“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ο Γ΄ Παγκόσμιος θα διαφέρει εις τούτο από τους άλλους «θα πολεμούν ΑΓΙΟΙ με δαίμονες ορατά»

Κοιτάχτε οι Πατέρες μας τα προείπαν για να μας προετοιμάσουν εδώ και χρόνια για να μην βρεθούμε σοκαρισμένοι στην πολεμική  μπόρα που έρχεται.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Βρε παιδί μου πως κυριολεκτούσε ο Γέροντας Παίσιος όταν μιλούσε για «δαιμονική μπόρα» αναρωτήθηκε γνωστός μητροπολίτης που κοιμήθηκε πρόσφατα όταν μου ζήτησε πριν χρόνια να του πάω το γνωστό  χειρόγραφο κείμενο του ΑΓΙΟΥ «τα σημεία των καιρών».
Σκεφτείτε Σεβασμιότατε του είπα …όταν θα ξανα- κυριολεκτίσει πάλι ο ΑΓΙΟΣ   με αυτό που συμπλήρωσε «ότι μετά την μπόρα την δαιμονική θα έρθει λιακάδα Θεική» ;

Μέσα σε 5΄ τα είπε όλα ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος για τον γάμο και την δαιμονική διαστροφή της ομοφυλοφιλίας.

Ορθοδοξία εναντίον ανωμαλίας! Τα Πατριαρχεία Βουλγαρίας και Γεωργίας τόλμησαν να κάνουν αυτό που «κιότεψε» η Ελλαδική Εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν εδώ με κάθε ευκαιρία παρελαύνει η ανωμαλία, ακόμη και σε ημέρες εθνικού πένθους στα Ορθόδοξα κάστρα, Εκκλησία και λαός στέλνουν βροντερό μήνυμα.
Γράφαμε και τις προάλλες πως με τον αέρα των κυβερνητικών ανοσιουργημάτων και των ανήθικων και ανώμαλων νόμων ετοιμάζονται οι ομοφυλόφιλοι και φέτος να…παρελάσουν υπερήφανα στους δρόμους της Αθήνας! Φέτος το κεντρικό θέμα του Athens Pride 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος είναι η θηλυκητότητα. Προφανώς η επίκτητη όχι η φυσική!