη Συρία, που σφάζονται από τους τζιχαντιστές.
Έτσι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ασάντ και του εξέφρασε τις ανησυχίες του, για όλα αυτά που γίνονται κατά των Χριστιανών. Επίσης άλλη μια κίνηση που δείχνει πως η Ρωσία του Πούτιν είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τις χριστιανικές αξίες, είναι πως χορήγησε σε 50.000 Χριστιανούς υπηκοότητα. 

Η Χάρη της Παναγίας

Όταν κοιτάς την Παναγιά
νιώθεις ανατριχίλα,
νιώθεις Πανάγιο Άγγιγμα….
μες της καρδιάς τα Φύλλα,
την ώρα που οι μοναχοί
ανάβουν τα καντήλια.

Ανάβουνε και ένα χρυσό
της Παναγιάς καντήλι!
Που του ‘χουν δέσει στο Σταυρό
ένα λευκό μαντήλι.

Όταν κινείται κυκλικά
μηνύματα σκορπάει,
μα όταν κουνιέται αλλιώτικα
η Παναγιά Μιλάει!

Θαυματουργή η Παναγιά!
Με το χρυσό καντήλι
μεγάλη Πορταϊτισσα!

Μητροπολίτης Κονίτσης Ἀνδρέας: «Ἱερόσυλε καί θρασύτατε Ἔντι Ράμα, στήν Ἑλλάδα ὑπάρχουν καί σήμερα πολλοί Σπυρομήλιοι….. Γι’ αὐτό σοῦ ξαναλέμε: Φρόνιμα!»

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης  κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ἔκανε τίς ἀκόλουθες δηλώσεις:
«Τελικά ὁ ἀλβανός πρωθυπουργός Ἔντι Ράμα, ἀποδεικνύεται καί ἱερόσυλος καί θρασύτατος. Διότι, χθές, 26 Αὐγούστου, λίγο μετά τίς 4 τά ξημερώματα, μέ τίς δικές του "εὐλογίες" ἡ πολεοδομική ἀστυνομία ὡλοκλήρωσε τόν στόχο τοῦ δημάρχου Χειμάρρας, γκρεμίζοντας τόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίου Ἀθανασίου, στό χωριό Δρυμάδες τῆς Χειμάρρας.