“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ὁ προσευχόμενος νοῦς ζητᾶ ἕνωση μὲ τὴν καρδιὰ..

Άγιος Ιγνάτιος Μπριαντσιανίνωφ
Κλείστηκαν οἱ θύρες τῶν αἰσθημάτων: Ἡ γλώσσα σωπαίνει, τὰ μάτια εἶναι σφαλισμένα, τ’ αὐτιὰ δὲν ἀκοῦνε τίποτε ἀπ’ ὅσα συμβαίνουν γύρω μου. Ὁ νοῦς, ἀποτινάζοντας τὸν ζυγὸ τῶν γήινων λογισμῶν, ντύνεται τὴν προσευχὴ καὶ κατεβαίνει στὸν ἐσωτερικὸ θάλαμο τῆς καρδιᾶς. Ἡ θύρα, ὅμως, τοῦ θαλάμου εἶναι κλειστή. Παντοῦ σκοτάδι, σκοτάδι ἀπροσπέλαστο. Καὶ ὁ νοῦς, καθὼς βρίσκεται σὲ ἀπορία, ἀρχίζει νὰ χτυπᾶ μὲ τὴν προσευχὴ τὴ θύρα τῆς καρδιᾶς. Στέκεται ὑπομονετικὰ μπροστά της καὶ τὴ χτυπᾶ· περιμένει· πάλι χτυπᾶ· πάλι περιμένει· πάλι προσεύχεται...

Εμπρηστικό άρθρο για την τουρκική ΑΟΖ! "Ανακήρυξη και έρευνες τώρα"!

Εμπρηστικό άρθρο υπέρ της ανακήρυξης τουρκικής ΑΟΖ  και έναρξης ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο από το νέο πλοίο  ''Μπαρμπαρός Χαϊρετίνν Πασά'' έγραψε Τούρκος καθηγητής προτρέποντας την Άγκυρα να ''τραβήξει'' το θέμα. Το -επιστημονικά ανεδαφικό- άρθρο του καθηγητή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αγκυρας κ. Τσαγρί Ερχάν δημοσιεύεται στην εφημερίδα Turkiye, η οποία το αναγγέλλει στην πρώτη σελίδα άρθρο με τον τίτλο «Θέλω να δώ τον Μπαρμπαρός Χαϊρετίνν Πασά στην Μεσόγειο»! 

Δείτε τον κρατήρα που άνοιξε ο μετεωρίτης!!! Οι Ρώσοι μιλούν για σκηνές Αποκάλυψης !!!

Σκηνές «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» από τη Ρωσία !!!

Οι Ρώσοι κατέρριψαν με πύραυλο μετεωρίτη ισχύος 300 Κt. πριν φτάσει στην Γη
H ρωσική στρατηγική αεράμυνα για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου πέτυχε απ' ευθείας πήγμα σε ένα τεράστιο τμήμα του αστεροειδούς πριν πλήξει τις πόλεις της Σιβηρίας (ακούγεται ότι μπορεί να έπεφτε και στα περίχωρα της αχανούς Μόσχας) αναφέρουν στρατιωτικές πηγές που μίλησαν στο πρακτορείο Russia Today.

«Πλησίασε ο καιρός του πνευματικού μας καθαρμού»

Από τον πνευματικό αδελφό Σπύρο
Πολλά καθημερινά συμβάντα δείχνουν ότι μας πλησιάζει όλο και περισσότερο αυτό που τόσα χρόνια συζητούσαμε και συζητάμε. Ακόμα και ο απλός διαβάτης δίπλα μας είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της σημερινής κατάστασης.  Το βλέμμα θολό, ερευνητικό, ίσως και επιθετικό σε κάποιες περιπτώσεις. Το βήμα του μας δείχνει ότι βαδίζει σε μια κατεύθυνση χωρίς να είναι σίγουρος για το αν πρέπει να πάει. 

Το πόρισμα για την "εισβολή στην Κάλυμνο"

“Λάθος συναγερμός” ήταν τελικά ότι συνέβη στην Κάλυμνο πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με ανώτατες πηγές ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ, οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή “έδωσαν ψευδείς στόχους”. Κινητοποίηση υπήρξε και μάλιστα άμεση, αλλά η ανάλυση των στοιχείων που έγινε με ιδιαίτερη σχολαστικότητα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κανένα “πετούμενο” δεν υπήρξε στην περιοχή. Μόνο ο “στρατηγός άνεμος” onalert.gr

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ένα νέο νομοσχέδιο εισάγεται στη Νότια Καρολίνα απο την Βουλή των Αντιπροσώπων, που θα απειλήσει την ικανότητα των Νοτιοκαρολινέζων για την αποτελεσματική και νομική εκπαίδευση των παιδιών στο σπίτι, καθώς και περαιτέρω μείωση για την επιλογή της κατ 'οίκον διδασκαλίας. Θα επιβάλουν έλεγχο απο το κράτος σε όλους τους κατ 'οίκον διδασκόμενους μαθητές, στην Νότια Καρολίνα των ανεξάρτητων εγχώριων σχολείων. Η κάτ οίκον εκπαίδευση, γίνεται συνήθως από τους γονείς ή από τους δασκάλους, και όχι σε άλλες επίσημες αίθουσες του δημόσιου ή ιδιωτικού σχολείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: EΡΧΕΤΑΙ ΤΟ CHIP ΤΟΥ ΑNΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ήταν σίγουρο πως κάπως έτσι θα πλασάρανε το περίφημο τσιπάκι... έτσι ώστε ο λαός να το δει σαν κάτι «απαραίτητο» και όχι σαν τη «σφραγίδα του διαβόλου»! Υπό όρους και προϋποθέσεις, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έδωσε το «πράσινο φως» με την υπ΄αριθμόν 112/2012 απόφασή της για τη χρήση συσκευών γεωεντοπισμού, μέσω συνδρομής, σε ... ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε ανήλικους. Την άδεια της Αρχής ζήτησαν δύο εταιρείες παροχής τέτοιων υπηρεσιών 24ωρης παρακολούθησης μέσω ειδικού κέντρου, με την καταβολή συνδρομής. Οι συσκευές αυτές απευθύνονται σε άτομα με προβλήματα υγείας, άτομα επιφορτισμένα με το καθήκον της φροντίδας εκείνων που έχουν τέτοια προβλήματα υγείας, καθώς και τους γονείς ανηλίκων.