“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Γιατί επέτρεψε η ΠΑΝΑΓΙΑ να βεβηλωθεί η Εφέστιος Εικόνα της ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΗΣ; ΑΣΧΗΜΟ Σημείο για τα Επερχόμενα.

Από πού να αρχίσουμε  αδελφοί και που να σταματήσουμε. Μια ανατριχίλα μας διαπερνά άμα τη πληροφορία της πρωτόγνωρης βεβήλωσης της Παναγίας της Πορταΐτισσης στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΗΜΑΔΙ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Την ώρα που ανατίναζαν στον αέρα πετρελαιοφόρα πλοία  στον Περσικό  κόλπο , την ώρα που συνερχόταν το εθνικό συμβούλιο της τουρκίας με θέμα την Ελλάδα – Κύπρο- ΑΙΓΑΙΟ, την ώρα που συμβαίνουν τόσα ΑΝΩΜΑΛΑ πράγματα στις ζωές μας , ήρθε και το γεγονός της κλοπής των ταμάτων της Εικόνας της Παναγίας της  Πορταΐτίσσης την Ιερά Μόνη Ιβήρων του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑΜΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΤΑΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑΡΑΧΘΗΚΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΩΣΑΜΕ.

Έκτακτο: Άγιος Όρος- Έκλεψαν τα τάματα της «Παναγίας Πορταΐτισσας»

Θ.Π.: ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΩ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ…..

Βέβηλοι έκλεψαν τα ξημερώματα από την Ιερά Μονή Ιβήρων τα τάματα της Ιεράς εικόνας της «Παναγίας Πορταΐτισσας».
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των ιερόσυλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του dogma.gr οι έρευνες είναι σε καλό δρόμο. Λέγεται, μάλιστα ότι ο δράστης έχει εγκλωβιστεί σε φαράγγι του Αγίου Όρους.
Η Παναγία η Πορταΐτισσα της Μονής Ιβήρων, είναι ένα από τα σπανιότερα και σημαντικότερα κειμήλια του Αγίου Όρους μαζί με την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστίν». Η ιστορία της έχει κάνει πολλούς να δακρύσουν και ακόμη περισσότερους να πιστέψουν.

Το μέρος που είναι η καρδιά επήγαινε να πετάξει

Στο «Μετά φόβου Θεού» πολλοί πατέρες κοινώνησαν. Έβαλα κι εγώ μετάνοια και μετέλαβα.
Από τη στιγμή που μετέλαβα, μου ήλθε μια χαρά υπερβολική, ένας ενθουσιασμός. Μετά την ακολουθία έφυγα στο δάσος μόνος μου, γεμάτος χαρά και αγαλλίαση. Τρέλα! Νοερώς έλεγα την Ευχαριστία πηγαίνοντας για την Καλύβα. Με πάθος έτρεχα μες στο δάσος, πηδούσα απ’ τη χαρά μου, άνοιγα σ’ έκταση τα χέρια μ’ ενθουσιασμό, δυνατά και φώναζα: «Δόξα Σοι ο Θεοοοός! Δόξα Σοι ο Θεοοοός!».

«Να προσεύχεσθε και να εργάζεσθε»

Ο ψαράς μετέφερε ένα άτομο σε μια βάρκα.
Ο επιβάτης ρώτησε  τον ψαρά:
-Ταχύτερα,  η  αργά για δουλειά!
Και τότε είδε ότι σε ένα  από τα  κουπιά που έγραφε  "προσεύχομαι", και από την άλλη - "εργασία".
"Γιατί ;" Ρώτησε.
«Για μνήμη», απάντησε ο ψαράς. "Για να μην ξεχνάμε ότι πρέπει να προσευχόμαστε και να δουλεύουμε".

Ποιοι θα καλέσουν σε γενική επιστράτευση, αυτοί που φεύγουν, αυτοί που έρχονται ή κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης;

Οι αντίχριστοι ξεπούλησαν την Ελλάδα αλλά δεν βρίσκουν τους τίτλους ιδιοκτησίας της γιατί τους κρατάει ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η παραλαβή των S- 400 από την τουρκία ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο. Με αυτό το σκεπτικό το ΑΙΓΑΙΟ θα ήταν μια ήρεμη θάλασσα αυτό το καλοκαίρι και ο πρώην  πρωθυπουργός έλεγε ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος (ευρωεκλογών) θα εξαντλούσε την κυβερνητική θητεία μέχρι τον Οκτώβριο.