“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Aποσύρθηκε και η κοινοπραξία Βαρδινογιάννη-Μυτιληναίου από ΔΕΠΑ - Προοίμιο εξελίξεων...

"ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Αποσύρθηκε και η κοινοπραξία των ομίλων Βαρδινογιάννη και Μυτιληναίου ("Μ&Μ Ανώνυμη Εταιρεία Φυσικού Αερίου") από την διεκδίκηση της ΔΕΠΑ! Η κοινοπραξία δεν κατέθεσε ούτε αυτή δεσμευτική προσφορά, ακολουθώντας τον δρόμο Gazprom, Sintez, και του ελληνο-τσεχικού σχήματος PPF-Τέρνα. Πλέον η όλη υπόθεση έχει εξελιχθεί όπως πρώτο έγραψε το defencenet.gr σε ενα φιάσκο ανυπολόγιστων διαστάσεων που απειλεί να συμπαρασύρει στην κατάρευση οτιδήποτε έχει μείνει όρθιο στην ελληνική οικονομία.

Φιάσκο μεγατόνων σε ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ - Δίνουν στον δορυφόρο της Άγκυρας την ΔΕΣΦΑ;

"ΕΔΙΩΞΑΝ" GAZPROM-SINTEZ!
Σε φιάσκο μεγατόνων εξελίσσεται η υπόθεση της αποκρατικοποίησης ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ με τα φαβορί Gazprom και Sintez να μην καταθέτoυν δεσμευτικές προσφορές και να αποσύρονται από τον διαγωνισμό! Μόνο οι  τουρκόφωνοι Αζέροι της εταιρείας SOCAR έμειναν για την ΔΕΣΦΑ.

Ήρθε η ώρα της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! Της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ της καρδιάς μας!!!

Αδέλφια μου Ἐλληνες όπου γης, με πολλή συγκίνηση γράφω αυτές τις γραμμές, με την προτροπή αγαπημένου μου αδελφού, για το ξεκίνημα μιάς αληθινής επανάστασηςτης επανάστασης της καρδιάς μας, εναντίον των λύκων της νέας εποχής, των λύκων της νέας τάξης, των δαιμονιωδών τραπεζιτών και κάθε οργάνου του διεθνούς σιωνισμού.
Η επανάσταση της καρδιάς μας θα εκδηλωθεί με το υπερόπλο που διαθέτει η ανθρώπινη υπόσταση, απέναντι στους εχθρούς της, που θέλουν να της αφαιρέσουν το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας και της αυτεξουσίου εκφράσεως και ενεργείας μέσα στην ζωή. Και το υπερόπλο αυτό είναι η ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!

Π. Ελπίδιος: “Όλα θα ξεκινήσουν μετά την Πεντηκοστή .....”

Eρντογάν: "Λογοδοτώ μόνο στον Αλλάχ"

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
«Δεν θα λογοδοτήσω σε κανέναν άλλον εκτός από τον Αλλάχ. Σίγουρα όχι στις ακραίες εξτρεμιστικές οργανώσεις. Μόνο ο λαός αποφασίζει και όλα θα φανούν στις εκλογές»
Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μόλις έφτασε το απόγευμα στην Άγκυρα μετά από απουσία οχτώ ημερών όπου τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο χιλιάδες οπαδοί του.