“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Διαθρησκειακή ενότητα η απάντηση στην ισλαμική βία;

H φωτογραφία από τη σημερινή μεγαλειώδη «Πορεία ενότητας» των ευρωπαίων ηγετών και πλήθους κόσμου στο Παρίσι. Οι Ευρωπαίοι, με πρώτους ίσως τους Γάλλους, αδυνατούν ακόμη να δούνε τους καρπούς που γέννησε ο πολυπολιτισμός τους, το περίφημο «άνοιγμα» στις θρησκείες, ο πανθρησκειακός συγκρητισμός και οικουμενισμός, ακόμη δε χειρότερα η αθεΐα την οποία μεθοδικά καλλιέργησαν τόσα χρόνια αποστασιοποιούμενοι από τον κακόδοξο παπισμό και προτεσταντισμό. 

Τουρκικό "φέσι" στο Αιγαίο για έναν ολόκληρο χρόνο! "Κλειδώνει" περιοχές για το 2015 η Άγκυρα

Η Τουρκία επιχειρεί παράνομα και προκλητικά να “κλειδώσει” για έναν ολόκληρο χρόνο τεράστιες περιοχές του Αιγαίου. Σε μία πρωτοφανή ακόμη και για την Άγκυρα επίδειξη προκλητικότητας η Τουρκία δέσμευσε με δύο navtex μεγάλες περιοχές στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο!

Τουρκική "νίλα" στην κυπριακή ΑΟΖ: Σε ξέρα χτύπησε συνοδευτικό πλοίο του Barbaros!

ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΛΕΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ
Σε μια από τις συνήθεις ναυτικές γκάφες τους οι Τούρκοι για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι η σχέση τους των άλλοτε νομάδων της ασιατικών στεππών με το υγρό στοιχείο δεν είναι καλή: Πριν λίγο στα ανοικτά της Κύπρου ένα από τα δύο συνοδευτικά-υποστήριξης σκάφη του ερευνητικού πλοίου Barbaros,προσάραξε σε ξέρα!

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ
Ο περισσότερος κόσμος της εποχής μας είναι μορφωμένος κοσμικά και τρέχει με την κοσμική μεγάλη ταχύτητα. Επειδή όμως του λείπει ο φόβος του Θεού – “αρχή σοφίας φόβος Κυρίου”-, λείπει το φρένο, και με ταχύτητα, χωρίς φρένο, καταλήγει σε γκρεμό. Οι άνθρωποι είναι πολύ προβληματισμένοι και    οι περισσότεροι πολύ ζαλισμένοι. Έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. 

Ο Γέροντας Γαβριήλ Διονυσιάτης για τη σωτηρία του Έθνους μας

“Η σωτηρία του Έθνους μας, της οικογενείας μας, της φυλής μας, έγκειται εις ημάς αυτούς. 
Όταν ημείς ομονοήσωμεν, οι ξένοι δεν έχουν θέσιν εις τα εσωτερικά μας, και όταν ημείς ενωθώμεν δεν μας χρειάζεται κανενός προστασία εις τας εξωτερικά μας, το γνωρίζει ήδη όλος ο κόσμος ποία είναι εν τη ενώσει η δύναμις του Ελληνισμού.”

ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ

Στο μεγάλο προαύλιο του ναού της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη λέγεται πως υπήρχε μια κρήνη στην οποία αναγραφόταν η καρκινική φράση ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ, (νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν) ξέπλυνε δηλαδή τις αμαρτίες σου και όχι μόνο το πρόσωπό σου. Η φράση αυτή, αν αναγνωσθεί ανάποδα αποδίδει τις ίδιες λέξεις και επομένως και το ίδιο νόημα.
Πηγή: .facebook.com

ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο πρώην αρχηγός της CIA, Graham Fuller και ένας από τους αρχιτέκτονες της προώθησης του Ερντογάν στην πολιτική του επικράτηση και στη συνέχεια στην άνοδο του στην εξουσία στην Τουρκία, προβλέπει ότι μέσα στο 2015 ο Τούρκος πρόεδρος και η παράταξη του θα καταρρεύσουν ένεκα των μεγάλων προβλημάτων που συσσωρεύει η πολιτική τους, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Γ. ΙΩΣΗΦ: “ο καθένας σαν άτομο. Μην περιμένετε από τους ηγέτας να μας προστατεύσουν! Δεν μπορούν”!!!

Προεκλογικό σποτ για.... «ψεκασμένους» !!! “Προπονήσου εσύ, δουλεύουμε εμείς” (BINTEO)

Σχόλιο Θ.Π.: ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΈΝΕ “ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΙ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ”. Ή ΜΗΠΩΣ... ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει με τους νέους ανθρώπους και αναδεικνύει τι έγινε τα τελευταία χρόνια, αλλά και τον δρόμο μέσα από τον οποίο η χώρα θα βγει από τα δύσκολα. «Προχωράμε με σχέδιο και γνώση για να διαμορφώσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής ελπίδας. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής αλλαγής. Με αλήθεια και πολλή δουλειά, θα τα καταφέρουμε», λέει.

Γιατί ο Σαμαράς δεν λεει την αλήθεια…

Διαβάστε ένα προς ένα τα ψεύτικα «θα» Σαμαρά στη σημερινή ομιλία του!!!
«Πριν τις εκλογές του 2012, ο κ. Σαμαράς εξαπατούσε τον ελληνικό λαό με το Ζάππειο ένα και δύο. Το ίδιο και σήμερα. Αφού καταχώνιασε το e-mail Χαρδούβελη με τις… προσωπικές του δεσμεύσεις στην τρόικα για την εφαρμογή νέων μνημονιακών μέτρων υιοθέτησε την ρητορική των «θα».

Πως οι τζιχαντιστές θα καθίσουν “στα αυγά τους”;

Το εγκληματικό αυτό μόρφωμα της  ISIS  ξεπήδησε πριν λίγο καιρό και σε ανύποπτο χρόνο μέσα από την τραγωδία της Συρίας. Οι χορηγοί του συγκεκριμένοι και οι στόχοι του πιο συγκεκριμένοι…
Σήμερα ματώνουν  ακόμη και την Ευρώπη κομπάζοντας  οι ισλαμοναζί  με περισσή δαιμονική θρασύτητα….