“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Γκάφα ολκής του κ. Μειμαράκη και ευθεία αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος στο Αιγαίο από Νταβούτογλου..

Σε ευθεία αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος στο Αιγαίο, όπως αυτά προβλέπονται στο το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις, προχώρησε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη.  Ο πρόεδρος της βουλής έδωσε στον Νταβούτογλου ένα αναμνηστικό δώρο αντίγραφο... μικρού κυκλαδίτικου καραβιού  και δήλωσε "Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας προσφέρω ένα αναμνηστικό δώρο που απεικονίζει ένα καράβι που μπορεί να κινείται με ελευθερία στο Αιγαίο μας".

200 ευρώ οι μισθοί για να σας σώσουμε! Σπάει η δόση των 31 δις

Από την Ιόλη Πιερίδη
-Γεωργία, τα πράγματα είναι δύσκολα…
Η κούραση που απαιτούσε η τήρηση του πρωτοκόλλου και η αγωνία να μη γίνει καμία στραβή στη διάρκεια της παραμονής της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα, είχαν καταπονήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό. Έτσι όταν είδε την αγαπημένη του σύζυγο η εξομολόγηση των όσων προηγήθηκαν μέσα στη μέρα ήταν αυθόρμητη. Κι αν από την σύζυγο του πρωθυπουργού δεν υπήρχε καμία πιθανότητα διαρροής των όσων κουβέντιασε με την Μέρκελ, δεν συνέβη το ίδιο με τους τοίχους του Μαξίμου και τους Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου που ήταν όλoι αυτιά και αμερικάνικους «κοριούς»!