“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Έσφαξαν Έλληνα κομμωτή στο κέντρο της Αθήνας για 20 ευρώ! Μπαρούτι πάλι η περιοχή

Το συμβάν δεν ανακοίνωσε ως όφειλε η Ελληνική Αστυνομία αλλά και η ΓΑΔΑ!  Γιατί;  Καλυπτόμενη πίσω από την απεργία των δημοσιογράφων, έπρεπε να γίνει α-βαβά; Το μεσημέρι της Τετάρτης... άτομο μελαμψό κατά τους αυτόπτες, μπήκε στο κομμωτήριο προσποιούμενο τον πελάτη. Έβγαλε ένα μαχαίρι και κάρφωσε τον ιδιοκτήτη στη κοιλιά.  Όλα έγιναν(όπως πληροφορηθήκαμε)για 20 ευρώ. "Δώσε μου ότι έχεις γιατί θα σε σκοτώσω", φέρεται να είπε ο δράστης στον μαγαζάτορα. 

Υπάρχει Χριστός, υπάρχει Δευτέρα Παρουσία!!!

Όλοι μας στη γειτονιά γνωρίζαμε το 17χρονο ψηλόλιγνο, συμπαθητικό αγόρι, που έκανε τις βόλτες του καθισμένο στο αναπηρικό καροτσάκι. Τον Μιχάλη. Το ευγενικό, υπομονετικό, κάπως μελαγχολικό αγόρι. Τώρα ό Μιχάλης έφυγε για την αιωνιότητα. Πήγε στην άλλη, στην αληθινή ζωή. Ταξίδεψε με τον Χριστό, συντροφιά στους κόσμους της αληθείας, του φωτός, τής Ανάστασης, τής Βασιλείας των Ουρανών. Φεύγοντας άφησε στους δικούς του ένα συγκλονιστικό μήνυμα. Το άκουσα από το στόμα του πατέρα του: Εκείνο τον απόγευμα ήμασταν κοντά του, ή μητέρα του, ή γιαγιά του, ό θείος του, εγώ και δυο νοσοκόμες. Και ενώ προηγουμένως βρισκόταν σε κώμα, άνοιξε τα μάτια του, μας κοίταξε με καθαρό βλέμμα και με φωνή βροντερή… (μέχρι τότε σχεδόν δεν μιλούσε και ότι έλεγε ήταν χαμηλόφωνα), είπε:«Είστε όλοι έτοιμοι να ακούσετε τον μεγάλο λόγο;

Υπό την «σκιά» του Κεμάλ, κλίμα διχασμού στην Τουρκία !!!

Όταν δεις και κάτσουν οι Τούρκοι μεσ’ την εθνοσυνέλευσή τους και τραβήξουν πιστόλια να ξέρεις ... κοντεύει η ώρα.
Βίαιη καταστολή διαδήλωσης της αντιπολίτευσης στην 89η επέτειο της ίδρυσης της Δημοκρατίας  Μόνο εθνική εορτή δεν θύμιζε η χθεσινή ατμόσφαιρα στην Αγκυρα. Νέφη δακρυγόνων, συγκρούσεις των δυνάμεων καταστολής με διαδηλωτές, αντλίες νερού κατά οπαδών της αντιπολίτευσης και εμπρηστικές αλληλοκατηγορίες μεταξύ πολιτικών έριξαν τη σκιά του εθνικού διχασμού στην 89η επέτειο της ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας από τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Stern: Η Κίνα προστατεύει την Ελλάδα και απειλεί τη Μέρκελ

Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή στάσης της Γερμανίας απέναντι στην ελληνική κρίση χρέους;  Ο «Δράκος» απειλεί τα «πάντσερ» ότι θα σταματήσει τις ενέργειες για να σωθεί το ευρώ
Την καθοριστική παρέμβαση της Κίνας στην αλλαγή του κλίματος για την Ελλάδα στην Ευρώπη αποκαλύπτει το σοβαρότερο Γερμανικό περιοδικό, το Stern.  Με ένα άρθρο «βόμβα» o Γερμανός δημοσιογράφος Hans-Ulrich Jörges καταρρίπτει τις αιτιάσεις περί αλλαγής στάσης της Μέρκελ και αποκαλύπτει την καθοριστική παρέμβαση της Κίνας. Η στρατηγική συμμαχία της Αθήνας με την υπερδύναμη Κίνα, δίνει ανάσες ζωής στην Ελλάδα και τρομάζει παράλληλα τους Ευρωπαίους που τρέμουν το ενδεχόμενο να σταματήσει το Πεκίνο να βοηθάει στη διάσωση του ευρώ. Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή στάσης της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα; Το περιοδικό Stern σημειώνει την εντυπωσιακή μεταστροφή της γερμανικής πολιτικής απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα μετά την επίσκεψη Μερκελ στην Κίνα στα τέλη Αυγούστου.

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

Το επόμενο μέρος του σεναρίου εκείνου έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εμπρηστές έχουν βάλει μια παγκόσμια πυρκαγιά, έχουν κηρύξει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ενώνοντας τις περιφερειακές συγκρούσεις σε ένα ενιαίο σύστημα αστάθειας
«Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι εχθρός των ΗΠΑ; Και όμως, οι Αμερικανοί κατάφεραν στη χώρα αυτή (Ελλάδα) ένα θανάσιμο πλήγμα μέσω των αξιολογήσεων της δανειοληπτικής της πιστότητας, πυροδοτώντας έτσι την κρίση της Ευρωζώνης, η οποία απειλεί σήμερα και αρκετούς άλλους ευρωπαϊκούς λαούς». Αυτή είναι η άποψη του Ρώσου Οικονομολόγου, πολιτικού επιστήμονα και μέλους της Δούμας Γιεβγκένι Φιοντόροφ, όπως την ανέπτυξε στην ρωσική εφημερίδα Pravda. Κατά την άποψή του, και σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει, οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζουν το έδαφος για την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.

Βενιζέλος προς ΚΟ ΠΑΣΟΚ: Πάμε να ψηφίσουμε τα μετρά αλλιώς φεύγω!

«Ή πάμε να ψηφίσουμε όλοι μαζί τα μέτρα ή φεύγω» είναι το δίλημμα που έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στους βουλευτές του κατά την αποψινή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη κεκλεισμένων των θυρών. Μετά το χάος που παρατηρήθηκε εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις, συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου εισηγήθηκαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την έκτακτη σύγκληση της ΚΟ. Το κλίμα στην Ιπποκράτους είναι εξαιρετικά βαρύ, ενώ και η  ηγεσία από την πλευρά της κατηγορεί βουλευτές για ομαδοποιήσεις και υπονόμευση.