“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Νταβούτογλου: Αναπότρεπτη η διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Αναπότρεπτη χαρακτήρισε σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Focus τη διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Ο Τούρκος υπουργός ζήτησε τη στήριξη της Γερμανίας για την εκπλήρωση του στόχου ένταξης της Τουρκίας στην Ένωση, επικαλούμενος τις ειδικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ποιοι είναι οι επαγγελματίες που μας κλέβουν στο ΦΠΑ – Χρεώνουν 23%, ενώ έχουν 13%

Υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες που βαρύνονται με ΦΠΑ 13% και όχι 23%, κι όμως πληθώρα επιτήδειων, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των καταναλωτών, χρεώνουν με 23%....Προτρέπουν δε, τους καταναλωτές να μην πάρουν απόδειξη για να γλιτώσουν το ΦΠΑ 23%, που στην πραγματικότητα είναι 13%, καταφέρνοντας έτσι να κλέψουν και το Δημόσιο και τους καταναλωτές. 

ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ: Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ

ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ
Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ
Μητροπολίτου Αντινόης Παντελεήμονος
 Η ακόλουθος ιστορία αποτελεί πραγματικό γεγονός που έλαβε χώρα στο Νοσοκομείο «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» στην Αθήνα το 1985 και αποτελεί μία ζωντανή μαρτυρία, ότι ο Άγιος Θεός επιτελεί θαύματα, όταν εμείς ειλικρινά πιστεύομε χωρίς δισταγμούς ή αμφισβητήσεις. Τα όσα γράφονται είναι η προσωπική μαρτυρία του σημερινού εφησυχάζοντος Μητροπολίτου Αντινόης Παντελεήμονος (κατά κόσμο Γεωργίου Λαμπαδαρίου).

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει όρκους πίστης στους δανειστές: «Αν χρειαστεί θα κλείσω νοσοκομεία»

Εάν χρειαστεί να κλείσει νοσοκομεία, θα το πράξει, δηλώνει ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και εμφανίζεται σίγουρος ότι θα επιλύσει το πρόβλημα με το έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ και συνολικά όλα τα προβλήματα στον τομεά της υγείας. «Ο βασικός μου στόχος είναι να είμαστε πλήρως έτοιμοι σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα. Δεν πρόκειται να ξεφύγει τίποτα. Θα υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις που έχει δώσει η χώρα και δεν θα ρισκάρουμε τις επόμενες δόσεις» λέει ο κ. Γεωργιάδης στο «Έθνος της Κυριακής».

Toυρκία: "Ελληνικά μαχητικά μας παρενοχλούν στο Αιγαίο"

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Νέος ισχυρισμός παρενόχλησης των τουρκικών μαχητικών από τα ελληνικά μαχητικά πάνω στο Αιγαίο σύμφωνα γενικό επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας. Η τουρκική εφημερίδα Milliyet γράφει πως «τα ελληνικά μαχητικά για 11 ολόκληρα λεπτά κλείδωσαν με τα ραντάρ τους τα τουρκικά μαχητικά πάνω στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου».

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ!

Διηγείται μια γυναίκα: "Το όνομα μου είναι Αθηνά Παππά. Στις 24-10-08 ο υιός μου Σπυρίδων είχε ένα σοβαρότατο τροχαίο. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι και είχα αιματώματα στον εγκέφαλο, νεκρά κύτταρα τα οποία δεν αναπλάθονται ποτέ ξανά και θλάση στο κέντρο του εγκεφάλου. Ήταν στην εντατική του Ν.Ν.Α επί 29 πραγματικά πολύ δύσκολες μέρες διότι ήταν σε κώμα, διασωληνωμένος γιατί δεν μπορούσε ν’ αναπνεύσει και επιπλέον είχε αρχίσει η εσωτερική σήψη στα όργανά του. Το αποκορύφωμα ήταν η 45-λεπτη ανακοπή που έκανε 3 ημέρες πριν την γιορτή της Παναγίας (τα εισόδια της Θεοτόκου). Απ’ την ανακοπή του έμεινε ανεπάρκεια στην καρδούλα του, που θα την είχε για όλη του την ζωή.