“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ" (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Από την Ιερά Μονή Ιβήρων αναχώρησε  πριν λίγο ο Πατριάρχης Μόσχας όπου προσκύνησε τη θαυματουργή εικόνα της  Παναγίας της  "Πορταίτισσας". Συγκινημένος ο κ.κ.Κύριλλος στάθηκε προσευχόμενος  μπροστά στην εικόνα για περίπου ένα λεπτό.
Προηγουμένως, ο Ρώσος Πατριάρχης έγινε δεκτός από τον  προηγούμενο της Μονής, πατέρα Βασίλειο και τον ηγούμενο γέροντα Ναθαναήλ. Στη συνέχεια ο κ. Κύριλλος με την πολυμέλη συνοδεία οδηγήθηκαν στο καθολικό του μοναστηριού. Εκεί εψάλη δοξολογία. 

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!! ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ GAY PRIDE ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ!!!

Όταν γράφαμε εδώ και χρόνια πως πίσω από την «προοδευτική» επιβολή της ΧΟΥΝΤΑΣ των κίναιδων βρίσκονται ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ, κάποιοι μας λέγανε συνωμοσιολόγους!!! Τώρα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί, που η Αμερικανική Πρεσβεία Αθηνών - δηλαδή το ίδιο το αμερικανικό κράτος!!! - βάζει τη «σφραγίδα» του στη διοργάνωση της «παρέλασης» του αίσχους, μαζί με τον πάντα πρόθυμο σε τέτοια καραγκιοζιλίκια Δήμο Αθηναίων;;;

Διαμαρτυρία Νταβούτογλου στον Κέρι για την κριτική των ΗΠΑ για τις διαδηλώσεις

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Αχμέτ Νταβούτογλου συνομίλησε το βράδυ της Τρίτης τηλεφωνικά με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι για να του εκφράσει τη δυσαρέσκεια της Άγκυρας για τα σχόλια της Ουάσινγκτον για τις διαδηλώσεις στην Τουρκία. "Η Τουρκία δεν είναι δημοκρατία δεύτερης κατηγορίας" φέρεται να δήλωσε ο Νταβούτογλου, σύμφωνα με τουρκική διπλωματική πηγή που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ζητώντας να μην κατονομαστεί.

Ἀπειλοῦν νὰ «ξηλώσουν» τὴν Ἑλληνορθόδοξη Ἐκκλησία ἀπὸ τὴν πλατεία Tαξίμ

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης, 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Τὴν γνωστὴ ἑλληνορθόδοξη ἐκκλησία τῆς ἁγίας Τριάδας ποὺ δεσπόζει μὲ τὰ δύο μεγάλα καμπαναριά της στὴν πλατεία Ταξίμ, ἀπειλεῖ νὰ «ξηλώσει» ἡ τουρκικὴ κυβέρνηση γιὰ νὰ κτιστεῖ τὸ μεγάλο ἰσλαμικὸ τέμενος, ἕνα παλιὸ ὄνειρο τοῦ Ἐρντογᾶν, τὸ ὁποῖο θὰ κυριαρχεῖ δίνοντας καὶ ἕνα μουσουλμανικὸ στίγμα στὴν ἱστορικὴ πλατεία.

Gay parade και στην Αθήνα. Εμείς τι κάνουμε;