“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

2014-2015, το τέλος και η αρχή ενός καινούργιου κόσμου

Του πρεσβυτέρου Νικολάου Δαλαγιώργου
Στην προσμονή ενός νέου χρόνου, υποδεχόμαστε αυτόν με ανοιχτές καρδιές, νομίζοντας πως όλα είναι δυνατά στο διάβα του. Οι δρόμοι γεμίζουν φωνές από γέλια και ευχές, περιμένοντας αυτή την χρονιά να πετύχουμε αυτό που δεν πετύχαμε την προηγούμενη.
Μοιάζει πολύ με μονοπάτι καλυμμένο με παρθένο χιόνι, που ούτε πατημασιά δεν έχει ακόμα σημαδέψει την λευκότητά του. 

ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΟ ΠΟΡ-ΛΑ-ΝΟΥΒΕΛ

Ο γιός του Νικολά Σαρκοζί καλεί τους Γάλλους να πάρουν τα όπλα: "Aς υπερασπιστούμε τη Γαλλία"
Ο γιος του Σαρκοζί, Λουί Σαρκοζί, καλεί σε πολεμική κινητοποίηση τους Γάλλους έναντι των ισλαμιστών τζιχαντιστών που έχουν αιματοκυλίσει τη χώρα του. Ανέβασε ένα μήνυμα συμπαράστασης για τα θύματα του περιοδικού Charlie Hebdo. Στη συνέχεια πόσταρε μια φωτογραφία: Έναν άνδρα με κουκούλα και όπλο και το σύνθημα «Ας υπερασπιστούμε τη Γαλλία».
Ο Λουί Σαρκοζί ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σπουδάζει σε στρατιωτικό πανεπιστήμιο. Αν και οι γνωστοί προοδευτικοί αριστεροί που έφεραν τη Γαλλία σε αυτό το χάλι προκάλεσαν σάλο, ο γιός του πρώην προέδρου αρνήθηκε να αποσύρει τη φωτογραφία και εξακολουθεί να υποστηρίζει αυτή την άποψη.
Δώδεκα νεκροί από επίθεση ισλαμιστών στην εφημερίδα Charlie Hebdo στο Παρίσι. Για να θυμηθούμε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου όπως ακριβώς καταγράφονται στο βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών Β΄ τόμος.

“Ναυάγιο” με την υποψηφιότητα της ανιψιάς του Αρχιεπισκόπου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ιωάννα Λιάπη: «Δεν επιθυμώ στην παρούσα φάση να είμαι υποψήφια της ΝΔ στη Βοιωτία»
Θέλω να σας ενημερώσω ότι εγώ η Ιωάννα Λιάπη κάτοικος Σχηματαρίου Βοιωτίας είχα την μεγάλη τιμή να προταθώ από τον Πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Βοιωτίας.
Κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας που είχα με τον Πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά θέλω να τον ευχαριστήσω ως προς την προτίμησή του στο πρόσωπό μου να προστεθώ στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφια βουλευτής στο Νομό Βοιωτίας στις εκλογές που έχουν οριστεί στις 25-01-2015 και ταυτοχρόνως να ανακοινώσω ότι δεν επιθυμώ την προκειμένη στιγμή να είμαι υποψήφια της Ν. Δ. στο Νομό Βοιωτίας για τους κάτωθι λόγους :