“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Deutsche Bank: Φόβοι ότι η διαπραγμάτευση θα καταλήξει σε δημοψήφισμα

Η χειρότερη των καταλήξεων για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και εταίρων είναι η διενέργεια του δημοψηφίσματος το οποίο κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι συνέπειες θα έχει. Αυτό διατυπώνει σε έκθεση της η Deutsche Bank η οποία όμως εξετάζει και τα τρία σενάρια που μπορεί να συμβούν.

Η ρήξη της Ευρωζώνης με την Ελλάδα

Φωτο: olympia - 18 Οκτωβρίου 1944. Ο λαός στον δρόμο, δείχνει στους Αγγλους δείγματα του γερμανικού «πολιτισμού»
Με αγωνία αλλά και με απάθεια, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, παρακολουθεί ο Ελληνικός Λαός τους καθημερινούς διαξιφισμούς μεταξύ της νέας Κυβέρνησης και της Γερμανίας. Η οποία, ως γνωστόν, ομιλεί και αποφασίζει τώρα εκ μέρους και της Ευρωζώνης. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γνώστης της πολιτικής ιστορίας, αλλά ούτε και γνώστης της εκάστοτε συμπεριφοράς των ηγετών διαφόρων κρατών κατά τις διαπραγματεύσεις για την επίλυση διαφόρων θεμάτων π.χ. προβλημάτων.

"Κεφαλή επί δε-ΞΙΑ" ή "αρι-ΣΤΕΡΑ";

Η σπαζοκεφαλιά της παρέλασης! Που θα στηθεί η εξέδρα των επισήμων;
Μέγα θέμα έχει προκύψει με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Ποιο είναι αυτό; Προς τα που θα στρέψουν το κεφάλι τα στρατιωτικά τμήματα! Που είναι το πρόβλημα; Μα στην πρόθεση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου να αλλάξει το σημείο που θα τοποθετηθεί η εξέδρα των επισήμων, για να μην έχουν την πλάτη τους γυρισμένη στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΛΛΑΝΤ Η 70Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Οι ηγέτες των ασιατικών χωρών της Μέσης Ανατολής και των κρατών μελών των CEI,OCS και BRICS δέχονται τις προσκλήσεις με μεγαλύτερη προθυμία απ΄ ότι οι αρχηγοί κρατών των χωρών της ΕΕ.
Περισσότεροι από 30 αρχηγοί κρατών επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στην Παρέλαση της Νίκης που προβλέπεται για τις 9 Μαίου 2015 στη Μόσχα μεταφέρει την Τρίτη η Izvestia.