“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΕΝΦΙΑ: “Μ’ ένα σμπάρο… πολλά τρυγόνια”

Λόγω ΕΝΦΙΑ δεν μπορούν να δώσουν τις αποζημιώσεις στους παραγωγούς
H κοροϊδία με τις αποζημιώσεις λόγω του ρωσικού εμπάργκο συνεχίζεται.
Μετά τις αποκαλύψεις περί του παγώματος των επιστροφών φόρου λόγω του φόρου στα ακίνητα και της έκδοσης φορολογικής ενημερότητας μέχρι να ολοκληρωθεί η νέα εκκαθάριση ανάλογο πρόβλημα δημιουργείται και για τις αποζημιώσεις που χθες "έταξε" η κυβέρνηση δια της εκπροσώπου της Σοφίας Βούλτεψη στους χιλιάδες θιγόμενους από το εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα παραγωγούς.

«ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Η… ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ» ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ ΚΑΙ ΠΕΣ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ!
Ό,τι και να φέρει στην επιφάνεια η αρχαιολογική σκαπάνη στην Αμφίπολη, αυτό που επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά μέσα από τις ανασκαφές αυτές, είναι η ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Οι αρχαιολογικές έρευνες φέρνουν στο φως τον ελληνικό και μακεδονικό πολιτισμό και αντί τώρα ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Σαμαράς να επωφεληθεί από τη χρονική συγκυρία, προβάλλοντας σε όλο τον κόσμο την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και στέλνοντας μήνυμα στη διεθνή κοινότητα να μην τολμήσει  να δώσει στα Σκόπια όνομα που θα εμπεριέχει τον όρο της Μακεδονίας, ο Πρωθυπουργός κάνει την πάπια! 

Μετά τον “Τάφο της Αμφίπολης” οι Σκοπιανοί πρέπει να μετακομίσουν…;

Γεωπολιτική χρονική συγκυρία - ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
Την στιγμή που οι νεοποχίτες και τα όργανα τους βλ. τρομοκράτες –ισλαμοφασίστες της ISIL κατακρεουργούν την Μεσοποταμία , μια τεραστίου μεγέθους αρχαιολογική ανακάλυψη από τα σπάγχνα της Μακεδονίτισσας Γης φέρνει στο μυαλό μας τον Έλληνα- Μακεδόνα Βασιλιά Μέγα Αλέξανδρο, τον παγκόσμιο αναμορφωτή  που γιόμισε με πολιτισμικό φώς την ίδια γή της Μεσοποταμίας που  εδώ  και χρόνια την μακελεύουν οι “Έμποροι των Εθνών”.

Σαμαράς από Αμφίπολη: «Είμαστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά σημαντικό εύρημα»

Δεν μπήκαν μέσα δημοσιογράφοι - Ο χώρος φρουρείται από αστυνομία
Σε ποιον ανήκει ο τάφος που ανακαλύφθηκε; «Κάντε υπομονή λίγες ημέρες» είπε ο πρωθυπουργός - Δήμαρχος: «Σε λίγες μέρες η Αμφίπολη θα γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο» - Ολα τα στοιχεία για τη μεγάλη ανακάλυψη
«Είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά σημαντικό εύρημα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την επίσκεψή του στον χώρο της αρχαιολογικής ανασκαφής στην Αμφίπολη.

Τις “λυκοφιλίες” ( βλ. Τουρκίας- Ρωσίας) πάντα τις ζηλεύει ο “λύκος” (βλ. ΝΑΤΟ)

Φαίνεται δεν πρόλαβε να χαρεί ο Ερντογάν τις ευχές του Ρώσου και μπήκε σε μπελάδες.
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου. Ο Ρώσος ηγέτης συνεχάρη τον Τούρκο ομόλογό του για τη νίκη του στις πρώτες στην ιστορία της Τουρκίας παλλαϊκές εκλογές προέδρου, κατά την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ

Προσευχή Μετανοίας είς τήν Ύπεραγίαν Θεοτόκον

Εγώ οίδα και πέπεισμαι ακριβώς, άχραντε Θεοτόκε, ότι ούκ ειμί άξιος ατενίσαι όλως, ούτε ικανός ιδείν είς τό ύψος του ουρανού από του βάρους των εμών κατακαμπτόμενος αμαρτιών. Και δίκαιον έστιν εμέ τόν άσωτον, εμέ τόν βέβηλον, τόν υπέρ πάντα άνθρωπον άμαρτήσαντα, μισείσθαι ώς βέβηλον, υπό σου της καθαράς, υπό σου της άμωμου, υπό σου της ασπίλου και ψυχήν καί σώμα. Αλλ' επειδή Μήτηρ εδείχθης του μή δικαίους ελθόντος καλέσαι, αλλά αμαρτωλούς είς μετάνοιαν, ιδού φόβω προσέρχομαι σοι, συγχώρησιν αιτούμενος λαβείν διά σου των εμών αμύθητων πταισμάτων.

Ὁ Περίπλους τοῦ Ἄθω - Καλὴ Παναγιά !

ΝΑΤΟ: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Άντερς Φο Ράσμουσεν δήλωσε σήμερα πως θεωρεί ότι υπάρχει «υψηλή πιθανότητα» η Ρωσία να προχωρήσει σε εισβολή στην...Ουκρανία, οι δυνάμεις της οποίας λένε ότι σφίγγουν τον κλοιό γύρω από το Ντονέτσκ, το ένα από τα δύο προπύργια των φιλορώσων αυτονομιστών.