“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

NA ξεχάσουμε το προβατίσιο βλέμμα και να αποκτήσουμε βλέμμα ΑΕΤΟΥ. ΤΩΡΑ

Γράφει  ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ούτε εισαγωγές χρειάζονται, ούτε πολλά λόγια. Η κρισιμότητα των γεγονότων που μας περικυκλώνουν πρέπει να γίνει αφορμή να πυροδοτήσει το γενετικό υλικό της ράτσας μας και να αφήσουμε τις μεταλλάξεις που πήραμε στα χρόνια της τρυφηλής μεταπολίτευσης. Μυαλό θέλει, ΨΥΧΗ και Πίστη.

ISIS καλεί σε πόλεμο: Διαλύστε τους χριστιανούς, σπάστε τον σταυρό

Μετά την αιματηρή επίθεση σε εκκλησία στη Νορμανδία με τον αποκεφαλισμό του ιερέα την περασμένη εβδομάδα, ο ISIS συνεχίζει να τρομοκρατεί με απειλές για τον Χριστιανισμό.
Και καλεί με νέο ανατριχιαστικό μήνυμα του όλους τους τζιχαντιστές που βρίσκονται σε χώρες της Δύσης να επιτεθούν στον Χριστιανισμό και να συνεχίσουν τον αιματηρό πόλεμο που έχει προκαλέσει πόνο σε εκατοντάδες οικογένειες που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους.
Το περιοδικό «Dabiq», το προπαγανδιστικό όργανο των τζιχαντιστών, καλεί τους Χριστιανούς να «Σπάσουν τον Σταυρό», στο τελευταίο του τεύχος και τους δίνει δύο επιλογές: να ρισκάρουν να σκοτωθούν στον «μάταιο» πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος ή να ασπαστούν το Ισλάμ και να μπουν «στους κήπους του παραδείσου».