“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

“ΡΩΣΙΑ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ τα επόμενα 24ωρα θα αποκαλύψει ποιοι είναι οι φίλοι μας.

Θέλουν την Ελλάδα μισή της μισής.. σηκωθείτε τα βράδια και κάντε προσευχή για να έρθει βοήθεια άνωθεν. Μας ξεπούλησαν ξένοι και ντόπιοι αλλά μας αγκάλιασε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ που είδε τις αδικίες. Στις 20 Ιανουαρίου του 1828 ο Ιωάννης Καποδίστριας γράφει Προκήρυξη προς όλους τους Έλληνες, μέσα στην οποία διατυπώνει  μία μόλις φράση "Εάν ο Θεός μεθ' ημών, τις καθ' ημών;"
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ο  χριστιανός Πούτιν μαζί με τους επιχειρηματίες της στρατιωτικής βιομηχανίας του τρέχει να δώσει επικίνδυνα παιχνίδια σε ένα απρόβλεπτο χαρακτήρα φανατικό ισλαμιστή. Γνωρίζει πολύ καλά ότι με τους S-400 δεν κλειδώνει μόνο το ΑΙΓΑΙΟ αλλά και το ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Θεολογική ημερίδα με θέμα: "Το Ουκρανικό Αυτοκέφαλο και η νέα Εκκλησιολογία του Φαναρίου."

Δελτίο Τύπου
Διοργάνωση Ημερίδας με Θέμα: «Το Ουκρανικό Αυτοκέφαλο και η νέα Εκκλησιολογία του Φαναρίου»
Η "Σύναξη Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών", η "Εταιρεία Ορθοδόξων Σπουδών", ο Ορθόδοξος Χριστιανικός Σύλλογος "Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής" και ο Ελληνορθόδοξος Σύνδεσμος "Ζωοδόχος Πηγή" συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Το Ουκρανικό Αυτοκέφαλο και η νέα Εκκλησιολογία του Φαναρίου», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρες 09:00 – 13:30 στην Αίθουσα Crystal του Ξενοδοχείου PORTO PALACE, 26ης Οκτωβρίου 65, στη Θεσσαλονίκη .