“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Κ.Ζιαζιάς: "Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά - Δεν μπορεί να ζεί χωρίς ιδανικά ... Είμαι αισιόδοξος γιατί είμαι Έλληνας"

“Η Ελλάδα μπoρεί να ζήσει χωρίς δανεικα. Δεν μπορεί να ζεί χωρίς ιδανικά. Ας ξανά δώσουμε στα παιδιά μας την πίστη στον Θεό, την φιλοπατρία, την τεκμηριωμένη πεποίθηση για την διαχρονική πορεία του ελληνισμού και θα δούμε την νέα γενιά να δημιουργει και να αναδημιουργεί μια καινούργια Ελλάδα. Μια Ελλάδα δημοκρατική, μαχητική , ταγμένη να πρωτοπορεί πολιτιστικά και οικονομικά. Είμαι αισιόδοξος γιατί είμαι Έλληνας”. 

Άγιος Παΐσιος: Θα πάρουμε την Πόλη

O Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης αποκαλύπτει στον κ. Ανέστη Μαυροκέφαλο*
Καθώς η καταγωγή μας είναι από την Καππαδοκία και η μία γιαγιά μας κατάγεται απ’ το χωριό του Γέροντα, απ’ τα Φάρασα, ενώ η άλλη απ’ την Καισάρεια, έχουμε κοινές ρίζες με το Γέροντα, και επειδή εκείνα τα μέρη μας πονάνε ιδιαίτερα τώρα που είναι σε ξένα χέρια, ρωτούσα συνέχεια το Γέροντα για την Τουρκία, τι θα γίνει με τον Ελληνισμό και άλλα σχετικά.

Πρόσφατο ΡΩΣΙΚΟ κεφαλοκλείδωμα στον Καύκασο μυρίζει εισβολή στην Τουρκία.

Φώτο από www.logiosermis.net
Πηγές της ρωσικής  έκδοσης  της  Pravda.Ru αναφέρουν διπλωματικές κινήσεις της Νότιας Οσετίας να ενσωματωθεί στην Ρωσική επικράτεια με ότι αυτό συνεπάγεται για την γεωπολιτική διέξοδο της Ρωσίας μέσω του Στρατηγικού Αυχένα του Καυκάσου στα σημερινά  δρώμενα της Συρίας και πιθανώς αύριο της Τουρκίας.

Spiegel: Στρατόπεδο που θα φιλοξενεί 50.000 πρόσφυγες στην Αθήνα ζητούν Μέρκελ-Γιούνκερ

Σχέδιο σοκ για καταυλισμό «τέρας» σε πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις, το οποίο θα διοικείται από υπαλλήλους της Frontex και την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες
Μεταφορά των «hot spot» για τους πρόσφυγες από τη Λέσβο και την Κω σε ένα μεγάλο κέντρο στην Αθήνα, υπό τη διοίκηση της Frontex και της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες φέρεται να επιδιώκει η Κομισιόν, σύμφωνα με αποκαλυπτικό - αποκλειστικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel».

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έφτασε

Ποιος σας είπε ότι δεν υπάρχουν “ΑΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ πρόσφυγες” που θέλουν ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΟΥΝ στις Εκκλησιές της Χιλιόχρονης Ρωμιοσύνης στην Κωνσταντίνου ΠΟΛΗ ;
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έφτασε…. ΑΥΤὈΣ θα οδηγήσει την χορεία των Αγίων στο ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ πριν πάμε εμείς.