“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!

Αιφνίδια απόφαση να κλείσει η Βουλή -Σφοδρές αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ
Το κλείσιμο της Βουλής κυκλοφορούσε έντονα ως φήμη, και σήμερα ελήφθη η επίσημη απόφαση και θυροκολήθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης. Η βουλή θα κλείσει για δύο εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν τα θερινά τμήματα του Κοινοβουλίου.
Υπενθυμίζεται πως η φημολογία άρχισε από το βράδυ της Τρίτης στους κοινοβουλευτικούς κύκλους, ενώ κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές πηγές ανέφεραν στο iefimerida πως μετά την ολοκλήρωση της άρσης ασυλίας δεν υπάρχει κάποιο νομοσχέδιο ή ενέργειες που να χρειάζονται την Ολομέλεια της Βουλής, συνεπώς, αυτή θα κλείσει για να ανοίξει, έπειτα από δύο εβδομάδες, τα θερινά τμήματα.

Συρία: «Εκατομμύρια Σύριοι αψήφησαν την τρομοκρατία και απέδειξαν τη νομιμότητα του προέδρου Άσαντ»

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλες τις επαρχίες της Συρίας, χθες, αψήφησαν την τρομοκρατία και τις βόμβες και τους πυραύλους και τα παγιδευμένα οχήματα, προκειμένου να ψηφίσουν και να αποδείξουν την νομιμότητα του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ για μια νέα θητεία, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2021, γράφει η συριακή ‘αλ Ουατάν’.

Όλα όπως το «μαύρο» ’41: Ίδιοι κατακτητές, ίδιοι δωσίλογοι!

Γραφει ο Δημητρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς Ως δάσκαλος δημοτικού, εδώ και 25 χρόνια, είμαι μάχιμος και όχι κηφήνας συνδικαλιστής, (αναφέρομαι σ’ αυτούς τους χασομέρηδες που το ένα τους μάτι είναι στραμμένο στην πολύφερνη εξουσία), θα παραπέμψω, κατ’ αρχάς, σ’ έναν μύθο του Αισώπου, τους οποίους μύθους φρόντισε το υπουργείο πρώην Εθνικής Παιδείας να εξοβελίσει από τα «περιοδικά ποικίλης ύλης», όπως απροκάλυπτα ονομάζω τα ευφημιστικώς λεγόμενα βιβλία Γλώσσας, και να τους αντικαταστήσει με συνταγές μαγειρικής (κάπου 30). Οι μύθοι, τα παραμύθια αρέσουν πολύ στα παιδιά. Διδάσκουν καθ’ ότι «μύθος εστί λόγος ψευδής εικονίζων την αλήθειαν».

Είμαστε στα Έσχατα Χρόνια!!! Κείμενο ΚΕΡΑΥΝΟΣ στην Ιερά μονή Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος!

Από το 1053 μ.Χ. γνωστές οι μετά χίλια έτη εξελίξεις!!! Τι λέει το κείμενο που βρέθηκε στη Μεμβράνη…
Στην «Ε.Ω.» της Πέμπτης 29 Μαΐου 2014 δημοσιεύτηκε κείμενο του πολύ αξιόλογου κ. Γεωργίου Αθ. Μακρή, υπό τον γενικό τίτλο «Ο εκ πενίας Βασιλιάς με μεγάλη αποστολή!!!». Στο εν λόγω άρθρο του ο συγγραφέας αναφέρεται σε μια υπερπολύτιμη μελέτη, από το έτος 1972, του αειμνήστου αντισυνταγματάρχη ε.α. Κωνσταντίνου Τσαταλού («Τα αναμενόμενα κοσμοϊστορικά γεγονότα», καθώς και σε κείμενο που είχε βρεθεί γραμμένο επί μεμβράνης το 1053 μ.Χ. και αναφερόταν στα δραματικά μελλοντικά γεγονότα…

Οἱ «κανόνες» λειτουργίας τῶν ἑλληνικῶν MME

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τῆς δεκαετίας τοῦ ἐνενήντα μὲ τὴν δημιουργία τῆς ἰδιωτικῆς τηλεόρασης, (χωρὶς αὐτὸ νὰ σημαίνει ὅτι καὶ πρὶν δὲν εἴχαμε ἕνα ἀνάλογο σύστημα ἐνημέρωσης μὲ κρατικὲς προδιαγραφές), ὑπάρχει καὶ λειτουργεῖ ἕνα φοβερὰ ἀποτελεσματικὸ σύστημα «πλύσεως ἐγκεφάλου». Τὸ σύστημα αὐτὸ τὰ τελευταῖα χρόνια ἔχει ὀργιάσει στὴν ἐκστρατεία ἀδρανοποίησης καὶ ἀποχαύνωσης ἑνὸς λαοῦ ποὺ ἔχει  παραδοθεῖ σὲ ἕνα κατοχικὸ καθεστώς.

Η Κομισιόν καλεί την Βουλγαρία να μην προχωρήσει με τον South Stream

Κατά την Επιτροπή, οι συμφωνίες που έχει υπογράψει η Gazprom με την κυβέρνηση της Βουλγαρίας είναι σε σημαντικό βαθμό ασύμβατες προς το κοινοτικό Δίκαιο.
Με επιστολή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί τη Βουλγαρία να μην προχωρήσει στην κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου South Stream. Κατά την Επιτροπή, οι συμφωνίες που έχει υπογράψει η Gazprom με την κυβέρνηση της Βουλγαρίας είναι σε σημαντικό βαθμό ασύμβατες προς το κοινοτικό Δίκαιο.