“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η Τουρκία βάζει στόχο να γίνει πυρηνική υπερδύναμη!

Ο ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ "ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ"
Οι «πυρηνικές» πρωτοβουλίες της Άγκυρας προκαλούν ανησυχίες καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η Τουρκία θα επιδιώξει μυστικά (αν και όπως έχουμε αναφέρει) να αποκτήσει πυρηνικά όπλα- και γίνεται εύκολα αντιληπτό το γιατί κάτι τέτοιο αποτελεί λόγο σοβαρότατου προβληματισμού, δεδομένης της παραδοσιακή «διαγωγής» της γείτονος.

Μπουρλότο από Financial Times: Η Κομισιόν γνώριζε για Volkswagen (έγγραφο)

Αξιωματούχοι της Ε.Ε. είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους των συστημάτων αναστολής (defeat devices) δύο χρόνια προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο ρύπων τηςVolkswagen, καταδεικνύοντας την αποτυχία της Ευρώπης να αστυνομεύσει την αυτοκινητοβιομηχανία, αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους οι Financial Times βάζοντας νέες φωτιές τόσο στη Γερμανία όσο και στο ίδιο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, το οποίο με αποδείξεις πλέον φαίνεται ότι λειτουργεί κατόπιν εντολών και επιταγών του Βερολίνου.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφτασε το κινεζικό αεροπλανοφόρο Liaoning στην Συρία - "Μαχητικά J-15 θα επιχειρήσουν κατά του ISIL" λένε οι Ισραηλινοί

Θ.Π.: ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ!!! Τώρα λοιπόν καταλαβαίνουμε γιατί οι τζιχαντιστές ΑΦΟΎ ΠΡΏΤΑ ΞΥΡΙΣΤΗΚΑΝ πήραν άρον-άρον τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους και πέρασαν στην Ευρώπη!!!!
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Το κινεζικό αεροπλανοφόρο Liaoning αγκυροβόλησε ανοιχτά της Ταρτούς στην Συρία με σκοπό να συμμετάσχει στις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά των τζιχαντιστών που αναμένεται να λάβουν μεγάλη έκταση εντός των επόμενων ημερών, αναφέρουν ισραηλινές πηγές.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ “το κακό” κτυπάει ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

Φώτο από iefimerida.gr
“To πάρτι στην Γερμανία με τα «other peoples money» ή καλύτερα«other nations money» τελείωσε!
Και τώρα  ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα οικονομική ηλιθιότης.